От оная 50° ваксина има ли още?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение
Някъде гледах снимки на паяжини, направени от паяци под влияние на различни опиати.
Всичките бяха с развалено качество, но тази, направена от паяк под LSD, беше прекалено добра: строго по формата, но, по мой спомен, паякът беше добавил доста повече нишки.Last edited by Ender; 18.03.2021, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Още те държи, да знаеш. Внимавай, да не скъсаш паяжината.
Наздраве!
Всичките бяха с развалено качество, но тази, направена от паяк под LSD, беше прекалено добра: строго по формата, но, по мой спомен, паякът беше добавил доста повече нишки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеTNМ, сипиии, ако нЕма - донеси.
Аз засега ще се огранича да изпия това, което ти си налял в чашата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Навремето при първата ми криза след 6 часа болки най-после се престрашиха да ме наркотизират и ми удариха едно морфинче. Светът проблесна пред мен и почти отлетях от Окръжна болница. Блага работа!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКви са тяя модерни камънйе бре??
мойте карбонато-фосфато магнезиеви....
наздраве дружина, кат усиля спазмалитиците и ми става едно хубаво.... ей макя му и мечка...
п.с. кака, пия една кедрова смола тука..... аман ти е системата....
налейте бре.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКви са тяя модерни камънйе бре??
наздраве дружина, кат усиля спазмалитиците и ми става едно хубаво.... ей макя му и мечка...
налейте бре.....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кви са тяя модерни камънйе бре??
налейте бре.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, размерът винаги е от значение и предизвиква мечти и вълнения.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти що ме излагаш пред Лелчето бре ?
Голем, но зелен....Кака ще се размечтае....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Как те подведох да се издадеш, че си хванала свата да се превърне в производствена база за алчните ти очи и покварена душа. Не случайно Емилчо се обажда от време-навреме от флотационната вана да докладва, че добивът върви. Здрав да е! Макар под какин гнет.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Сигурен ли си ?
Коментар
Коментар