Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не, бре!!! Ни Красавицата, ни Звяра визира. Другаде е символиката. Намеква дето поради ишиаса и подаграта не ще танго да танцуваме, че малко чупките му идват в повече. Затова ме предумва с валс да се заемем, щото по-кротък му се вижда като изпълнение.
Наздраве!Last edited by Trakatrak; 28.06.2018, 10:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Има. ИсторияКато тръгнах да се регистрирам тук видях, че има 4i40 и реших, че ще е забавно да има и Lelq . И се получават разни смешки, особено като някой визира истинската му леля с точилката
Та за това ми е слабост той
Пък носи майтап и е безопасен, та случих на 4i40
Развали ми настроението повече от непрестанния дъжд......
пп Шъ трябва да размахам точилката......( тва не прозвуча безопасно, но кавички и цвички нема..)
Наздраве !
Коментар
-
Ей, тука в София небето се продъни! Толкуз не е валяло и есенес. Ама поне ше е чист въздуха некое време.
Как е при вас, не знам - здраво ли е още?
А добро утро!Last edited by П.Ф.Изеров; 28.06.2018, 07:49.
Коментар
-
На една творческа командировка брата сърбин рече да се направи на смел и седна между мен и колежката от Хърватия. Горко съжали човека. Но руснака, понеже не е запознат с наште бурни балкански страсти идва и му вика, че е като в малинак, т.е след малини /руски израз, когато мъж е седнал между две дами/.
А аз, като погледнах центрофугирания вид на шумадиеца, му отговорих, че не е малинак, а в къпинак. Голям проблем обаче, докато открием как е къпина на руски. Щот руснаците всите плодове и зеленчуци само на руски ги знаят. Латинският им през оная работа.
Наздраве!
Малина - 1. Воровской притон, квартира. 2. Воровская группа.
Така, както ви е гледал... три балкански субекта... ... може това да е имал предвид?
Но може и да е казал "клубничка", чието първо значение е ягодк(а/и) или ягодови насаждения, а преносното значение клони към еротичен смисъл.
2. О чём-нибудь скабрёзном, эротическом (устарелое и разговорное). Любители клубнички. Попользоваться насчёт клубнички (заняться любовными похождениями).Last edited by П.Ф.Изеров; 28.06.2018, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДа не изкарате само некоя ламбада...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Изглежда нормално, между Леля и Чичо да има нещо...
Наздраве!Като тръгнах да се регистрирам тук видях, че има 4i40 и реших, че ще е забавно да има и Lelq . И се получават разни смешки, особено като някой визира истинската му леля с точилката
Та за това ми е слабост той
Пък носи майтап и е безопасен, та случих на 4i40
Коментар
-
Намеква дето поради ишиаса и подаграта не ще танго да танцуваме, че малко чупките му идват в повече. Затова ме предумва с валс да се заемем, щото по-кротък му се вижда като изпълнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ей Дрътия..Чак толкова млад, красив и тънцовален кът Красавицата не съм бре......( само в душата..)
Не разбрах кой и защо е звярът ??? Символиката ми куца...
пп Аааа, Тянка ли визираш....За нея писта винаги ще се намери....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да не пропаднеш като германския отбор. Уж много подготвена, твърде опитна, с предишни стрелкови успехи по чичета и накрая аут от надпреварата.
Valses de Disney
https://www.youtube.com/watch?v=6PqZeQ-PxtY
Мечо
Коментар
-
Наздраве !
Чи отде да знам...Тя мъжката глупост и наивност нема край...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Наздраве!
Нали знаеш, че си ми слабост
Чи отде да знам...Тя мъжката глупост и наивност нема край...
Коментар
-
Прощавам ти подигравката.....
Очите се затварят, ръцете натежават, краката се отпускат, душата блаженее, гръбнака мечтае за хоризонтално положение.....
Убаво е все пак, че има нещо в туй морно тяло, дето се противопоставя на гравитацията....
Наздраве !Наздраве!
Нали знаеш, че си ми слабост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеОще ли се гушкаме в тишина, че вече стана време, някои пак да лягат
Очите се затварят, ръцете натежават, краката се отпускат, душата блаженее, гръбнака мечтае за хоризонтално положение.....
Убаво е все пак, че има нещо в туй морно тяло, дето се противопоставя на гравитацията....
Наздраве !
Коментар
Коментар