IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Само пиене на кръв ти в главата. Спри се, огледай се в нощта. Светът е тъй прекрасен в тъмнината. Хищници ловуват. Пияници палуват. Любовници лудуват. А ти само гледаш как да се захраниш с чуждата кръвчица. Кърлеж ли си, що ли? Той кръстът ще те превъзпита. И чесънят. Здраве да е!

Ходих да оглеждам поляните, че 24 наближава. Голяма красота се е ширнала.
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ясно. Тези седем години, де си ги изкарал у Тибет са ти изпили и малкото мозък. Заедно с кръвчицата ... и други неща.
      Наздраве!
      Само пиене на кръв ти в главата. Спри се, огледай се в нощта. Светът е тъй прекрасен в тъмнината. Хищници ловуват. Пияници палуват. Любовници лудуват. А ти само гледаш как да се захраниш с чуждата кръвчица. Кърлеж ли си, що ли? Той кръстът ще те превъзпита. И чесънят. Здраве да е!

Коментар

Поднебесната ли? Чини ми се да си от Тибет. Там всекоя девойка я предоставяли на преминаващите странници. Ех, блазе ти! Бая впечатления си натрупала. И описала в многотомник. Дебели са тибетските томове!
        Ясно. Тези седем години, де си ги изкарал у Тибет са ти изпили и малкото мозък. Заедно с кръвчицата ... и други неща.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

Ти, пък ... Ква Япония, аз за Поднебесната съм натрупала повече знания. Това Ян, това Ин ... Мое ти пратя заключенията, де съм синтезирала в книжлето за изкуството при секса в древен Китай
          Поднебесната ли? Чини ми се да си от Тибет. Там всекоя девойка я предоставяли на преминаващите странници. Ех, блазе ти! Бая впечатления си натрупала. И описала в многотомник. Дебели са тибетските томове!

Коментар

Ако си написала "Мемоарите на една гейша", прати ми я. Чудех се аз откъде такива познания у теб за Джапония. А ти си била вършала там. Гледай рисунките да не са съвсем стилизирани, ми да се виждат ясно разни подробности. Здраве и мандръцане да е!
            Ти, пък ... Ква Япония, аз за Поднебесната съм натрупала повече знания. Това Ян, това Ин ... Мое ти пратя заключенията, де съм синтезирала в книжлето за изкуството при секса в древен Китай
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ко значи това - те те гонят и не могат те стигнат.....
              Пъргавелка си ти, знаех си....!
              пп Уфффф, пак ще трябва да помагам....
              Хаде де, земай бастончето и кретай насам. Те ще те застигат, засмукват, изсмукват и изплюват. И така до Бабинден.

Коментар

Чакаш ли още? Да отида да потърся някоя книга с картинки, че то само с приказки едва ли ще ти проблесне нещо у деменцията.
                Наздраве!
                Ако си написала "Мемоарите на една гейша", прати ми я. Чудех се аз откъде такива познания у теб за Джапония. А ти си била вършала там. Гледай рисунките да не са съвсем стилизирани, ми да се виждат ясно разни подробности. Здраве и мандръцане да е!

Коментар

Според мен, това е последната ти надежда да ме тръшнеш в несвяст... от смях. Така че давай, разправяй. Може да доукрасяваш. Дори да преписваш от световната литература може. Особено от самиздата. Разполагам се на диваня и чакам.
                  Чакаш ли още? Да отида да потърся някоя книга с картинки, че то само с приказки едва ли ще ти проблесне нещо у деменцията.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Добро утро !
                    Няма нищо по хубаво от лошото време....За две неща - тревата да расте над 1.80 м и Тарантул топли дивана за нЕкое бабе със студени кунки....
                    Спорен ден за всички работещи "ора !
                    Наздраве !
                    Кога у Дивото започна бамбук да се въди!? Ся, остава като си отидеш следващия път и некоя мечка панда да завариш в двора.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Таз година много закъсах с тревата. Все я догонвам и не мога я стигна. Добре че същото не е и с бабетата. Они се навъртат около отлежалите чичета. Такива като мен им се струват твърде меки, топли и гъвкави. Здраве да е!
                      Ко значи това - те те гонят и не могат те стигнат.....
                      Пъргавелка си ти, знаех си....!
                      пп Уфффф, пак ще трябва да помагам....

Коментар

Добро утро !
                        Няма нищо по хубаво от лошото време....За две неща - тревата да расте над 1.80 м и Тарантул топли дивана за нЕкое бабе със студени кунки....
                        Наздраве !
                        Таз година много закъсах с тревата. Все я догонвам и не мога я стигна. Добре че същото не е и с бабетата. Они се навъртат около отлежалите чичета. Такива като мен им се струват твърде меки, топли и гъвкави. Здраве да е!

Коментар

• Добро утро !
                          Наздраве !

Коментар

Първо искам компетентно лекарско мнение относно здравословното ти състояние,с което да потвърди, че няма да се гътнеш, докато ме четеш. Ако трябва актуална рецепта с апове да ти изпише, но да съм сигурна, че ще преживееш стреса
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Според мен, това е последната ти надежда да ме тръшнеш в несвяст... от смях. Така че давай, разправяй. Може да доукрасяваш. Дори да преписваш от световната литература може. Особено от самиздата. Разполагам се на диваня и чакам.

Коментар

Ти ако знаеш, огласи свежите си знания. С подробности. Пикантни.
                              Първо искам компетентно лекарско мнение относно здравословното ти състояние,с което да потвърди, че няма да се гътнеш, докато ме четеш. Ако трябва актуална рецепта с апове да ти изпише, но да съм сигурна, че ще преживееш стреса
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Старост, нерадост. Лошо е га те награби деменцията
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Ти ако знаеш, огласи свежите си знания. С подробности. Пикантни.

Коментар

Working...
                                X