Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Незнам какво получаваш, ама и не ме интересува. И хич не държа някой да ме гледа с възхита , почит и угода. Пиенето ми идва в повече и е време да го откажа !Не ми се разбира какво говоря явно?!
То всичко е само наужким.
Мента, глог и валериан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Както е известно, аз много бавно стоплям... /загрявам, де/..., та - да попитам допълнително: коя работа е станала, колко и как точно е станала?
Древните елини са олицетворявали мъжкото начало с бик. От главата до кръста си е същи бик - муцуна и рога големи. На разминаване, мъжките задължително се обръщат с рамената напред, та да не им се удрят рогата, щото те са си по принцип големи.. Това разбира се е валидно когато всичко е мирно и тихо.
Когато решат да се бият за вниманието на самка, тогава всичко е ясно - разширени ноздри, кървясали очи и ударяй здраво.
От кръста надолу май си беха човеци?!
Че да става работата.
Докато ти пиша, започнах да се съмнявам, че из главата ми се въртят некви сцени от египетските пирамиди, ама то и там принципът е същият.
Наздраве!
За мъжкото начало.Last edited by nachev; 20.04.2018, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ох! Тъжна е новобранската съдба! Всеки ти нарежда.
И при мен така, получавам съобщение на лични: Леля, вика, понякога изпада в настроение за по-специална музика. Теб, новобранка, никой няма да те заподзре, пусни и нещо по тази част, забаламосай я, че имам да свърша някаква работа.
Е, видя се каква е работата!
Ама, моля за снизхождение! Съвсем директно ми казаха, че ако не изпълня с чест задачата, Кръчмата ще я гледам през крив макарон.
Пък аз, леля, си спомних, че в скоро време едно твое парче на Металика ме измъкна от някаква дупка и рекох, че няма какво толкова да умувам за насоки в жанра.
Обещавам известно време да се държа услужливо, да гледам с почит, добре имитирана възхита, дори с нотки на угодничествовсички стари кучета.
Незнам какво получаваш, ама и не ме интересува. И хич не държа някой да ме гледа с възхита , почит и угода. Пиенето ми идва в повече и е време да го откажа !Не ми се разбира какво говоря явно?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Къде си, на Патос ли? При две бутилки червено къде другаде да си? Сигурно си се качил на масата и патетично рецитираш "Одисеята" или "Афродитията" като най-много се пениш кога бикът я отвлича. Пак ще кажеш, че не била таа отвлечената, друга била. Ама кой ти гледа дали Афродита, дали Антигона или Андромеда. Важно че е станала работата. И ти така речи от върха на масата: Наздраве да се получават работите между тоа и онаа! Да се плодят човеците и боговете.
Както е известно, аз много бавно стоплям... /загрявам, де/..., та - да попитам допълнително: коя работа е станала, колко и как точно е станала?
Никакви задни мисли нямам с въпроса си..., нито пък предни- или дори и средни мисли..., просто си питам - така, неангажиращо...
/...обстановката е такава - няколко вида бира, но аз викам наздраве - с червено вино и една пЪрфектна картофена салатКА.../))
Коментар
-
НезнамМоже той, а може и докато се разсейвах с предложенията му, някой от обичайният контингент да ми е отмъкнал почерпката. А най - вероятно инсекта да е скроил номер и всъщност питието да е просто илюзия .
И при мен така, получавам съобщение на лични: Леля, вика, понякога изпада в настроение за по-специална музика. Теб, новобранка, никой няма да те заподзре, пусни и нещо по тази част, забаламосай я, че имам да свърша някаква работа.
Е, видя се каква е работата!
Ама, моля за снизхождение! Съвсем директно ми казаха, че ако не изпълня с чест задачата, Кръчмата ще я гледам през крив макарон.
Пък аз, леля, си спомних, че в скоро време едно твое парче на Металика ме измъкна от някаква дупка и рекох, че няма какво толкова да умувам за насоки в жанра.
Обещавам известно време да се държа услужливо, да гледам с почит, добре имитирана възхита, дори с нотки на угодничествовсички стари кучета.
Коментар
-
НезнамМоже той, а може и докато се разсейвах с предложенията му, някой от обичайният контингент да ми е отмъкнал почерпката. А най - вероятно инсекта да е скроил номер и всъщност питието да е просто илюзия .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от пафос - намаах се с морепродукти и сега се разхождам в някакъв мол. После купувам някаква бутилка и засядам на терасара да гледам морето. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от пафос - намаах се с морепродукти и сега се разхождам в някакъв мол. После купувам някаква бутилка и засядам на терасара да гледам морето. Наздраве!))))
Как е времето по кипърско?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от пафос - намаах се с морепродукти и сега се разхождам в някакъв мол. После купувам някаква бутилка и засядам на терасара да гледам морето. Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кой това, Ieiq? Единственият новобранец в Кръчмата е Начев. На другите все пак сме делегирали някакво доверие.
Наздраве!Може той, а може и докато се разсейвах с предложенията му, някой от обичайният контингент да ми е отмъкнал почерпката. А най - вероятно инсекта да е скроил номер и всъщност питието да е просто илюзия .
Коментар
-
Или някой ми го е отмъкнал
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Наздраве!
Ми той инвестора докато отвори картинките.... и то питието сФрЪшило....)))))))
Или някой ми го е отмъкнал
- 1 like
Коментар
Коментар