Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
С малко женски комари вътре, та да не се съсирва кръвта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Наздраве с кво, чаша прясна кръв с ледчета и чадърче.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Наздраве с кво, чаша прясна кръв с ледчета и чадърче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това е абсолютна инсинуация. Клетви и наричания - да, ама магия - никога. Ни бяла, ни черна.
Наздраве!
Коментар
-
Може и некой нощен прилеп кръвопиец. Тез неща с магиите ги владееш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, това от ония рекламните бири с пласмасови чаша и пяна. Толку й се откъсва от сръцето(е). А с орешките напомня на Чиче си събира акъля, че на почтенна еъзраст вече. Не му отива да бърка Ивановден с Шестдесетница.
П.П. И после - метлата съм била яхнала, огъня под казана съм стъкнала, мълчаната вода съм нарекла ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ох, Тънъмка! Когато се превърнах в духовен емигрант, а после и в беглец от темите по всичкология, подадохте ми ръка и ме прислонихте тук, но с временен лиценз, в който изрично е повдигнато, че имам абсолютна забрана да потребявам сериозни приказки.
И аз много се старая!
Ще опитам да ти отговоря при ползване на апарат, който е на границата между сериозното и пародията, па дано се получи.
Преди доста време бях попаднал на една скромна софра, но с близки до душата ми хора, които знаят неприлично много.
Употребихме много умерено - е, поне така казахме на жените на другия ден, които бързо загубиха интерес и се оттеглиха.
Приказката някак тръгна в посока на нашия извечен малосамочувствен рефрен: и ний сме дали (и дали) нещо на света.
Падна голЕмо ровете, ред условности се приложиха, но пак добивът беше твърде скромен.
И там нейде се спомена тази особена думичка - исихазъм. Имаме някакви допирни точки с нея, но не е подходящо да ти разправям сега, че ще наруша условията на гаранцията.
По едно време се бяхме докарали до такова състояние, че принудително пробвахме някои от техниките за превземане на пространствата - например, едва седиш на стола с клюмнала глава и мъчително се взираш в пъпа си в търсена на някаква убягващата ти голяма истина.
Наздраве за търсещите и откриващите натури!
U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For
Кръчмето е като планински заслон, де се скатаваме от житейските гръмотевични бури и ледени градушки.
Наздраве, Начев!
Мечо
Коментар
-
Съзирам благосклонност във въпроса ти. Щото можеше за кукумявка за споменеш.
Наздраве!Last edited by Todor Sabev; 08.06.2018, 15:58.
Коментар
-
Я, това от ония рекламните бири с пласмасови чаша и пяна. Толку й се откъсва от сръцето(е). А с орешките напомня на Чиче си събира акъля, че на почтенна еъзраст вече. Не му отива да бърка Ивановден с Шестдесетница.
Дърто, с орехите не ме критикува а подпомага дейността на главите....Една приятна мисловна стимулация....
пп На 100 г стана и пак те тресе завист....
Наздраве, Тянке....!Пускай по малко, за да има за дълго време....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
По Иванов ден...Кога сичко се пука от студ и бира се не пие....
пп Нооо, надеждата умирга последна..
Мечо
Коментар
-
Не може да бъде! Аа сетих се. Не си уточнила кой обяд.
пп Нооо, надеждата умирга последна..
Коментар
-
Това като как точно се постига?
Наздраве!
П.П. Ползваш чуждици и ме караш да си активирам мозъчните клетки. А не бива.
И аз много се старая!
Ще опитам да ти отговоря при ползване на апарат, който е на границата между сериозното и пародията, па дано се получи.
Преди доста време бях попаднал на една скромна софра, но с близки до душата ми хора, които знаят неприлично много.
Употребихме много умерено - е, поне така казахме на жените на другия ден, които бързо загубиха интерес и се оттеглиха.
Приказката някак тръгна в посока на нашия извечен малосамочувствен рефрен: и ний сме дали (и дали) нещо на света.
Падна голЕмо ровете, ред условности се приложиха, но пак добивът беше твърде скромен.
И там нейде се спомена тази особена думичка - исихазъм. Имаме някакви допирни точки с нея, но не е подходящо да ти разправям сега, че ще наруша условията на гаранцията.
По едно време се бяхме докарали до такова състояние, че принудително пробвахме някои от техниките за превземане на пространствата - например, едва седиш на стола с клюмнала глава и мъчително се взираш в пъпа си в търсена на някаква убягващата ти голяма истина.
Наздраве за търсещите и откриващите натури!
U2 - I Still Haven't Found What I'm Looking For
Коментар
-
По обяд ще ти викна една биричка.
Наздраве!
Коментар
Коментар