аз също имам да наваксвам, но след още малко, може би половин час...)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗаприлича ми на аналога на булсоновото "сигура", доне)))) По-късно може да подпра да не падне някой от масата)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Нямах предвид Бенджи. На друг пират прибирах регулярно плячката
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗаприлича ми на аналога на булсоновото "сигура", доне)))) По-късно може да подпра да не падне някой от масата)))
Аз, например - така и не разбрах - струва ли си да се напивам, защото никак не става ясно, с коя част /части/ от тялото ще подпираш падащите от масата...)) Дистанционно "подпиране" с точилка не се признава за истинско подпиране...
Коментар
-
Че то не е задължително да извършваш тез физиологии. Сомалийските пирати едва ли използват споменатия от теб похват, ама всички къде им е ареала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Че то като пикайш в морето, ква територия може маркираш? Да не си голям Син кит?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ, аз на маркирана територия не пристъпвам, щото трябва да си пазя свойта. Признавам си само, че обирах от време на време този, който обираше проливите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тцъ! Нямах предвид Бенджи. На друг пират прибирах регулярно плячката
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Сигурно на Бен. Все пак това е любимо питие за изгорялата му душа.
https://m.youtube.com/watch?v=cHLbaOLWjpc
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСънувах кошмар! Жадна съм за Капитана! Влизам , виждам го , опитвам да си поръчам , посочвам , говоря , ръкомахам, скачам , крещя... и отсреща ме гледат неразбиращо и бездушно ми предлагат кафе !?
Успешна седмица Кръчма , без кошмари наяве или сън , а пълна с летни усмивки в дългите дни.!Last edited by Trakatrak; 17.07.2017, 19:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако си пусна дълга коса, брада и засукан мустак....баш шъ ти оправя любознателността....
Коментар
Коментар