Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Е, как така!? Точно на моето изящно ходило 39 -40 номер няма да пасне!?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Ко каза ко?
верно не ти се разбира,ся не разбрах ше туриш ли нещо на масата,или ще ми философстваш?Last edited by Trakatrak; 11.06.2018, 13:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Добро утро, Кака!
Дано не се наложи съвсем да го фърлям, чи кат настане една скука!
Пак ще трябва да се се обръщаме към нетленното
Слука! Elisa stupisce con Hallelujah 2017
Наздраве, хер Начев!
П.П. Вървя си една сутрин миналата седмица бавно към кафенето, в което сутрин лоча кафе. Времето неопределено - вали/ръми ...
Понеже трябва да мина около 4 км и да не ми е скука, започвам утринната проверка на по-едрата /3-та пълноправен член на домочадието. Той е изпратен с мисия в Чужденеция, родния му хабитат.
Пускам телефона на високоговорител и започвам да слушам, като от време на време задавам някой друг уточняваш въпрос - сиреч, проявявам интерес. Така поущрявам желанието му за работа. Гледам да не се твърде увличам, както когато му отпрах въпроса дали след като е подрязал кайсиите, прасковите, сливите, е ли е окащъкал и клонките на орехите. Възмущението му нямаше граници. Как за толку години не мирно съвместно съжителство с виден чужденеции, не съм разбрала дето орехите не се подрязват!?
Та, значи ..., вървя си аз, по-едрата 1/3-та ме залива с информация и в този момент до мен спира една кола. Понеже наблизо има гара, автогара - викам си, че господинът зад кормилото информация може да иска. Някое люде трудно се ориентират.
Казвам "Момент" на телефона и поглеждам към ендевида в очакване на въпроса. Предавам разговора по памет.
Той:
- Да Ви откарам до центъра.
Аз:
- Не, благодаря!
Той:
- Ама, в момента вали. Ще се намокрите.
Аз:
- Нищо, тъкмо ще порасна
Той:
- Ако не сте за центъра, да ви закарам до там, за където сте се запътили.
Аз:
- Налага се да Ви откажа. Обичам да ходя пеша, лошото време не ми пречи. Хубав ден.
През това време по-едрата 1/3-та започва да нервничи по телефона - кой е този, къв е този, за кого се мисли!? И накрая мъжката логика изригва със страшна сила. Следва въпроса с какво точно съм облечена. Кротко отговарям, че съм черното дантелено боди, обаче ако ми позволи, бих вметна, че малко сме излезли от възрастта, кога тези работи се правят по телефона. Не че имам нещо напротив, но подобни действия
повече ще ходят на отрочето ни.
След около 30 секунди, време необходимо на информацията да достигне до главния, малкия, продълговатия и всички други мозъци, де ги има, последва констатацията, че съм ужасна и връзката прекъсна. Добре, че като всеки грамаден човек е рядко добродушен и не може дълго време да ми се сърди.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нищо, преспи с нея и сънувай вихрени танци. Само глей да не паднеш върху ми по време на танците. Щото гледам аз да падам на мекото. Наздраве за първата ни бална нощ! И да знаеш пантофката не пасва на твоя крак.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Чудех се, каква ли музика ще слушам тази седмица!?
И тук попаднах на поздрава на Лелка от снощи.
Тази седмица ще сме на италианска вълна, за мен е ясно!
Уникални неща дойдоха оттам през годините.
Поздрави за всички и за добро начало на седмицата!
Специалнни поздрави на Лели заради подкокоросването!
Една от моите любимки и (вече) гранддама на италианската музика - Анна Окса.
Anna Oxa- Quando nasce un amore
И още един велик нейн дует с Фаусто Леали
Anna Oxa Fausto Leali Ti lascerò S@nrem0 1989
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Седмицата ще бъде валежна ... и гореща. Ич няма да е подходяща за пиене.
Наздраве!
Дано не се наложи съвсем да го фърлям, чи кат настане една скука!
Пак ще трябва да се се обръщаме към нетленното
Слука! Elisa stupisce con Hallelujah 2017
Коментар
-
Добра нощ и наздраве, Кръчма!
https://m.youtube.com/watch?v=pkN_APXy8TE
И лека нощ, че се изморих от "гъз път да види "
Коментар
-
Хемчо, аз съм се подквасил реално, та не съм ангажиран. Ала Кака има да дава. Дълго и продължително. Досадно и отегчително.
верно не ти се разбира,ся не разбрах ше туриш ли нещо на масата,или ще ми философстваш?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобър вечер.
освен да танцувате,сервирате ли още пиене тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отказът ти ме потопи в дълбока печал. Тъкмо си приготвях роклята с цепката и дълбокото деколте.
Наздраве!
Коментар
-
С теб?!:: Да ме настъпваш и подритваш в слабините. Да ме подмяташ на тепиха, пардон, дансинга. Нееееее... по дълеч от теб що виждам как са ти кръвявали очите да разкъсаш некое заблудено култур-трегерче.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар