IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Затишие. И на мен не ми се пие, щото от утре пак. Значи трябва да опъваме нервите на Кака и Чиче. На изпънатите им нерви ще свирим нежно и прилежно. Арфата на бъзика ще ги разбъзика. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Щот ма мързи да се юркам по баирите, бре!!! Ти да не мислиш, че е лесно да се поддържа огъня в бивака и да се реди масата. Добре, има и разни нефелни ловци, де не ходят на пусия или из кукуруза и слънчогледа, та се намира на кого да възлагам дейностите по подготовката на купоня.
      Наздраве, Мрънкало!
      Теб трябва те пускат като дружинка гончета. Лошото е, че стрелците нема дивеча да гърмят, ами теб ще си харесат. Хем ще се види голем резултат, хем рандемана ще си заслужава хабенето на едрия калибър. Наздраве, Дръннаденичке!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

захар му трябва на мозъка - фанта, бира. Нацепи и 5-10 кубика дръва и ще се оправиш, само да не забравиш стекчето с бира
        Около 60 -70 % от захарозата отива за мозъчна дейност....
        С бира не става, требва си мед или захар.
        Last edited by 4i40; 31.08.2021, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
          уф...една глава ме цепи
          нещо апчета,шкембе чорба с антиоксиданти някой да предложи
          да окаже спешно бърза помощ
          Дубрутру на всинца Ви!
          захар му трябва на мозъка - фанта, бира. Нацепи и 5-10 кубика дръва и ще се оправиш, само да не забравиш стекчето с бира
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• уф...една глава ме цепи
            нещо апчета,шкембе чорба с антиоксиданти някой да предложи
            да окаже спешно бърза помощ
            Дубрутру на всинца Ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Kaka вари смокини....
              https://www.youtube.com/watch?v=XyVggohaGRk

Аз се облизвам.....
              Наздраве !
              Мани, мани ... Вчера още две кила са изчаквателна позиция, ама нещо музата отказва да ме посети.
              Наздраве, 4i40!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тя стопанката е баничарка, та затова. На лов все гледа трапезата. уж нейна грижа да е. Наздраве, Дрънбюрече!
                Щот ма мързи да се юркам по баирите, бре!!! Ти да не мислиш, че е лесно да се поддържа огъня в бивака и да се реди масата. Добре, има и разни нефелни ловци, де не ходят на пусия или из кукуруза и слънчогледа, та се намира на кого да възлагам дейностите по подготовката на купоня.
                Наздраве, Мрънкало!
                Мечо

Коментар

Kaka вари смокини....

Аз се облизвам.....
                  Наздраве !
                  При тва варене, също може да падне яко ,,облизване,,

https://www.youtube.com/watch?v=7MVOwCe7ip8
                  Last edited by Майстора233; 29.08.2021, 17:02.

Коментар

И това лакомо. Все ми се струва, че и то ще е баничар вместо птичар.
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Ся сме голяма атракция у квартала - бретанче, водено със строг нашийник.
                    Тя стопанката е баничарка, та затова. На лов все гледа трапезата. уж нейна грижа да е. Наздраве, Дрънбюрече!

Коментар

• Kaka вари смокини....

Аз се облизвам.....
                      Наздраве !

Коментар

Имам чувството, че в тази къща псетата се отглеждат по-добре от мъжете....
                        Аааа, по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието показва добър прираст по време на не мирния ни съвместен живот. По-кльощавата 1/3-та има да трупа килограми, но за това грижата ще има някоя засукана и оправна девойка. Аз си измивам ръцете.
                        Наздраве!
                        Last edited by tnm; 25.08.2021, 16:58.
                        Мечо

Коментар

Наздраве, Мрънкало!

Имам чувството, че в тази къща псетата се отглеждат по-добре от мъжете....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Искаш да кажеш, че то от стопанката се учи да си пъха муцуната у раниците. Що от придалото Богу дух предишно псе нема как. Здраве да е, че да парира чумите!
                            Наздраве, Мрънкало!

Мечо

Коментар

Бая ще почакаш.
                              Наздраве!
                              Разбра ли, бе дядка? - Има да почакаш. Поне докато почерпиш с дюлева.

Коментар

Гладни и жадни ще си ходят, ако чакат от мен почерпка.
                                Наздраве!

П.П. Ще водя досадния звяр на лов. Първом ще проверя дали достъпа до раниците е ограничен и тогава ще го пусна да търчи кат гламаво.
                                Искаш да кажеш, че то от стопанката се учи да си пъха муцуната у раниците. Що от придалото Богу дух предишно псе нема как. Здраве да е, че да парира чумите!

Коментар

Working...
                                X