IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, хер Начев!

След около 30 секунди, време необходимо на информацията да достигне до главния, малкия, продълговатия и всички други мозъци, де ги има, последва констатацията, че съм ужасна и връзката прекъсна. Добре, че като всеки грамаден човек е рядко добродушен и не може дълго време да ми се сърди.
    Горкото момче! Предлагам му отправим съболезнователна телеграма от име на кръчмата като изрично отбележим, че напълно го разбираме като се земе предвид с кой избухлив елемент му се налага да борави, че и да съхранява при валежни обстоятелства и срещу чужди налитания. Горкичкият! И боди го изнудили да подарява.

Коментар

Е, как така!? Точно на моето изящно ходило 39 -40 номер няма да пасне!?
      Наздраве!
      То пантофки разни, ама кой за теб ще се загрижи те дири като толкова груба, покварена и неблагодарна към готовите да те уважат за първата ти почерпка в живота. Още не се е състояла.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Ко каза ко?
        верно не ти се разбира,ся не разбрах ше туриш ли нещо на масата,или ще ми философстваш?
        Нали ти сложих. Една кака ти сложих хем да черпи, хем да сервира. Ама ти не мож я удържа в орбита около теб да се върти, що много мощна, орбитата разклатена, а другите привличания я дърпат насам-натам. В крайна сметка хърка на дивана, щото не тя, а нея са я черпили.
        Last edited by Trakatrak; 11.06.2018, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Добро утро, Кака!
          Дано не се наложи съвсем да го фърлям, чи кат настане една скука!
          Пак ще трябва да се се обръщаме към нетленното
          Слука! Elisa stupisce con Hallelujah 2017

Наздраве, хер Начев!

П.П. Вървя си една сутрин миналата седмица бавно към кафенето, в което сутрин лоча кафе. Времето неопределено - вали/ръми ...
          Понеже трябва да мина около 4 км и да не ми е скука, започвам утринната проверка на по-едрата /3-та пълноправен член на домочадието. Той е изпратен с мисия в Чужденеция, родния му хабитат.

Пускам телефона на високоговорител и започвам да слушам, като от време на време задавам някой друг уточняваш въпрос - сиреч, проявявам интерес. Така поущрявам желанието му за работа. Гледам да не се твърде увличам, както когато му отпрах въпроса дали след като е подрязал кайсиите, прасковите, сливите, е ли е окащъкал и клонките на орехите. Възмущението му нямаше граници. Как за толку години не мирно съвместно съжителство с виден чужденеции, не съм разбрала дето орехите не се подрязват!?

Та, значи ..., вървя си аз, по-едрата 1/3-та ме залива с информация и в този момент до мен спира една кола. Понеже наблизо има гара, автогара - викам си, че господинът зад кормилото информация може да иска. Някое люде трудно се ориентират.
          Казвам "Момент" на телефона и поглеждам към ендевида в очакване на въпроса. Предавам разговора по памет.

Той:
          - Да Ви откарам до центъра.
          Аз:
          - Не, благодаря!
          Той:
          - Ама, в момента вали. Ще се намокрите.
          Аз:
          - Нищо, тъкмо ще порасна
          Той:
          - Ако не сте за центъра, да ви закарам до там, за където сте се запътили.
          Аз:
          - Налага се да Ви откажа. Обичам да ходя пеша, лошото време не ми пречи. Хубав ден.

През това време по-едрата 1/3-та започва да нервничи по телефона - кой е този, къв е този, за кого се мисли!? И накрая мъжката логика изригва със страшна сила. Следва въпроса с какво точно съм облечена. Кротко отговарям, че съм черното дантелено боди, обаче ако ми позволи, бих вметна, че малко сме излезли от възрастта, кога тези работи се правят по телефона. Не че имам нещо напротив, но подобни действия повече ще ходят на отрочето ни.

След около 30 секунди, време необходимо на информацията да достигне до главния, малкия, продълговатия и всички други мозъци, де ги има, последва констатацията, че съм ужасна и връзката прекъсна. Добре, че като всеки грамаден човек е рядко добродушен и не може дълго време да ми се сърди.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нищо, преспи с нея и сънувай вихрени танци. Само глей да не паднеш върху ми по време на танците. Щото гледам аз да падам на мекото. Наздраве за първата ни бална нощ! И да знаеш пантофката не пасва на твоя крак.
            Е, как така!? Точно на моето изящно ходило 39 -40 номер няма да пасне!?
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Чудех се, каква ли музика ще слушам тази седмица!?
              И тук попаднах на поздрава на Лелка от снощи.
              Тази седмица ще сме на италианска вълна, за мен е ясно!
              Уникални неща дойдоха оттам през годините.

Поздрави за всички и за добро начало на седмицата!
              Специалнни поздрави на Лели заради подкокоросването!

Една от моите любимки и (вече) гранддама на италианската музика - Анна Окса.

Anna Oxa- Quando nasce un amore

И още един велик нейн дует с Фаусто Леали

Anna Oxa Fausto Leali Ti lascerò S@nrem0 1989

Коментар

Добро утро, тайфата!
                Седмицата ще бъде валежна ... и гореща. Ич няма да е подходяща за пиене.
                Наздраве!
                Добро утро, Кака!
                Дано не се наложи съвсем да го фърлям, чи кат настане една скука!
                Пак ще трябва да се се обръщаме към нетленното
                Слука! Elisa stupisce con Hallelujah 2017

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                  Седмицата ще бъде валежна ... и гореща. Ич няма да е подходяща за пиене.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Забравих успешна и усмихната седмица ! И напоителна

Коментар

• Добра нощ и наздраве, Кръчма!
                      https://m.youtube.com/watch?v=pkN_APXy8TE

И лека нощ, че се изморих от "гъз път да види "

Коментар

Хемчо, аз съм се подквасил реално, та не съм ангажиран. Ала Кака има да дава. Дълго и продължително. Досадно и отегчително.
                        Ко каза ко?
                        верно не ти се разбира,ся не разбрах ше туриш ли нещо на масата,или ще ми философстваш?
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Добър вечер.
                          освен да танцувате,сервирате ли още пиене тука?
                          Хемчо, аз съм се подквасил реално, та не съм ангажиран. Ала Кака има да дава. Дълго и продължително. Досадно и отегчително.

Коментар

Отказът ти ме потопи в дълбока печал. Тъкмо си приготвях роклята с цепката и дълбокото деколте.
                            Наздраве!
                            Нищо, преспи с нея и сънувай вихрени танци. Само глей да не паднеш върху ми по време на танците. Щото гледам аз да падам на мекото. Наздраве за първата ни бална нощ! И да знаеш пантофката не пасва на твоя крак.

Коментар

• Добър вечер.
                              освен да танцувате,сервирате ли още пиене тука?
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

С теб?!:: Да ме настъпваш и подритваш в слабините. Да ме подмяташ на тепиха, пардон, дансинга. Нееееее... по дълеч от теб що виждам как са ти кръвявали очите да разкъсаш некое заблудено култур-трегерче.
                                Отказът ти ме потопи в дълбока печал. Тъкмо си приготвях роклята с цепката и дълбокото деколте.
                                Наздраве!

Мечо

Коментар

Working...
                                X