Добро утро, Кръчма!
В дилема съм дали да ви разкажа колко съм откачена или да си замълча да не ми се смеете
Ама айде, забавлявайте се
Цял ден ми звънят непознати номера и дори и вносни такива (чужбина) Ма имах работа и реших, че ще почакат.
Като свърших, седнах да хапна и докато си чаках поръчката реших да видя каква е тая офанзива . Избрах си първо номер, който ми е познат. На институция и се обадих. И там почнаха да ми обясняват за някакъв господин който не ме познава, ама аз съм имала визитката му и за това на него са се обадили във връзка с някакви документи. И оставил номер да се обадя. Реших, че е някаква глупост и няма да се обаждам. После върнах обаждане на познат в чужбина и той всъщност ме уведоми, че съм си загубила всички документи
и ми даде телефон, на някаква мацка дето ги намерила. Първо спорих, ама като проверих, се оказа, че ги няма . 
Обадих се на мацката да се разберем и тя много щастлива, че ме намерила, щото мислела, че след толко време дето е минало , даже съм си извадила нови и много ми се смя като казах, че аз чак сега съм разбрала, че ги няма.
Веднага ме определи като щастлив човек.
А аз дори не мога да се сетя от колко време съм без тях. И си бръмча така и даже споря с органите на властта, ама за мой късмет все не стигаме до легитимирането. 
Та по света и у нас ме издирват да ми върнат нещо, а аз тъна в блажено неведение.
Нещо силно ми сипете, да се върна в центъра си и да кацна на земята .
А кредитните и дебитни карти да сменям ли
В дилема съм дали да ви разкажа колко съм откачена или да си замълча да не ми се смеете

Цял ден ми звънят непознати номера и дори и вносни такива (чужбина) Ма имах работа и реших, че ще почакат.

Обадих се на мацката да се разберем и тя много щастлива, че ме намерила, щото мислела, че след толко време дето е минало , даже съм си извадила нови и много ми се смя като казах, че аз чак сега съм разбрала, че ги няма.

Та по света и у нас ме издирват да ми върнат нещо, а аз тъна в блажено неведение.

Нещо силно ми сипете, да се върна в центъра си и да кацна на земята .

А кредитните и дебитни карти да сменям ли

Коментар