If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми е работа , ама в една реална кръчма най рядко употребяваната дума е "наздраве" ... там се обсъждат далаверки , чужди жени и най вече политика ...ама кво да се прави , тая кръчма е виртуална ...
Благодаря! Ще почерпя, а после ще гледам, кой ще се подмаже на Lelq и кой не
Зависи какво се разбира под понятието подмазване... Не се разбира кое е за предпочитане: да се- или да не се подмазваме... Имам усещането, че независимо от тълкуването - всичко ще е под ножа.
Чичо няма да се /да те/ ПОДмаже, а направо ще те РАЗ-маже..
ПОД-маже..., НАД-маже..., ЗАД-маже - чичовците имат фантазия... /от всичко, което ти дават - само мотиката не трябва да хващаш.../
Наздраве за имениците! Мноооого Антонии днес, де - не може човек да се размине от желаещи да почерпят /и да бъдат целувани - също/..., каквото дойде, добре дошло!
Шъ прай той течен шоколад с корички от портокал....Ще залива с него пълнени смокини със сиренце и боровинки.....
Ще маже душичката ненагледна на Лелчето с таз амброзия....
Ще подкупва неустоимото желание на Тянка да похапне сладко от рая....
А за мен кво остава.....? Коя тънка струна от благинките на живота да дръпна ...?
Няма ... и в склада на Колето няма.....
Наздраве !
Да ви е сладко !
Портокалови корички нема. От малък ги не понасям. И никого нема мажа и подкупвам, ами ше си ги ям. Сервирам кога всички са фиркани и строго предупреждавам че са тончов експеримент. Като така, половината се отказват ги опитат, а другите плюскат и си мълчат.
Шъ прай той течен шоколад с корички от портокал....Ще залива с него пълнени смокини със сиренце и боровинки.....
А за мен кво остава.....? Коя тънка струна от благинките на живота да дръпна ...?
Наздраве !
Да ви е сладко !
Опа.
Чичка, по тънак лет си тръгнал... дазнайш...
(В СКЛАДА ИМА ВСИЧКО)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Прочетох, че сте коментирали как се пие узото и се сетих, че узото не трябва да се замразява на кристали. Препоръчват да бъде хладно за желащите, но с температура, над нулата. Това обясняват с факта, че от ниските температури /под нулата/ се разграждала разтворената в узото смола, която впоследствие вече не може да се свърже така, както е в оригиналната напитка /смолата- или маслените извлеци - може химиците да ползват по-различна терминология/.
Преди малко правих шоколадов сос за овъргаляне у него на пълнени сушени смокини. И понеже много остана, устата ми лепне. Утре ще е тежък ден... и вечер... и нощ.
Утре с онова праси, дето го открадна при откриването на председателството, с него ли ще черпиш за честит имен ден?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве !
Да ви е сладко !
Ти пък като си се заоплаквал като кВо беше там - като млада невеста за... работа... Хайде малко по-скромно, де! ))
Нали девизът ти на входа на рая /вилата/ бил: "Всяка събота - събУта!"
Коментар