Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by Trakatrak; 08.06.2018, 21:26.
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ! И ще се напием само като му видим цената. До отваряне на бутилката може да не се стигне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тоя , ризлинг ако действително е от 70 - те и не се вкиснал, че моем ли да си го позволим.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Тоя , ризлинг ако действително е от 70 - те и не се вкиснал, че моем ли да си го позволим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеС Ризлинг!
Ако няма немски, то с българския от 70-те години.
Ено таково, кисело, празно на вкус. Благородно неизискващо нищо към него, но поддържащо и украсяващо всяко студено мезе, намигащо ти "Я виж тази нотка в това мезе".
Скромно-благородно вино, не пречеше и на разговора, не се намесваше, а доброжелателно го наблюдаваше и поддържаше.
- 1 like
Коментар
-
Ето и обещаното мезе . Бялото вино чисто ли го пиеш или с ледче и някакво плодче. Наздраве.
Ако няма немски, то с българския от 70-те години.
Ено таково, кисело, празно на вкус. Благородно неизискващо нищо към него, но поддържащо и украсяващо всяко студено мезе, намигащо ти "Я виж тази нотка в това мезе".
Скромно-благородно вино, не пречеше и на разговора, не се намесваше, а доброжелателно го наблюдаваше и поддържаше.
Коментар
-
Ето и обещаното мезе . Бялото вино чисто ли го пиеш или с ледче и някакво плодче. Наздраве.
[ATTACH=CONFIG]n3345333[/ATTACH]
Сега си слагам домашна ледена ракия от сини сливи, а мезето ще го мисля по - късно. Като ме удари у главата и ми дойде вдъхновението може и да по напиша некоя щуротия.
Наздраве!
П.П. В очакване сме на щуротията.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз съм в Бургас, но хемил го няма. Не ще да черпава и това си е
Коментар
-
За мен нека да е бяло вино.
Наздраве, Lelq!
Сега си слагам домашна ледена ракия от сини сливи, а мезето ще го мисля по - късно. Като ме удари у главата и ми дойде вдъхновението може и да по напиша некоя щуротия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Хахаха..
След час и половина дрямка, станах с ужасната нужда да пийна бира...
Сега лоча литър Загорка с люти фъстъци...
Наздраве от пиешите !Наздраве!
Коментар
-
За мен нека да е бяло вино.
Наздраве, Lelq!
Коментар
Коментар