If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Инсект, гледам си се покрил . Да не забравиш, че имаш ангажимент с мойта бира?! Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла
Влачи там в тъмния, неприветлив ъгъл с паяжини между стените и огризки под масата. И за вас трябва се грижим. Докато паднете в мрежата и ви изсмучем мозъчето.
Честито лято! Може да се разхвърляте вече. Дамите поне колкото младежите. Само от Чиче да не гледате, че той още загърнат в балтоня и зъзне. Пуста старост зимормичава!
Инсект, гледам си се покрил . Да не забравиш, че имаш ангажимент с мойта бира?! Очаквам някъде към 21.00 да ми е сервирана. На масата в ъгъла
И не само. Танци, песни, дори ходенето пеша ... Разсеяността, вятърничевостта и егото ми правят синхрона с мен доста труден
Наздраве!
Предполагам, че е от карабината на рамото ти, която се мандахерца извън такта на тялото ти. Особено при танци.
Това най-много ме дразнеше на Калашника, когато правехме марш-наскок в армията.
Аз може ли да ти правя поддръжка от площад Възраждане /на центъра на хабитата/? Щот няма време да се добера до Голямо село за толку кратко време.
Наздраве!
Да, стига и ти да се събличаш.
Тогава ще направим с теб конферентна видеовръзка, за да пеем и се събличаме в синхрон, и можем да предаваме събитието в Интернет.
Имах пред вид докато се събличам на "Славейков".
Но, ако ще е "Самъртайм", ще ми трябваш и ти за дуета.
Аз може ли да ти правя поддръжка от площад Възраждане /на центъра на хабитата/? Щот няма време да се добера до Голямо село за толку кратко време.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар