If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Черпя една бира за бай Пешо, че кръстосахме саби, мечове, шпаги рапири и всяково друго хладно оружие в Политиката и аз се измъкнах без да ми бъде теглена една дълга плевенска ...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
добра вечер компанията))) Цял ден чакам да се прибера, да кажа наздраве, на рождениците (с кола бях ) Хайде Колчо - жив и здрав да си и да те радва бебето като порасне, а и докато расте - също)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
За мен тъмния, за теб - млечния. Да се почерпим за здравето на Колето.
А за мен?! Аз душа какаова не носа ли. Тъпчеш го Бай Чичи се окръгли и заприлича на евнух, та да се не точи на женорята у кръчмата. Докато аз от шоколад не напълнявам. Междувременно на тая тирада излапах три-четири блокчета, ама да не вземете вдигате джабъл, щото е безсмислено. И без това ги изручах.
пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....
Направо си търсиш леля да ти удари една точилка у гръбнака. Мдъъъ, пъстър живот - кой на каквото е свикнал.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ко става? Колето черпи , а няма кой да пие ?! Наздраве , Кръчма !
Наздраве, Лелче ?
За Кольчо !
пп Аз съм на узо.Стискам си дюлевата....Много ми стана убаво на душата и коремчето..
Направо съм кът бебок....Чакам някоя мам да ме потупа по гръбчето....
Коментар