IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Запецнахте нещо с лакти на масата и преклонена главица. Не се покланяйте и прекланяйте пред алкогола, ми активно го унищожавайте. Както в Щатите го унищожаваха преди деветдесетина години, пък се кандилкаха от умора и изтощение след успешното унищожение. Тогава Свободния свят за тях е бил на север в Канада. Да пием за Свободния свят. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Добрутру!

Тая парцуца ше поеФтинее
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Щом си рекъл, Добрутро да е! От Голямото Добрутро ще да е щото почна бурно, с леден дъжд.... и такъв от куршуми.
        Attached Files

Коментар

• Добрутру!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Ми, прибрах се с побелели от глад очи. Надумках се с боб и изобщо не ми дойде на акъла да пия една ракия. Ся си пия розе с много лед

Тю, да му се невиди - нещо го позабравих /точно/ тоя форум...

Горният случай ми напомни за случката /каламбур/ с един габровец, на когото му се вкиснал боба... /не и в конкретният случай/...

Чудил се какво да прави човекът. Досвидяло му много за боба - пари са се давали за него... Проблемът бил от изключителна важност: какво да прави с вкиснатия боб?

Осенила го спасителната мисъл. Налива си в чашата ракия и си говори:

- Хайде да те видя сега, Пенчо /примерно/: можеш ли да изядеш боба? Ако го направиш, ще те черпя една ракия...

Речено - сторено: хваща лъжицата, загребва юнашки от вкиснатия боб - дори без да дъвче - направо поглъща скъпоценния боб, защото знае, че наградата го чака .... Опразва паницата, а когато вижда дъното, при последната лъжица - очите му светват. Поглежда към заветната чаша с ракия...

Лицето му се озарява от най-милата усмивка на света /все едно Джесика Алба е пред него - чисто гола..., коя пък беше таА, но щом е гола - става... /... и той посяга към чашата... Докосвайки чашката - габровската жилка се обажда у него и той - вече сит - си говори:

- Е, Пенчо: днес вече яде боб, а сега ти се дощяла и ракийка... Няма ли да ти дойде множко за един ден, а?

След тия си практични мисли, той хваща чашката и я излива обратно в шишето...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Напоследък взе да ме разпитваш и къде държа ключа за касата на карабината. Явно си налегнат от някакви притеснения
              А, ако стои в каса, немам притеснения. Докато я отключиш ще съм фъзнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Виж как подведе Чичин, че си пишем за други дами. Смея ли? Речи му, че кат ти пиша съм особено внимателен и учтив и писмото почва с уточнението "Любезна ми карабинерко, ти единствена на света, окачи ли карабината на пирона и т.н."
                Напоследък взе да ме разпитваш и къде държа ключа за касата на карабината. Явно си налегнат от някакви притеснения
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Аз като ти пиша, няма да те лъжа, я. Особено кога иде реч за дамата.
                  Наздраве!
                  Виж как подведе Чичин, че си пишем за други дами. Смея ли? Речи му, че кат ти пиша съм особено внимателен и учтив и писмото почва с уточнението "Любезна ми карабинерко, ти единствена на света, окачи ли карабината на пирона и т.н."

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    аха....
                    Значи, на лични си пишете и то коментирайки Дамата....Уаауууу..

На съм подстрекател, но един уикендски бан ще ви дойде добре ...

пп Така и така ще съм на вилата, що да си хабите нета без мен...
                    Уффф, ама си и ти ... Как можеш да решиш, че АЗ ще пиша на ЛС за друга дама. Там фаля единствено само себе си.
                    Наздраве!

П.П. Забравил си май, какво му написах за поканите за сбирките на клуб Бендида
                    Мечо

Коментар

• Все го пропускам това пълдинско събитие. Сега си спомпям, че сътрапезници май бяха споменали за оранжа.

Коментар

Наздраве!
                        аха....
                        Значи, на лични си пишете и то коментирайки Дамата....Уаауууу..

На съм подстрекател, но един уикендски бан ще ви дойде добре ...

пп Така и така ще съм на вилата, що да си хабите нета без мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                          Благодаря! Страхотно! Направо настръхнах
                          И аз! Тя се появи наяве За малко почти да приседна до нея.... преди тръгване на далечен път. Разбирай, преди да бъда изхвърлен от гримьорно-преоблекалнята.

Коментар

Предлагам да се направи оранжево винце. Голем хит ще е. Може също слънчево жълто.
                            Оранжево вино може да се опита на Винения фест

Коментар

Още един почна се навърта около полите й. Сигур там некъде жената си крие манерката с мелнишкото.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                                Благодаря! Страхотно! Направо настръхнах
                                Вие имате емоции?!
                                Направо съм изненадан.

Коментар

Working...
                                X