IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Аз съм в Албена - вчера беше супер, слънчице, море, идилия. Снощи заваля към 10 и 7-8 часа си беше дъжд, на моменти и порой. Ще видим днес как ще е. Наздраве!
    Грую, може се разходиш да провериш къде е минавала старата граница с Мамалигария. Та да оцениш цар Борис III, де успя да ни върне Южна Добруджа. Наздраве за редките светли моменти в нашата история!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не, бре!!! Ни Красавицата, ни Звяра визира. Другаде е символиката. Намеква дето поради ишиаса и подаграта не ще танго да танцуваме, че малко чупките му идват в повече. Затова ме предумва с валс да се заемем, щото по-кротък му се вижда като изпълнение.
      Наздраве!
      Драго ми Каке, бъди уверено, че в чупките ще те превъзхода, но поради болезни разни и сравнитена слаботелесност спрямо партньорката ще се наложи ти да ме повдигаш във въздуха, подхвърляш над главата си, въртиш на дансинга, прокарваш между краката и овърташ върху рамената си. Колкото до валса, малко ми е еднообразен, така като го гледам, че и под строй, а аз си падам по импровизациите. Затова не изтърпявам и хорце да играя, що все го изкарвам извън ритъм и стъпка. Така че.... да пуска Изерката диското. Там шти изкарам потта по челото. И не само.
      Last edited by Trakatrak; 28.06.2018, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Има. История Като тръгнах да се регистрирам тук видях, че има 4i40 и реших, че ще е забавно да има и Lelq . И се получават разни смешки, особено като някой визира истинската му леля с точилката Та за това ми е слабост той

Пък носи майтап и е безопасен , та случих на 4i40

Развали ми настроението повече от непрестанния дъжд......

пп Шъ трябва да размахам точилката......( тва не прозвуча безопасно, но кавички и цвички нема..)

Наздраве !

Коментар

• Аз съм в Албена - вчера беше супер, слънчице, море, идилия. Снощи заваля към 10 и 7-8 часа си беше дъжд, на моменти и порой. Ще видим днес как ще е. Наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей, тука в София небето се продъни! Толкуз не е валяло и есенес. Ама поне ше е чист въздуха некое време.
            Как е при вас, не знам - здраво ли е още?

А добро утро!
            Last edited by П.Ф.Изеров; 28.06.2018, 07:49.

Коментар

На една творческа командировка брата сърбин рече да се направи на смел и седна между мен и колежката от Хърватия. Горко съжали човека. Но руснака, понеже не е запознат с наште бурни балкански страсти идва и му вика, че е като в малинак, т.е след малини /руски израз, когато мъж е седнал между две дами/.

А аз, като погледнах центрофугирания вид на шумадиеца, му отговорих, че не е малинак, а в къпинак. Голям проблем обаче, докато открием как е къпина на руски. Щот руснаците всите плодове и зеленчуци само на руски ги знаят. Латинският им през оная работа.

Наздраве!
              Ако си сигурна, че руснакът е казал "малина", то преносното значение на думата е местото на нелегална явка на престъпна група или сбирка на тази група.
              Малина - 1. Воровской притон, квартира. 2. Воровская группа.
              http://www.blat.dp.ua/b-lex.htm
              Така, както ви е гледал... три балкански субекта... ... може това да е имал предвид?

Но може и да е казал "клубничка", чието първо значение е ягодк(а/и) или ягодови насаждения, а преносното значение клони към еротичен смисъл.
              2. О чём-нибудь скабрёзном, эротическом (устарелое и разговорное). Любители клубнички. Попользоваться насчёт клубнички (заняться любовными похождениями).
              http://ozhegov.textologia.ru/definit...q=742&n=175667
              Last edited by П.Ф.Изеров; 28.06.2018, 09:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Да не изкарате само некоя ламбада...
                Тцъ! Ламбадата не ми пасва на аурата.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Изглежда нормално, между Леля и Чичо да има нещо...
                  Наздраве!
                  Има. История Като тръгнах да се регистрирам тук видях, че има 4i40 и реших, че ще е забавно да има и Lelq . И се получават разни смешки, особено като някой визира истинската му леля с точилката Та за това ми е слабост той

Пък носи майтап и е безопасен , та случих на 4i40

Коментар

Намеква дето поради ишиаса и подаграта не ще танго да танцуваме, че малко чупките му идват в повече. Затова ме предумва с валс да се заемем, щото по-кротък му се вижда като изпълнение.
                    Да не изкарате само некоя ламбада...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ей Дрътия..Чак толкова млад, красив и тънцовален кът Красавицата не съм бре......( само в душата..)

Не разбрах кой и защо е звярът ??? Символиката ми куца...

пп Аааа, Тянка ли визираш....За нея писта винаги ще се намери....

Наздраве !
                      Не, бре!!! Ни Красавицата, ни Звяра визира. Другаде е символиката. Намеква дето поради ишиаса и подаграта не ще танго да танцуваме, че малко чупките му идват в повече. Затова ме предумва с валс да се заемем, щото по-кротък му се вижда като изпълнение.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да не пропаднеш като германския отбор. Уж много подготвена, твърде опитна, с предишни стрелкови успехи по чичета и накрая аут от надпреварата.
                        Valses de Disney
                        https://www.youtube.com/watch?v=6PqZeQ-PxtY
                        Точно тъй, точно! Ръката ми мой да трепне, оптиката да се зацапа ... Сваляй гарда!
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Наздраве !
                          Чи отде да знам... Тя мъжката глупост и наивност нема край...
                          Изглежда нормално, между Леля и Чичо да има нещо...
                          Наздраве!

Коментар

Наздраве!
                            Нали знаеш, че си ми слабост
                            Наздраве !
                            Чи отде да знам... Тя мъжката глупост и наивност нема край...

Коментар

Прощавам ти подигравката.....
                              Очите се затварят, ръцете натежават, краката се отпускат, душата блаженее, гръбнака мечтае за хоризонтално положение.....
                              Убаво е все пак, че има нещо в туй морно тяло, дето се противопоставя на гравитацията....

Наздраве !
                              Наздраве!
                              Нали знаеш, че си ми слабост

Коментар

Още ли се гушкаме в тишина, че вече стана време, някои пак да лягат
                                Прощавам ти подигравката.....
                                Очите се затварят, ръцете натежават, краката се отпускат, душата блаженее, гръбнака мечтае за хоризонтално положение.....
                                Убаво е все пак, че има нещо в туй морно тяло, дето се противопоставя на гравитацията....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X