IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Инсект, гледам си се покрил . Да не забравиш, че имаш ангажимент с мойта бира?! Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла
    Влачи там в тъмния, неприветлив ъгъл с паяжини между стените и огризки под масата. И за вас трябва се грижим. Докато паднете в мрежата и ви изсмучем мозъчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Честито лято! Може да се разхвърляте вече. Дамите поне колкото младежите. Само от Чиче да не гледате, че той още загърнат в балтоня и зъзне. Пуста старост зимормичава!
      Инсект, гледам си се покрил . Да не забравиш, че имаш ангажимент с мойта бира?! Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кака може да е направила некоя супа със спецялни гъби за настроение.
        Тези гъби, доколкото съм запозната, повече действат като се похапват сурови.
        Наздраве!

П.П. Настоението може да си го докараме с литър огнена течност, например.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

И не само. Танци, песни, дори ходенето пеша ... Разсеяността, вятърничевостта и егото ми правят синхрона с мен доста труден
          Наздраве!
          Предполагам, че е от карабината на рамото ти, която се мандахерца извън такта на тялото ти. Особено при танци.
          Това най-много ме дразнеше на Калашника, когато правехме марш-наскок в армията.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
            Говориш за пеенето?
            И не само. Танци, песни, дори ходенето пеша ... Разсеяността, вятърничевостта и егото ми правят синхрона с мен доста труден
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

Lelq, затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Дан ти се е разбутал беологическия часовник?
              Наздраве!

В духа на снощният ви разговор - много светлина

Коментар

П.П. На мен синхронът ми бяга почти на всички дейности. Все не мога да уцеля ендевида, дето да ми спазва такта и ритъма.
                Говориш за пеенето?

Коментар

Да, стига и ти да се събличаш.

Тогава ще направим с теб конферентна видеовръзка, за да пеем и се събличаме в синхрон, и можем да предаваме събитието в Интернет.
                  Мисля, ще издавим рибата. Най-вече като запеем
                  Наздраве!

П.П. На мен синхронът ми бяга почти на всички дейности. Все не мога да уцеля ендевида, дето да ми спазва такта и ритъма.
                  Мечо

Коментар

• Отбой!
                    Докато се захласвам и облизвам около тнм, лятото преди 5 минути дошло!

Коментар

Тогава ще направим с теб конферентна видеовръзка, за да пеем и се събличаме в синхрон, и можем да предаваме събитието в Интернет.
                      Кака може да е направила некоя супа със спецялни гъби за настроение.

Коментар

Аз може ли да ти правя поддръжка от площад Възраждане /на центъра на хабитата/? Щот няма време да се добера до Голямо село за толку кратко време.
                        Наздраве!

Коментар

• Те един поздрав и от мен. Малко раничко но кореспондира с настоенията.

https://www.youtube.com/watch?v=fnlHYntJiJ8

Коментар

Имах пред вид докато се събличам на "Славейков".
                            Но, ако ще е "Самъртайм", ще ми трябваш и ти за дуета.
                            Аз може ли да ти правя поддръжка от площад Възраждане /на центъра на хабитата/? Щот няма време да се добера до Голямо село за толку кратко време.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Понеже си фен на Сачмо, вземи та пусни него.
                              Имах пред вид докато се събличам на "Славейков".
                              Но, ако ще е "Самъртайм", ще ми трябваш и ти за дуета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

С която ти е кеф
                                Lelq, затваряш Кръчмата, отваряш Кръчмата ... Дан ти се е разбутал беологическия часовник?
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X