Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Верно ли чак павета бЕха нужни с тоя вЕтър днес?! Сняг...?! Това по североизтока ли е?
Аз съм по-разхайтената част на Родината. Баш у центъра ми е хабитата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И за жени не е. Сняг, виелица ... добре съм с тез компактни форми, щот инак павета трябваше да слагам по джобовете.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДобро утро сред бурите и ураганите! Некои останаха без покрив над главата, а вий драпате Наско да почерпи. Е, ако ще черпи да почерпи, че още не съм хапвал, освен една петифурка, коя съвсем ме отказа. Но гладът пълзи. А вън не е за мъже. Наскоооо...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е таман ше са заемат с нещо полезно у тъмното ...белким пооправят демографската криза......спиране на тока и нета ше ни спаси кат нация ...стига да не подпишем Истанбулската конвенция , че тогаз вече си еВа мамата , кат наизлязат секакви полове и караконджоли ...
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е таман ше са заемат с нещо полезно у тъмното ...белким пооправят демографската криза......спиране на тока и нета ше ни спаси кат нация ...стига да не подпишем Истанбулската конвенция , че тогаз вече си еВа мамата , кат наизлязат секакви полове и караконджоли ...
Наздраве, с домашна грозданка!
Коментар
-
В половината хабитат няма ток. Автохтоните обитатели ринат мокър сняг и отправят привети до родата по майчина линия на служителите от Енерго про.
Наздраве, Lelq!...спиране на тока и нета ше ни спаси кат нация ...стига да не подпишем Истанбулската конвенция , че тогаз вече си еВа мамата , кат наизлязат секакви полове и караконджоли ...
Коментар
-
В половината хабитат няма ток. Автохтоните обитатели ринат мокър сняг и отправят привети до родата по майчина линия на служителите от Енерго про.
Наздраве, Lelq!Направо бедствено при вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Добро утро!
В нашият хабитат, северният вятър издуха финните прахови частици и се е облещило едно обещание за скорошно лятоНаздраве за слънцето и именниците!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Начии, с тая твоя любознателност, не знам докъде ще стигнем...
Наздраве....
Наздраве!
П.П. Всъщност, "мерак" в буквален превод от турски означава "любопитство". Ние сме побългарили значението.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
+1
Ако някой му липсва фантазия допълваме с :
https://goo.gl/images/sNHRCS
Наздраве !!! ( Забелижи, че има три удивителни, което значи голям мерак)
Наздраве, 4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро!
Tanas geldi, yaz geldi! В хабитата обаче, ич няма индикации за идващото лято. Зимна вихрушка е навън.
Наздраве!
В нашият хабитат, северният вятър издуха финните прахови частици и се е облещило едно обещание за скорошно лятоНаздраве за слънцето и именниците!
Коментар
-
??? /Какъв, по точно/
Наздраве!
Наздраве....
Коментар
-
+1
Ако някой му липсва фантазия допълваме с :
https://goo.gl/images/sNHRCS
Наздраве !!! ( Забелижи, че има три удивителни, което значи голям мерак)
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар