If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето, дори Кака е опитвала славната наденица. Лично се е убедила в качествата й. Редете се на опашка и да менкаме с всеки кво носи. Все ще съм на кяр. Наздраве за равностойния бартер!
Баш. Апсолютно РоКоКо е тоз продукт на колбасарската фантазия.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти сам. Кога от любопитство се наредиш на опашката с бутилка дюлевица и си вземеш две връзки наденица доволен от изгодната сделка. Наздраве за "квото сам си направиш, никой друг не може"!
ЪХЪ...
Гастрит от пелина, колит от мръвките, 4 кила горница от "салатите".....
Гледам, че Тракащия иска да ме откаже от еденето.....О пиенето сам се отказах....
Не останаха радости в тез празнични дни !!!
Наздраве !
Ти сам. Кога от любопитство се наредиш на опашката с бутилка дюлевица и си вземеш две връзки наденица доволен от изгодната сделка. Наздраве за "квото сам си направиш, никой друг не може"!
Тая кучешка радост дори дебелото псе, /което е мерителна единица за лакомия/ няма да я яде. Веднъж бях взела от нея и я изпекохме на жар. Добре, че беше сланината /като резервен вариант/. Инак щяхме цял ден гладни да ходим из Природата.
Наздраве!
Ето, дори Кака е опитвала славната наденица. Лично се е убедила в качествата й. Редете се на опашка и да менкаме с всеки кво носи. Все ще съм на кяр. Наздраве за равностойния бартер!
Кучешка радост ли ви липсува? Заменям за шоколадови бонбони със соев пълнител "Тройна шушулка".
Тая кучешка радост дори дебелото псе, /което е мерителна единица за лакомия/ няма да я яде. Веднъж бях взела от нея и я изпекохме на жар. Добре, че беше сланината /като резервен вариант/. Инак щяхме цял ден гладни да ходим из Природата.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чекай, чекай, къф твоя принос тогава? Песнички не пееш, шипково винце не наливаш (що по ми понася), та даже и торта не щеш да треснеш в муцунката на хилещата се кака. Консуматори сте вий. А кой ще твори? Пак ония подробности от разгулния ви живот - осеменителите, ли? Ние да не сме търтеи? Е, може и да сме. От време навреме. Но стига вече. Рево/по/люция! Патриархат и нищо по-оскъдно.
Коментар