Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро!
Много ядене и пиене тез дни. Това обаче, хич няма да ми попречи да изям един бонбон за здравето на малкия шебек.
Мамут, черпи за именника! Жив и здрав да ти е! Както и всички други Стефановци и Стефани!
Наздраве!
П.п. Да са уплача. Лошата кака май ма урочаса и по празниците баш ме фана ишиаса, да ми развала кефа от еденето и пиенето.
Коментар
-
Добро утро!
Много ядене и пиене тез дни. Това обаче, хич няма да ми попречи да изям един бонбон за здравето на малкия шебек.
Мамут, черпи за именника! Жив и здрав да ти е! Както и всички други Стефановци и Стефани!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОт хотела днес- студена закуска в найлонов плик. То кво да се падне на мен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОт хотела днес- студена закуска в найлонов плик. То кво да се падне на мен...........Честито Рождество Христово
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеОт хотела днес- студена закуска в найлонов плик. То кво да се падне на мен....
Роден си с късмет
Коментар
Коментар