Само да напомня, че между детето и износващата майка се създава изключителна връзка и прекъсването й е трудно да се оцени. Да пием за естествените износвания и израждания, пък алтернативите само в краен случай.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз пък имам приятели, които с триста мъки осиновиха детенце на 1.5 годинки. Да им е живо и здраво!!! Обаче, влязоха в пълния законодателен абсурд, по силата на който майката ще получава само по 340 лева и само 6м отпуск, до навършване на детето на 2 г.
За да се запознаете с целия абсурд, погледнете и ако искате подпишете тук:
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА ЗА ЦЕЛЕВИ ОТПУСК ЗА ОСИНОВЯВАНЕ
После разбрах, че са ни третирали така, защото си имаме свое биологично дете и са ни избутвали назад в редицата на чакащите. Накрая се отказахме.
Твоите приятели са късметлии.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да са живи и здрави децата и техните родители !
Нацията се изпортва...
Едни деца по нормален начин не могат да направят.....Майките не искат по - рано от 35, бащите рупат стимулатори и енергийни съставки ( от които им падат пи.ките и заприличват на костенурките Нинджа.- много мускул със слаби хормони и силен адреналин...Започват да се заглеждат по съседа на лежанката, друга полза няма....).
Жените започнаха да раждат само със Цезарово сечение. Засега се пази в лекарска тайна, за да не спре келепира, но даже и това неестествено излизане на бял свят, оказва своето влияние върху детето, Процентно, тези деца не могат да се справят със живота, боледуват по-често и офффф...не ми се довършва ....
Наздраве !
Като изключим факта, че ми въртеше номера от първия месец на зачеването си и поради тази причина изкарах 8 пълни месеца на системи в болницата, нямам по-сериозни оплаквания от дивака. Да ми е жив и здрав!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Да са живи и здрави децата и техните родители !
Нацията се изпортва...
Едни деца по нормален начин не могат да направят.....Майките не искат по - рано от 35, бащите рупат стимулатори и енергийни съставки ( от които им падат пи.ките и заприличват на костенурките Нинджа.- много мускул със слаби хормони и силен адреналин...Започват да се заглеждат по съседа на лежанката, друга полза няма....).
Жените започнаха да раждат само със Цезарово сечение. Засега се пази в лекарска тайна, за да не спре келепира, но даже и това неестествено излизане на бял свят, оказва своето влияние върху детето, Процентно, тези деца не могат да се справят със живота, боледуват по-често и офффф...не ми се довършва ....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеО,живо и здраво да им е,имам много приятели с тези проблеми,чак ми става неудобно като се съберем.
Имам познати със сурогатно родено детенце,една индийка им го износи,голяма работа е това,излезе бяло и синеоко като скандинавче от тъмнокожата майка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз пък имам приятели, които с триста мъки осиновиха детенце на 1.5 годинки. Да им е живо и здраво!!! Обаче, влязоха в пълния законодателен абсурд, по силата на който майката ще получава само по 340 лева и само 6м отпуск, до навършване на детето на 2 г.
За да се запознаете с целия абсурд, погледнете и ако искате подпишете тук:
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА ЗА ЦЕЛЕВИ ОТПУСК ЗА ОСИНОВЯВАНЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБаш са си добре. А пък този пич специално, е достоен за уважение.
След като със съпругата му опитаха всичко и тя не успя да роди, напряко на природните и обществените / все още в България / закони си имат дете, износено от сурогатна майка. Не си ги имал тези проблеми и едва ли ще разбереш какво е да си готов на всичко, за да имаш свое дете.
Наздраве!
Имам познати със сурогатно родено детенце,една индийка им го износи,голяма работа е това,излезе бяло и синеоко като скандинавче от тъмнокожата майка.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съкровище, днес аз ще налея, щото имам хубав повод.
Един приятел, състудент и бивш колега най-накрая се е сдобил с наследник. Радостното събитие се е състояло преди 25 дни и аз бях първата, която видя малкия хубостник.
Да му е жив и здрав, а и той също да е дълги години в добро здраве и да го гледа, че доста закъсня с това си произведение!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген.
Ша пием,щом има повод.
Кака,без да искам да та дразна,ама твоите съученици-добре ли са?
След като със съпругата му опитаха всичко и тя не успя да роди, напряко на природните и обществените / все още в България / закони си имат дете, износено от сурогатна майка. Не си ги имал тези проблеми и едва ли ще разбереш какво е да си готов на всичко, за да имаш свое дете.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКой шъ сипе, че ми изгоре душата...?
Съкровище, днес аз ще налея, щото имам хубав повод.
Един приятел, състудент и бивш колега най-накрая се е сдобил с наследник. Радостното събитие се е състояло преди 25 дни и аз бях първата, която видя малкия хубостник.
Да му е жив и здрав, а и той също да е дълги години в добро здраве и да го гледа, че доста закъсня с това си произведение!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЖажда ме мОри ..... зат'ва ......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА бе, Грахам)) напоследък много ...цеден си станал
само...Сипете, та сипете
не та помня кат такъв човекLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАааааа, на картинка ги умеем тия работи. Школата обаче по-мижава. На бригада в Поморие 1987 г. ходехме нарочно в най-пропадналата кръчма Барбутчето, на която се носеше славата, че вилиците и лъжиците са вързани за масата. Оказа се, че не верно. Но масите бяха от дъски с пролуки между тях 2 см., без покривка, а в средата на масата купчина сол от местните солници.
Из Софето също търсихме такива легендарно изискани кръчми - Сивия кон. Куцата жаба, куче, коч и пр. Славни времена бяха! Западна вечерният живот в София.))
Замечтах се такава кръчма - натурална морска сол, водорасли алангле, миди под масата ....
Към Синеморец имаше подобно кръчме, собственика - рибар и всичко)) една от най-вкусните рибешки супи и винаги прясна риба
Коментар
Коментар