IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те били на мода сега сочните,ма чак толкоз....

Наздраве за златната среда!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Покрай фалбите забравяме си сипим питие, начи ...

Click image for larger version

Name:	cocktails38.jpg
Views:	1
Size:	53.0 КБ
ID:	3172832

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Девойчета, не яжте и не пийте всяка вечер в кръчмата на форума защото вече си имаме Хубава жена. Само ще се хабите.

Я, това Чиче ли е де се увърта около нашата Хубава жена?

Съм по-компактна, бре!!! Тея изящни дами, освен сочни са и бая високи.
        Наздраве!

П.П. Ко стана 80 кила и обръча, мил ми спомен от художествената гимнастика, ща ми засяда на талия.
        Мечо

Коментар

• На подобни - наподобяващи Д-ТО - "джоланчета" - не е ли редно да се поставят прашки, или поне -ако няма подобен размер прашки - да им се обуват някакви кЮлоти? В тоя вид дамата изглежда прекалено нудистки ориентирана... Но очевидно, пред голямата любов няма никакви задръжки...

Коментар

• Девойчета, не яжте и не пийте всяка вечер в кръчмата на форума защото вече си имаме Хубава жена. Само ще се хабите.

Я, това Чиче ли е де се увърта около нашата Хубава жена?

Коментар

Хапни си мекички, хапни, омръзна ми минаваш метър обиколка с тез 70 кг. Новата цел е 1.20 метър и 80 кг закръглени.
              При 80 кила, рязко ща добия кубична форма. То, и сега съм по-лесна да прескачане, наместо заобикаляне ...
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3172724[/ATTACH]

Хапни си мекички, хапни, омръзна ми минаваш метър обиколка с тез 70 кг. Новата цел е 1.20 метър и 80 кг закръглени.

Коментар

Мляс!
                  Click image for larger version

Name:	mlqko.jpg
Views:	1
Size:	8.6 КБ
ID:	3172724

Мечо

Коментар

• Мляс!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

С ракия мое се жабури,няма яд,внимавайте с водата за уста
                      Няма шофирам, я. Пък Листерина макар напарфюмиран, не може се сравнява с Тройной.

Коментар

Хм, виртуална? Съвсем реална си я жабурнах, ама не съм кат Чиче да стоя сам пред съвестта си и да надигам трийсетачки.
                        С ракия мое се жабури,няма яд,внимавайте с водата за уста
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Тогаз повтори ...винаги поне по две се удря...човек има две ръце , два крака ...те така !
                          Ми, той Чичи така 2х30 ги удря. Но той си е заслужил - по 12 часа щял да копа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                            От един час работа ли бре.....?
                            Много си изнежен....Май и по гръб да си, пак не ще можеш да се справиш.....
                            Аз си приготвям багажя за двудневно рандеву....
                            Приготвил съм си работа за 12 часов работен ден, две бутилки червено и 700 гр свински ребра.

Работа, ядене и пиене, работа, ядене и пиене.....Нещо бъркам в трите неща, но не се сещам какво беше....

Наздраве за паметливите....!
                            Ти изперка ли, бе? 12 часа!?! Да не би да пиеш от зеленото питие на Винсент. Глей си не отрежеш с мотиката ухото. Бъркаш, разбъркваш с трите неща голема краставица, коя получаваш след последния час.
                            П.п. Да знаеш кво е хубаво се препичаш на мекото слънчице.

Коментар

Хм, виртуална? Съвсем реална си я жабурнах, ама не съм кат Чиче да стоя сам пред съвестта си и да надигам трийсетачки.
                              Тогаз повтори ...винаги поне по две се удря...човек има две ръце , два крака ...те така !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

От виртуална ракия нищо не минава...само меракът остава !

Коментар

Working...
                                X