IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Добро утро! Ароматно кафе ?
    https://m.youtube.com/watch?v=yU6gG-p5FZc
    Ароматът на партенки, ама на картинката не личи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не се мазни на стрелковия фактор. Гледай от мен. Зашивам й устата с некоя справедлива забележка и ни гъца, ни мъца. Наздраве за нравствената устойчивост!

П.п. Каке, в кой парк ще ходиш на разходка да ти отъпча пъртината? А след вас ще събирам на кученцето... пръжките.
      Къф парк, бре!? На Узана ми се ходи.
      Така като те гледам, гориш от желание да съдействаш. Обувай шушоните, ще ти връча една резачка да решеш клоните на падналите дървета, пък аз ще те следвам със снегорина /шофьорът специалист, почти съм сигурна, че няма да те отнесе/.
      Ако не щеш с резачката, мое те качим в каросерията и да фърляш сол и пясък с лопатата. Ти си избери кое повече допада на аурата ти, че да не вземе да помръкне.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        По повод снимката с момата - напомня ми за една много реална ситуация, която звучи като виц. Пазим с един приятел в казармата (Вътрешни войски) посолствата на Австрия и Италия (едно до друго на жълтите павета - да не се обиди някой, само споменавам близостта им, за да обрисувам картинката), ама скуууукааааа. И той вика - ще ида да взема нещо от "Червило". И отиде, като картинката с момата охарактеризира 1:1 неговото влизане в "Червило" (говорим за 1998). Позабави се нещо, аз взех да се притеснявам, щото трябва да идват да ни сменят вече, но по едно време се появи, носи 2 бири, ама нещо посърнал. Викам какво става, а той - откраднаха ми пълнителя, щото точно като момата излъзъл на изуй гащи и не усетил кога му го дръпнали от автомата. Олигофрен, ама пълен олигофрен! Събрахме се после момчетата, преджобихме новобранците (всеки се е заделеил поне по един патрон за спомен), събрахме 30 патрона, ама пълнител? Поразпитахме, та се оказа, че един познат от съседната рота е прибрал един предвидливо. Платихме му го и се оправихме
        Грую, това в "Мисия "Лондон" трябваше го включат. И по наше време разни издънки и гафове, ама чак пък от автомата да му свалят пълнителя и да не се усети, това рядкост голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Направо сме като вода и зехтин, като цвят и слана, като черно на бяло....

Наздраве !
          Не се мазни на стрелковия фактор. Гледай от мен. Зашивам й устата с некоя справедлива забележка и ни гъца, ни мъца. Наздраве за нравствената устойчивост!

П.п. Каке, в кой парк ще ходиш на разходка да ти отъпча пъртината? А след вас ще събирам на кученцето... пръжките.

Коментар

• Добро утро! Ароматно кафе ?
            https://m.youtube.com/watch?v=yU6gG-p5FZc

Коментар

• По повод снимката с момата - напомня ми за една много реална ситуация, която звучи като виц. Пазим с един приятел в казармата (Вътрешни войски) посолствата на Австрия и Италия (едно до друго на жълтите павета - да не се обиди някой, само споменавам близостта им, за да обрисувам картинката), ама скуууукааааа. И той вика - ще ида да взема нещо от "Червило". И отиде, като картинката с момата охарактеризира 1:1 неговото влизане в "Червило" (говорим за 1998). Позабави се нещо, аз взех да се притеснявам, щото трябва да идват да ни сменят вече, но по едно време се появи, носи 2 бири, ама нещо посърнал. Викам какво става, а той - откраднаха ми пълнителя, щото точно като момата излъзъл на изуй гащи и не усетил кога му го дръпнали от автомата. Олигофрен, ама пълен олигофрен! Събрахме се после момчетата, преджобихме новобранците (всеки се е заделеил поне по един патрон за спомен), събрахме 30 патрона, ама пълнител? Поразпитахме, та се оказа, че един познат от съседната рота е прибрал един предвидливо. Платихме му го и се оправихме

Мисълта ми е, че има ли желание, всичко се случва, та даже и с тая мома могат да се получат нещата. Времето не е лошо - въпрос на нагласа е, така че наздраве и хубава седмица. Дано Гинка Върбинка не осере нещо с тока, че мамата си джаса, другото ще го натъкмим.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наздраве !
                Мургава дама и светъл господин ...
                4i40, хармонията отначало създава измамно чувство за комфорт, което с годините започва да омръзва и довежда скуката и рутината.
                Докато несходството в характерите и мненията провокират, поддържат интереса и те държат в непрекъсната кондиция. Животът е интригуващ когато нещата откажат да се смесят.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Обичам сняг и дъжд, мразя вятър и силно слънце. Може да изляза на една разходка из Природата днес, стига да има кой да ми уйдиса на акъла.
                  Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Сразени от умните слова останахме без думи...( само не можах да си представя - патроните един по един ли се крият или направо с пълнителя...? )

Добре, че е снега дето затрупа София, България и тиклвата ми, та да се осаферя......
                    Мразя сняг и дъжд....
                    Колкото повече ги мразя, толкова повече ги има.

Приятен ден !
                    Стойте си вкъщи и си топлете нозете и душите...

Наздраве !
                    Добро утро, клиентела на Кръчмата!
                    Обичам сняг и дъжд, мразя вятър и силно слънце. Може да изляза на една разходка из Природата днес, стига да има кой да ми уйдиса на акъла.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Добро утро !

Сразени от умните слова останахме без думи...( само не можах да си представя - патроните един по един ли се крият или направо с пълнителя...? )

Добре, че е снега дето затрупа София, България и тиклвата ми, та да се осаферя......
                      Мразя сняг и дъжд....
                      Колкото повече ги мразя, толкова повече ги има.

Приятен ден !
                      Стойте си вкъщи и си топлете нозете и душите...

Наздраве !

Коментар

• Очевидно, със сложния си въпрос стопирах работата на Виртуалната кръчма... Всички мислят... Бият се по челата... Голяма загадка!

В нета изтече информация, че трима от близките ѝ приятели вече са разрешили загадката. Те дори са ѝ предложили да съхранява и техните резервни пълнители, разбира се - срещу скромен месечен наем...

Въпросът е решен - давайте натам по темите. Наздраве с кайсиева!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Като свършите с мацката от Израил, дайте и на мен едно кафе! В ъгъла съм!!!

Дали ще кажа нещо умно? /моля, цитирайте ме само с това изречение/...

Значи, дамата - с подобна "гаубица" през рамо - щом е сметнала, че е целесъобразно да носи подобно чудо на техниката за своята безопасност, едва ли при престрелка би минала само с един пълнител /този на автомата/. Да - 30-на патрона в пълнителя не са малко! Един патрон е напълно достатъчен, а той се побира в един компактен /дамски/ пистолет. Автоматът предполага точна стрелба на по-голяма дистанция... "Някакви -15-на ме закачаха и се гавреха с мен отдалеч /!!!/ и аз изпразних първия пълнител в тях..." - нещо такова се получава на практика... Или греша?

Въпросът ми е към знаещите. Не виждам потялото на младата дама, нито муниции, нито помощни материали от снаряжението!

Един въпрос мира ми не дава... Къде тя държи резервния си пълнител? /тя си го знае, но АКО и "другите" се досетят?.../

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Арменския поп го търси в Стамбул. Наздраве за старата столнина от къде най-дълго са ни управлявали.
                            Най-близката до хабитата арменска църква е в Стара Загора. До Босфора хептен ме мързи да ходя.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Eх, Емиле, за тая приказка заслужаваш да те почерпя, ама пусто не е вярна. Че даже жената организирала семейна фотосесия, та ще трябва и да се бръсна, че с този кръвнишки вид в момента съм само за снимки, но нейсе. Сега съм пред дилема - фитнес следобяд или да взема да му легна, ако децата позволят

П.С. А Джеймисъна си е класика в жанра, но толкова рано в неделя съм виждал се пие само бира, мастика или шампанско - първите 2 не ги понасям, та затова като руския цар, както се казва, с по едно Мойетче - да събудя спомена от последното и емоциите покрай него

Ей го на, хем поздрав на патерица, хем за фитнеса става. Дано жена ти толкоз гъвкава и пъргава.
                              Band ODESSA У БЕГЕМОТА НЕТУ ТАЛИИ НОВИНКА КВК
                              https://www.youtube.com/watch?v=qbZCk-j-Uf0
                              Band ODESSA ЛИМОНЧИКИ НОВИНКА КВК
                              https://www.youtube.com/watch?v=kpB3q-zUkjY
                              Band ODESSA ХУЛИГАНКА НОВИНКА 2017 г
                              https://www.youtube.com/watch?v=-lQN-blNWSY
                              Band ODESSA – La Italjano1
                              https://www.youtube.com/watch?v=D30KnsbvGeg
                              Band ODESSA - Берег левый (best version)
                              https://www.youtube.com/watch?v=E76VO3U8m28
                              Last edited by Trakatrak'; 25.02.2018, 12:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

В тоя сняг и тая виелица не тръгвам за Стара Загора. Независимо, че връх Св. Никола е част от работното ми място, днес не ми е на сърце да го превалям. Затова ще се доверя на нашата строга и справедлива модература.
                                Наздраве!
                                Арменския поп го търси в Стамбул. Наздраве за старата столнина от къде най-дълго са ни управлявали.

Коментар

Working...
                                X