Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеХа наздраве - нямам повод, но може и без повод
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Полендак, язе съм безкрайно миролюбиво същество. Щото ме мързи. Желание за бойни действия беше регистрирано от твоя страна.
Пък сега се оказва, дето ти дори не си у Чирпан. Ама инак се пробваш да плашиш разчорлена габровска менада с разлютена чирпанлийка. Смях!!!
Наздраве, Мрънкало!
Last edited by Trakatrak; 13.05.2021, 21:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
Ти като Сун Дзъ, дагаеба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ба, туй чирпанлиЙ мое сте кибритлии, ма сте раними души, хеле на тема жени и Македония - другарят Крачолов е типичният екзампъл (уникален, великан, за мен - най-големият поет у нас, и най-вече човек и патриот, за разлика от рубладжиите като Славейков). Можеше да ѝ предложиш на тнм да ѝ пратиш чирпанска керемида за напуканите от лежане пети, ма ти все със закани и заканиТака и аз, като бях на 10-12 години показвах любовта си към дамите, ма полсе се научих да пиша хайку и рахатясах
Ха наздраве - нямам повод, но може и без повод
П.п. Керемида ме съветваш да прата за оназ твърда габроуска глава - ще взема мерки. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хм, пренебрежението ми към колибарските ти напъни е изгарящо. Изгаря ме отвътре, щото съм любопитен, ама като не си заслужава - не си заслужава. Като ти се ходи на война, ела ти у Чирпанския край, в който водата се не пие. Не че ще ме намериш там, но поне ще придобиеш представа, че с чирпанлии требва си внимателна, след като се сбиеш с некоя чирпанлийка разлютена. Здраве да е! След като се побиеш и посражаваш с полендаците.Така и аз, като бях на 10-12 години показвах любовта си към дамите, ма полсе се научих да пиша хайку и рахатясах
Ха наздраве - нямам повод, но може и без повод
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Подвеждането и измамата са в основата на победата.
Коментар
-
Полендак, язе съм безкрайно миролюбиво същество. Щото ме мързи. Желание за бойни действия беше регистрирано от твоя страна.
Пък сега се оказва, дето ти дори не си у Чирпан. Ама инак се пробваш да плашиш разчорлена габровска менада с разлютена чирпанлийка. Смях!!!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Хм, пренебрежението ми към колибарските ти напъни е изгарящо. Изгаря ме отвътре, щото съм любопитен, ама като не си заслужава - не си заслужава. Като ти се ходи на война, ела ти у Чирпанския край, в който водата се не пие. Не че ще ме намериш там, но поне ще придобиеш представа, че с чирпанлии требва си внимателна, след като се сбиеш с некоя чирпанлийка разлютена. Здраве да е! След като се побиеш и посражаваш с полендаците.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Белият байрак, дето го развяваш, твърде добре ти прилича.
Наздраве!
Коментар
-
Всъщност вече сте достатъчно ощетени от Естеството и разорени от Прехода. Не стаате за плячка що немате пиячка, ми се търкалате до плодородните лозови хълмове, за да отмъкнете некоя чепка. За кво да се хаба да изкачвам Балкана, само за да запуша уста на неква кандидат-негърска-кралица. Нека си вари отварите, да забърква магиите и да си верва, че действат. Те местните туземци ша а упраят. За да се не прави на упрааляаща. Здрава да е, особено гърбината й!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
За една издънка от крепък дервенжийски род няма нещо недопустимо. Еле па, ако ограниченията са наложени от някаква съмнителна кръстоска с най-разнообразен произход, отдаваща предпочитания на чирпанския и македонския ген у кръвта си.
След дълго колебание, все пак си премесих китката в очакване откриването източния фронт. Макар дълбоко да се съмнявам, че са ти известни географските посоки.
Наздраве!
Коментар
-
Да се говори на един чирпанлия по такъв начин е недопустимо. Очаквай откриване на чирпано-габровска война, при която западналата ви индустрия ще бъде вторично опустошена. И Винено-ракиената култура отново ще възтържествува. И ще ви завлечем отварата от глогинки, за да ви сърдечно увредим. Наздраве, Дрънбраннице!
П.п. Па ако се включи и македонската ми жилка, направо ще требе се изселваш отвъд Балтийско море. При ония болно бледоликите, де сега зорлем се мешат с опалени индивиди от Юга.
След дълго колебание, все пак си премесих китката в очакване откриването източния фронт. Макар дълбоко да се съмнявам, че са ти известни географските посоки.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Най си пропуснал топлата кръвна връзка с етиопския мангасарян. Срам и позор за колегите от другите проходи, които са допуснали цървула ти да стъпи у не твърде благородната Извънгеография. Недопустим пропуск, де ще им тежи на съвестта.
Наздраве, Мрънкало!
П.п. Па ако се включи и македонската ми жилка, направо ще требе се изселваш отвъд Балтийско море. При ония болно бледоликите, де сега зорлем се мешат с опалени индивиди от Юга.
Коментар
-
Аз съм с благородна медитеранска боя, още и левантийска, па дори арменоидо-сирийска. Ма, кво ти разбира дервентджийската тиква, докарана на върхо от полето под него, за да я търкулнат надоле в опит да докажат недоразуменията на Нютона. Лошо е кога са те напъхали у некоя долчинка и немаш поглед върху световната панорама. Но ако почерпиш, шти простим това явно, та чак бодящо несъвършенство. Здраве да е!
П.п. Междудругото, планинското слънчице ме доизпече и сега мязам на цър арапин.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар