Как забравихме!? Честит ден на ангелчетата. То не, че в кръчмата често се срещат ангелчета. Може ли си помислите Кака да се казва Ангелина, а Чиче - Ангел. Той най много до Михаля да се дореди. Честит имен ден Михале! Виж как съм уцелил подарък ти подара. А ти ще почерпиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Тракащи, сладкото след определена възраст не помага, най-много да вдигнеш захарта...( не го казвам от личен опит а от дебели учебници )
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това тук да не ти е Капалъ Чарши? Баклави, тулумбички ..., хайде малко по-серьозно отношение към менюто на Кръчмата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Пак нещо финтираш да не почерпиш. Ай, слагай баклавата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа мен ром с кола, ако може .....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не съм разбралаМинах се
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа мен ром с кола, ако може .....
Ето го ощето:
Last edited by Trakatrak'; 08.11.2017, 12:21.
Коментар
-
Баклавата требваше да е от стиснатото каке, ама айде.Минах се
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа мен ром с кола, ако може .....та ще пиеш Куба Либре и ще мечтаеш за слънце и усмивки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Реших, че черпиш с баклава, ама сънена не съм двидяла.. Ей ти баклава, искам си кафето
Коментар
-
А баклавата где я?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Едно кафе с баклавата
Коментар
Коментар