If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес почерпката е от мен. Имам си две племенници с име Илияна -тасманийският дявол на сестра ми и порасналото момиче на девера ми. Тасманийският дявол е и рожденничка.
Да са ми живи и здрави!
Наздраве!
Днес почерпката е от мен. Имам си две племенници с име Илияна -тасманийският дявол на сестра ми и порасналото момиче на девера ми. Тасманийският дявол е и рожденничка.
Да са ми живи и здрави!
Наздраве!
Живи и здрави !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Да са ми живи и здрави!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
В градски условия съм в момента. Но тръгвам из родината да я опозная в досадния смисъл. А в тази тема Свети Илия се почита чрез популярна песна, за която само понамекнах.
В градски условия съм в момента. Но тръгвам из родината да я опозная в досадния смисъл. А в тази тема Свети Илия се почита чрез популярна песна, за която само понамекнах.
Грррад.... грррраааад..... Илия..... светия...... Честито на именяците. Днеска не похващам работа. Само дето зъбар ме чака, но да ме закриля Свети Илия.
Грррад.... грррраааад..... Илия..... светия...... Честито на именяците. Днеска не похващам работа. Само дето зъбар ме чака, но да ме закриля Свети Илия.
Момчета сега разбирам смисъла на тази тема. Днес като гледах БФБто и направо ми се плачеше. Толкова умряла работа, че няма на къде. То на женския пазар на ден се сключват повече сделки със зарзавад и се оборотът е по-голям. Ще взема да си сипя едно да удавя мъката и аз.
И момчетата, и момичетата с тая тънка мисъл я отвориха кръчмата )))
Кво му е на женския пазар ) Философията е важна, оттам тръгва оборота )
Наздраве
Ае, ще карам жената да ме масажира с дяволски нокът или конски кестен. Едно от двете беше
конски кестен едно от най-добрите мазила на база камфор при схващания, което съм ползвала, особено сега при летните течения, климатици...
Тънъмъ опитай с море...много море море, слънце(под чадъра пред коктейла) и сън...седмица-две ...зарежда за завета в планината Или малко ...преминали 9 върха, та на десетия ... )) Кислородът високо, активира неподозирани процеси.
Коментар