IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добър ден кръчма! - пие ми се гореща вода но чиста, без градуси в нея)))) така че наздраве (без каквито и да са йезуитски намеци)
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Черпя една бира за бай Пешо, че кръстосахме саби, мечове, шпаги рапири и всяково друго хладно оружие в Политиката и аз се измъкнах без да ми бъде теглена една дълга плевенска ...

Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро и едно ерландско кафе, с акцент върху уискито, че писах у розовата тема и се натоварих психически.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

А ти готино да си изкараш. Нали знаеш, няма нищо по - хубаво от лошото време
          Отивам да спя,че дълъг път ме чака утре.
          Чоколад че ви донесем.
          Че се пазим от местните добитъци,че добихме опит вече.
          Че ви пишем от там.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• добра вечер компанията))) Цял ден чакам да се прибера, да кажа наздраве, на рождениците (с кола бях ) Хайде Колчо - жив и здрав да си и да те радва бебето като порасне, а и докато расте - също)))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И после се цупиш, де като дойдеш у хабитата, сал залягаш из храсталаците и не мое си пиеш на спокойно ракията...
              Наздраве!
              Не залягам! Не залягам... просто се придвижвам на прибежки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

За Бай Ставри не знам, но за Тянка потвърждавам. Наздраве за изпитателния поглед!
                И после се цупиш, де като дойдеш у хабитата, сал залягаш из храсталаците и не мое си пиеш на спокойно ракията...
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тотално разминаване на понятията....
                  Уффффф....Пушки, точилки, дървета....

пп Тянка е почти кът бай Ставри - строга, но несправедлива.....
                  За Бай Ставри не знам, но за Тянка потвърждавам. Наздраве за изпитателния поглед!

Коментар

За мен тъмния, за теб - млечния. Да се почерпим за здравето на Колето.
                    А за мен?! Аз душа какаова не носа ли. Тъпчеш го Бай Чичи се окръгли и заприлича на евнух, та да се не точи на женорята у кръчмата. Докато аз от шоколад не напълнявам. Междувременно на тая тирада излапах три-четири блокчета, ама да не вземете вдигате джабъл, щото е безсмислено. И без това ги изручах.

Коментар

За мен тъмния, за теб - млечния. Да се почерпим за здравето на Колето.
                      Мечо

Коментар

Направо си търсиш леля да ти удари една точилка у гръбнака. Мдъъъ, пъстър живот - кой на каквото е свикнал.
                        Наздраве!

Коментар

Наздраве, Лелче ?
                          За Кольчо !

пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
                          Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....
                          Направо си търсиш леля да ти удари една точилка у гръбнака. Мдъъъ, пъстър живот - кой на каквото е свикнал.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Ко става? Колето черпи , а няма кой да пие ?! Наздраве , Кръчма !
                            Ко, става ... Почваме си трупаме енергийни депа, че зима се задава.
                            Наздраве, Lelq!

П.П. Коле, жив здрав да си и още дълго да коландриш Кръчмата!
                            Мечо

Коментар

Наздраве, Лелче ?
                              За Кольчо !

пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
                              Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....

Коментар

Натаралянкаха се на аванта и сега спят по пейките. Само аз запазих присъствие на градуса щото зареждах сока от черен бъз.

Коментар

Working...
                                X