Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak'; 08.04.2018, 12:28.
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеХристос воскресе , народе !
П.П. Воистина воскресе!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
с гледане е най добре
Сега гледам жената подготвя ягнето. Чудя се уиски или ром за замазка да и дамРом, по хрупкаво ще е, а вискито надигаш, докато гледаш
и викаш наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То аз мога да гледам и осем часа, ако се налагас гледане е най добре
Сега гледам жената подготвя ягнето. Чудя се уиски или ром за замазка да и дам
Коментар
-
Добре се появи, че няма кой едно наздраве да каже. Всички постят
За един път в годината ще се прежаля
Наздраве, tnm!
Наздраве!
П.П. Чакам да се мръкне, че тогава да пусна пералнята. Да видиш, че и аз спазвам някои забрани.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Осем часа ще ти дойдат множко, Lelq. От личен опит го знам. На мен специално, след втория час започва да ми се полягва.
Наздраве, Lelq!
За един път в годината ще се прежаля
Наздраве, tnm!
Коментар
-
То аз мога да гледам и осем часа, ако се налага
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКозунаци се правят лесно. Вчера гледах. Час два месене и после час печене и готово. Страхотен стана. Ако не го изяде синковеца - даже ще го пробвам. Кво им се плашите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеУТова
Треса се от смех и ще се прокъса хамака. Лелче, не разбрах ти вътре в пералнята ли си и вадиш ли ръце от тестото. Щото докато се въртиш и ръцете ти насам- натам ще стане работата на обвързани конци. Да е на живот и наздраве!Още не съм изкукуригала толко, че да ползвам пералнята. Имам си други уреди за тази цел . Просто четох цяла статия, два листа, за това иновативно решение. След празниците сигурно всички пералнаджии ще са заети за месеци напред .
Коментар
-
УТоваПървоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Яйцата са лесни. Сега обмислям да меся за първи път козунак, щото технологията ми се видя забавна - пъхаш тестото в плик и после в пералнята . И пускаш няколко пъти центрофугата
и като се скъса плика се виждаш в приключениеАма нали празник, трябва да е цветно и наситено с емоция
Много креативни хора имаLast edited by Trakatrak'; 07.04.2018, 16:20.
Коментар
Коментар