If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, 4 дни имаше празници в Южен парк. Какви хора се вихреха.....
Голямо гледане падна. И с мезетата се бяха постарали
Това съм го изпуснал. Голям балканджия станах. В петък бях канен на кръст-събор на една махала над Швоге, но се оказа разминавка с един ден по-рано. То пак се почерпихме, но изпуснах хората и веселбата, що на другия ден при мен се бе изместила седянката.
Тия празници пак подух тумбака. Лошо! Няма ли обявят за празник некой спортен повод, например Ден на лъвския скок, та да не се яде и пие, а да се бега и скача например.
Е, 4 дни имаше празници в Южен парк. Какви хора се вихреха.....
Голямо гледане падна. И с мезетата се бяха постарали
Обрах зелените домати, че сланата броди по ръба на ножката. С някъф консервант за туршии на д-р Йоткер ги извъртях за има-няма час на кандидат-мезе за госте. Ще си мезим с консерванти.
Тия празници пак подух тумбака. Лошо! Няма ли обявят за празник некой спортен повод, например Ден на лъвския скок, та да не се яде и пие, а да се бега и скача например.
Здрасти Кръчмата ))
Кой пил пил, сметката разплатена ))) Стават чудеса по всяко време
Хубаво е, че има и добри приказки Благодаря
За туршиите преди малко чета един биолог, разправя, че тия само със сол, като киселото зеле са Ок, проблемът бил в маринатите с оцет...
Пък се присетих, че имаше една раздумка тук за риба ...маринована, я сафрид, я паламуд ...с кисела краставичка) ... ще припомните ли?
Много го обичам кйопавото ама дофтура не дава да ручам патладжан,оти пречел на бъбреко
То и кисело зеле не ми дава,ама.....
Там съм безсилен,обожавам го
Доброто кьопоолу безвредно що се не усещаш как го омааш. Яж и се не стрескай. Пий Цистон и мухай. Кьопоолуто е рядък кулинарен дар. Мислех днес да го права за мезе-салата. но оставих патладжана за гювеч по-нататък. Инак преди пет дена като основно ястие го забърквах. Не знам що ми толкоз вкусно.
Празничните почерпки превалят, та се връщайте към нормален ритъм на запиване. Нерде 2х30, нерде 20х30? Къде са 60, къде - 600?
Коментар