Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не си прав. 1913 се запънахме за Солун и това ни изяде главата. Солун през 1878-а никой не ни го е давал. Ако се бяхме разбрали с гърците да им пуснем Солун и устието на Струма с планината Пангея, те щяха да кротуват и сърбите щяха да са отстъпчиви. Ама, залупеното си е залупено.
П.п. Дамите им е време да разберат, че в кръчма се водят разговорки най-вече за казарма, политика, история, футбол и жени. Така че да си мълчат и да чакат да се присетим и за тях.. Дет са вика, времето за действие отдавна е отминало.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Които бяха проиграни точно защото са блъф! Ако знаехме какво искаме, а не да искаме всичко, щяхме да имаме поне 140 000 кв км територия и излаз на поне още едно море. Но блъфът и умопомрачението от победите през 1912 доведоха и до катастрофата от 1913, кактастрафа, за която на 90% сме си виновни само и единствено ние. Сори, но продължаваме да повтаряме същите грешки, като си мислим, че маляките и шумадийците са ни приятели, а мамалигарите не са ни конкурент, а основният ни враг са турците. Ми всъщност е точно обратното.
Съжалявам за офтопика, но нали е кръчма, а в кръчмата се бистри (само на национален празник) и мъъъъничко политика. Пък и тук клиентелата е много интелигентна и ще ми прости забежката.
Наздраве!
П.п. Дамите им е време да разберат, че в кръчма се водят разговорки най-вече за казарма, политика, история, футбол и жени. Така че да си мълчат и да чакат да се присетим и за тях.
Коментар
-
Блъф, който се превърна в национален идеал и програма.
Съжалявам за офтопика, но нали е кръчма, а в кръчмата се бистри (само на национален празник) и мъъъъничко политика. Пък и тук клиентелата е много интелигентна и ще ми прости забежката.
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИма, така е, има и още един трети март - от 1886, когато сключване договор с шумадийците, след каро сме ги разбили през 1885, но и за него мълчим. А 03.03.1878 е един блъф и мит, нищо повече и е невъзможен без април 1876 и геният на Бисмарк, ма и за него си мълчум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Когато се дарява, не се изисква благодарност, щото какъв подарък ще е ако е заплатено ?Last edited by Trakatrak; 03.03.2021, 20:13.
Коментар
-
Да . Благодаря !
Добре ти се получи .
Предлагам , да направите поименен списък на стискалите , за да мога персонално да благодаря на всеки . Да не се почувства някой ощетен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Лелче, Лелче...това се отнася за мен и за теб....
Тарантул ще ти прати подарък, който ти трябва да си платиш, но сърдечно да му благодариш в медиите и да му подариш подходящ подарък.....( поне 3 пъти по-качествен, количествен и скъпичък...)
Ко да го праиш - историк, материалист....
пп Аз да попипам - онези синини на палците, дето се появиха след 7 дни стискане, свършиха ли работа...?
Наздраве !
Добре ти се получи .
Предлагам , да направите поименен списък на стискалите , за да мога персонално да благодаря на всеки . Да не се почувства някой ощетен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Когато се дарява, не се изисква благодарност, щото какъв подарък ще е ако е заплатено ?
Тарантул ще ти прати подарък, който ти трябва да си платиш, но сърдечно да му благодариш в медиите и да му подариш подходящ подарък.....( поне 3 пъти по-качествен, количествен и скъпичък...)
Ко да го праиш - историк, материалист....
пп Аз да попипам - онези синини на палците, дето се появиха след 7 дни стискане, свършиха ли работа...?
Наздраве !
Коментар
-
А за подаръка нема ли да благодариш покорно? Неблагодарник си ти! Не една, а три ти давам, млади, убавки, напращели, като им събереш годинките, на твойта възраст сборът отговаря. Ти май забърса подаръка, ма се криеш от другарите, за да не делиш? Осъзнай се, три са много, две са малко, така че прави групов купон "Чиче и приятели".
Коментар
-
Груич, за да се стигне до Брест Литовск, 1918, трябва се мине през Сан Стефано,1878. Последователност има.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Е, тва е, всичките за мен остават, начи. Знам аз как да го преметна старото Чиче. Груйчето по-ориентиран и искаше да отмъкне най-убавата, ма и него го финтирах. И сега всичко остана за мен - пет на брой, плюс онея двете от нашта кръчма, та благословена бройка седем. А Чичи да седи и гледа, ако довижда. Наздраве за късметлията!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар