If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опалаааа..... Вече съм в Бургас. Обикалям кооперациите и търся табелка Хемилио. Залогът се вдигнА. Вече и лютеницата слагам в почерпката. Над мен весело крякат чайките.
Опалааа......,хванах те да лъжеш!!!
Дори хората които не са от морето знаят,че чайки има във Варна,а в Бургас са гларуси!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добро утро !
Солени торти, сладки торти, питиета и мезета....
Кви са тези благинки, бре ?
Нямате ли работа ....?
Наздраве !
пп Тракащи, лютеницата не се куса за проба с черпак бре....!!!
С малка лъжичка, да ти погали небцето и залюти на гърлото......
уффффф....
Много ти разбира главата. Земаш комат хляб, загребаш лутеницата с дървената лъжица, пльоскаш върху хляба и лапаш. Устата ти се запълва с дъхав леб и ароматна лутеница.
Тази година реших да се поизплескам и си направих лютеница на вилата.
Резултата-вълшебен
Опалаааа..... Вече съм в Бургас. Обикалям кооперациите и търся табелка Хемилио. Залогът се вдигнА. Вече и лютеницата слагам в почерпката. Над мен весело крякат чайките.
Направихте ли лютеницата? Трябва организирам конкурс си мерите лютеницата. Така докато оценявам продуктите ви, ще лапам с дървената (големата) лъжица. Наздраве за майсторите на лютеницата и за тяхната доверчивост! Също за майсторките!
"Също за майсторките!" Това изречение ми изглежда някак недовършено... Кое е това "също"-то за майсторките?
Ахааа - май разбирам. Предполагам, че е "също"-то, което си мислиш за тях. Би ли споделил малко по-подробно?
Не за друго, но, ако мислиш да пиеш за "доверчивостта на майсторКИТЕ" - да ти кажа, че ТЕ ТАКОВО жУотно - нЕма! )) /ти си знаеш, де, но големи аванси им даваш - да не подведеш някой младок/... ))
Направихте ли лютеницата? Трябва организирам конкурс си мерите лютеницата. Така докато оценявам продуктите ви, ще лапам с дървената (големата) лъжица. Наздраве за майсторите на лютеницата и за тяхната доверчивост! Също за майсторките!
Коментар