IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Четете / играете ли книги-игри ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вскички казани досега + една от мен Тим Дениълс -Господарят на зверовете
    Още си ги пазя книжките

Коментар

• Пропускате Колин Уолъмбъри. Първата подобна книга, която издадоха беше "Замъкът на таласъмите" и беше супер яка, макар и след нея авторите да започнаха да се усъвършенстват. Друга книга от същия автор, която много ми харесваше, беше "Тайната на светещия мъх"
      Добавям и "Варварският бог" на Блонд и Уейн
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Четох и то здраво, имах супер голяма колекция ама я разпродадох на времето да си купя колело

Но има книги които и до ден днешен пазя като класики и препрочитам като романи. Те са:
        Кървав меч - безспорен за мен номер 1.
        Поредицата на Майндкрайм за Хлапето - най -добрата Бг книга
        Боговете на футбола
        Демоните в НБА

Много ме е яд че не запазих Приказки за 1001 кули на Блонд и Уейн, както и Синът на пустинята.

Абе страхотни години бяха тогава. Глад, мизелрия, Жан Виденова зима. Ама книгите игри бяха страхотни.

Като цяло почти няма книга игра не прочетена от мен
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ЕЕ върна ме 20 години назад...

Поредицата Кървав меч.... Най-добрата

Майкъл Майндкрайм... Пътят към Шангри

Робърт Блонд... Небето Ви чака

Купувам първата книга от "Кървав меч". Само нея я нямам в от поредицата...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Майкъл Майндкрайм
            Любимата ми беше ченгето и красавицата - супер лека и ненатоварваща с доста праволинеен сюжет, но за сметка на това много съм се смял на нея

Коментар

• Аз си играя само на Градченце - това брои ли се?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Четете / играете ли книги-игри ?

Здравейте,

помните ли книгите-игри ? Чели ли сте някои и кои са любимите Ви автори ?

Working...
              X