Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ъ,от него не щъ.
Коментар
-
Trakatrak ще дава, ама нещо се покри. Прай се, че отмаря след почивката на морето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Нещо тая пуста работа ме нелегна, като младо маце Тракащия на плажа.....
Ако може да дам един съвет на Тянка - Не му давай, колкото и да е загорял на плажа.......:p
Пих 2х30 и направо съм се замъглил от кеф.....
Наздраве !
пп Аз отивам в сънищата - там където две - три девици ми радват душата ....Една реже салата от розови домати, друга налива кайсиева ракия, а трета ми .....слага лед в чашата...
Коментар
-
Ъъъ, ся ... Що изпадаш в таковата дълбоко заблуждение!? Той ша дава, не аз. Моя милост е твърдо и праволинейно по вземането.
Наздраве!
П.П. Язък за ледчето.
Четох, връщах се..., пак четох...
Ми - така и не разбрах какво означава "твърдото и праволинейно вземане" - на това ледче..., което явно нещо - така сте се оплели- повече и от мен, че е станало зян /"язък за ледчето!"/...
Какви фантазии ги гонят дамите, ама и сравненията им си ги бива.))
Редно е, да се обясни с повече думи какво означава - не само твърдо да вземеш това ледче, ама и някак праволинейно да бъдело /това, според канона ли е?/ То /ледчето/ - не се ли поема с щипка? И какво стана накрая? Новата редакция би трябвало да бъде: поех /взех/ ледчето твърдо и праволинейно, ама стана "язък за ледчето".
Ето как се получават двусмислените текстове, затова трябва да се обяснява подробно.
Коментар
-
Trakatrak ще дава, ама нещо се покри. Прай се, че отмаря след почивката на морето.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКво стана с даването,кой дава?
Аз искам!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедобра вечер банда!)) да поздравим целия инвестор с нещо готино, като за изпроводяк на слънчевия август https://www.youtube.com/watch?v=V0xTGtuAaXA а наздравето - кой-както си хареса.
Коментар
-
добра вечер банда!)) да поздравим целия инвестор с нещо готино, като за изпроводяк на слънчевия август https://www.youtube.com/watch?v=V0xTGtuAaXA а наздравето - кой-както си хареса.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ъъъ, ся ... Що изпадаш в таковата дълбоко заблуждение!? Той ша дава, не аз. Моя милост е твърдо и праволинейно по вземането.
Наздраве!
П.П. Язък за ледчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ако може да дам един съвет на Тянка - Не му давай, колкото и да е загорял на плажа.......
Наздраве !
пп Аз отивам в сънищата - там където две - три девици ми радват душата ....Една реже салата от розови домати, друга налива кайсиева ракия, а трета ми .....слага лед в чашата...
Наздраве!
П.П. Язък за ледчето.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Ако може да дам един съвет на Тянка - Не му давай, колкото и да е загорял на плажа.......
Наздраве !
Коментар
Коментар