Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 28.02.2021, 17:27.
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Значи ше чекаме нея да подариш на Кръчмата. Пуснах подписка кой иска да ни я припишеш. Списъкът ще служи за абонамент за следващите 30-40 лета. И още толкова ранни есени. Ти ще си гувернантката, пък и сервитьорката, готваачката, рецепционистката, та дори портиер и носач на багажа. Ще е голем атракцион да ти гледаме трудовите изяви. Ще събирам ваканционна атракционна такса. Наздраве, дрънпикола!
Наздраве!
П.П. Днес водих по-едрата 1/3-та да си нагледа дка у хабитатя. Оказа се, че ракията му на места е цъфнала.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
O, 10, цели десет хиляди са като манна небесна на Албена. Тарантулата ще им се радва
Тези екземплярчета-бретони на снимката, са да ги изядеш от раз
Не вземай мъжко, хвърчат без мозък 4-5 години като хеликоптер а може и кола да го удари.
Наздравe
И добра ви вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз у Албена не инвестирам. Там си имам една вила и тя ми е свръх достатъчна Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
O, 10, цели десет хиляди са като манна небесна на Албена. Тарантулата ще им се радва
Не вземай мъжко, хвърчат без мозък 4-5 години като хеликоптер а може и кола да го удари.
Наздравe
И добра ви вечер
Мечо
Коментар
-
Що пък да са десет хилките? Ако има изглед към море, ако плажът наблизо се стеле, може и сто хилтита да е. Надявам се да си инвестирала разумно, а не да си чакала и лежала на роднински придобивки. За кво губиш време по форума, ако не си сложила некое парцелче в джоба! Здраве да е!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Чукче, ти пътните табели не може ли ги прочете? Че ще ми караш да те упътвам? Пък с тез хипотетични 10 хиляди лева, кое по-напред в Албена?
Наздраве!
Наздравe
И добра ви вечерLast edited by malkia Muk; 26.02.2021, 22:32.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Чукче, ти пътните табели не може ли ги прочете? Че ще ми караш да те упътвам? Пък с тез хипотетични 10 хиляди лева, кое по-напред в Албена?
Наздраве!
Коментар
-
Копането си го запази. На мен харизай шумолящото и ми покажи пътя за Албена. Там ще те спомена с.... недоумение. Уж зла кака, пък така да се раздава. Все тъй да го бъде! Наздраве, Дрънпаралийке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Тя се колебае да ти предложи 3 декара на Лазурния бряг, къде Франция, защото си щял да ги откажеш... , но аз мисля, че би ги приел с благодарност, въпреки че не е съвсем близо...
Коментар
-
Декарите у Чужденеция не са като декарите у хабитатя. Там са по-големи поне с няколко квадрата. Но ..., и там мога да те пусна да копаш. Царевица или слънчоглед. Редът е дълъг от изгрев до залез слънце.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Бъди ларж, осребри ми три декаря у Чужденеция и прати сумата по доверено лице. Това за мев са ценни указания. Здраве да е!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар