If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро сред бурите и ураганите! Некои останаха без покрив над главата, а вий драпате Наско да почерпи. Е, ако ще черпи да почерпи, че още не съм хапвал, освен една петифурка, коя съвсем ме отказа. Но гладът пълзи. А вън не е за мъже. Наскоооо...
И за жени не е. Сняг, виелица ... добре съм с тез компактни форми, щот инак павета трябваше да слагам по джобовете.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е таман ше са заемат с нещо полезно у тъмното ...белким пооправят демографската криза......спиране на тока и нета ше ни спаси кат нация ...стига да не подпишем Истанбулската конвенция , че тогаз вече си еВа мамата , кат наизлязат секакви полове и караконджоли ...
Тцъ! Не се получава. Кметицата интродуцира 200 семейства братчеди да ни оправят демографията, но пак сме с отрицателен прираст. Мъкаааа!
Наздраве!
Мечо
Е таман ше са заемат с нещо полезно у тъмното ...белким пооправят демографската криза......спиране на тока и нета ше ни спаси кат нация ...стига да не подпишем Истанбулската конвенция , че тогаз вече си еВа мамата , кат наизлязат секакви полове и караконджоли ...
Игнор и поставиха на конвенцията Наздраве, с домашна грозданка!
В половината хабитат няма ток. Автохтоните обитатели ринат мокър сняг и отправят привети до родата по майчина линия на служителите от Енерго про.
Наздраве, Lelq!
Добро утро сред бурите и ураганите! Некои останаха без покрив над главата, а вий драпате Наско да почерпи. Е, ако ще черпи да почерпи, че още не съм хапвал, освен една петифурка, коя съвсем ме отказа. Но гладът пълзи. А вън не е за мъже. Наскоооо...
В половината хабитат няма ток. Автохтоните обитатели ринат мокър сняг и отправят привети до родата по майчина линия на служителите от Енерго про.
Наздраве, Lelq!
Добро утро!
В нашият хабитат, северният вятър издуха финните прахови частици и се е облещило едно обещание за скорошно лято Наздраве за слънцето и именниците!
Наздраве, Lelq!
Мечо
Добро утро!
Tanas geldi, yaz geldi! В хабитата обаче, ич няма индикации за идващото лято. Зимна вихрушка е навън.
Наздраве!
Добро утро!
В нашият хабитат, северният вятър издуха финните прахови частици и се е облещило едно обещание за скорошно лято Наздраве за слънцето и именниците!
Коментар