If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чакай включване от видния чужденеций, да ти разясни сичките вреди от пластмасата, в която си налял кафето. Или ти нарочно така си го избрал, че на свата да не му става лошо от порцелана!?
Наздраве!
Точно четох такава статия. Реших да ви върна към казармените тенеке прибори. Поднасям скъп деликатес-подправка за поправка на вкуса.
Това беше мойта закуска да ва дразна. Ей и за вас, че някои сте момченца, да ви не стане нещо. Елегантни чашки съм ви подбрал.
Чакай включване от видния чужденеций, да ти разясни сичките вреди от пластмасата, в която си налял кафето. Или ти нарочно така си го избрал, че на свата да не му става лошо от порцелана!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
п.с. Мерси за инфото Груйче,исландия мисля да я правя с круиз барабар със скандинавски столици.
Мноооого нагъл Хемил! Цъка си от джобното у-во и явно му неудобно да вади от него почерпка. А ний с големите у-ва непрестанно вадим като да са кухня. Топла и студена кухня вадим. Будддали!
Ох, на бати, освен Чиче и теб ще бъзикам за песнопейни способности. Дори за потвърждение ще скандираме да дадеш доказателство посредством демо запис. Верно съм разсеян, но тоя път какво съм пропуснал? Наздраве за невзрачното внимание!
А ..., няма ся да ти отварям очите. Чети ма и си вади заключенията.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Знам Груйче,ама в Бургас тавекса е ок,не ми се оди до голямото село за някой друг Шекел.
Япония ще е догодина,ще я мисля тогаз,инак имфо имам бол,комеца ми се върна скоро от там.
кажи за евтините жп билети,че Шинкансена режат глави.
ше почерпя
паяк,дай каве и на Груйо
Аз кайве не пием, но почерпка не връщам - ше го дам на жената, да не ми дудне
Иначе по твоя въпрос - чети. Цените са перфекция като за Жапон, но трявба да си го поръчаш предварително и т.н., то си пише. И да ми донесеш подарък, ако аз не ида преди теб де, но едва ли ще стане за тогава. Догодина съм евентуално Исландия за рд, но и това не е на 100% сигурно, че напоследък съм станал детецентричен, от което най-много се опасявах...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Емиле, заеби ги тавекса, има по-добри от тях за обмен на по-екзотични валути - виж едни фактор-ин, както и обменните на Графа (ама в София). А провери ли за евтините билети за цялата жп мрежа в Жапон, дето се издават на чужденци? Да видиш, че съм добър и ти давам хинт (на старобългарски), ако вече не си се светнал на далаверата. Отделно предлагат и някакви опции да ти откарат багажа от хотел в хотел, че да не се мъчиш да го мъкнеш - проучил съм я Японията, ама засега не е на дневен ред, че разни злата купувах и малко инвестицийки тук-там и то отиде
Знам Груйче,ама в Бургас тавекса е ок,не ми се оди до голямото село за някой друг Шекел.
Япония ще е догодина,ще я мисля тогаз,инак имфо имам бол,комеца ми се върна скоро от там.
кажи за евтините жп билети,че Шинкансена режат глави.
ше почерпя
паяк,дай каве и на Груйо
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Ний тук не се обиждаме, а си лепим етикети и постери. Дано се изтъргува противната страна, та да мирне. Е, Хемилио все зор даваше да го черпим кафе, но като му лепнахме етикет "Приятел на конете", от няколко места почнаха го търсят за събеседване - това британската гвардия, че и кавалерия, та Ми-5, Ми-6, че и бобита няколко. Вече няма време да си проси кафе, ами разговаря с висококултурни събеседници. Вероятно го черпат те с кафе. Наздраве за находчивостта!
Ко каза,че не разбрах?
Я дай кафенце,че рано рано не мога да разбирам таквиз писания,ма стига с тва многословие бре,не може ли по простичко,глей ся:
Добро утро.
кафенце.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар