IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ама нека да са големи. Както и преди ти написах - харесвам зелени, но няма да се разсърдя и на друга разцветка

П.П. Пък аз снощи едно пакетче с кърпички унищожих да плача за теб

Е това мога да ти дам - няколко кашона кърпички.. Поне имам цял склад..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      И кво Мед от ако
      Един от дядовците от родата, той почина отдавна, викаше така :

– Такоз дето муха го сери, не кусвам !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        А Ония ден паднах по стълбите, като че временно загубих съзнанние,
        Мамата си е е Аз пък се изтърсих пред банята. Нахаках се много яко, на входния ръб. Добре че не улучих гръбнака, а си ударих сланинката. Добре, че бях и с дебела кърпа. Старост нерадост

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не съм. Аз имам от Шкорпиловци нашенски камъчета, ама на теб ще ти събера купешки шарени и лъскави
          Ама нека да са големи. Както и преди ти написах - харесвам зелени, но няма да се разсърдя и на друга разцветка

П.П. Пък аз снощи едно пакетче с кърпички унищожих да плача за теб
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Аз продългжавам да правя пълен бойкот на меда вкъщи, но понеже от близо седмица забравям да купя кафе вкъщи, а ставам много рано - си правя Нескафе. Там тайно си слагам по лъжичка, щото нес не мога да пия без сладко Финландийката и аз си я ценя. Хубава и евтина водка
            Много е пивка и няма махмурлук от нея... Хас наздраве.. Каква саладка от руска сельодка ми направи една колежка - с лук, руски подправки и три вида маслини... Нема такова мезе... Тя майка и е рускиня и от нея я знае.. Пак си останах сам в офиса... Ей така най обичам сам да си поркам и да си мисля за живота... Ама и хората от форума сте номер едно. Изключително ми е рпиятно във вашата вирттуална компания.

Коментар

Ако ти кажа, ти какво ще ми дадеш?

Космо, пчелите събират мед от нектара на разцъфналите растения.
              Но освен това те събират особен вид мед, който се получава от остатъците от храна на листната въшка, която паразитира по различни дървета, най-вече дъба. Такъв мед вадят обикновено пчеларите, които имат пчелини в близост до горите.
              Абе нещо не съм добре тия дни.. Ония ден паднах по стълбите, като че временно загубих съзнанние, та трябва нещо да се стабилизирам... И ги гледам моите мамути всичките пият разни витамини, хранителни добавки, мед, чесън, оцет.. Аз поркам по един литър водка на ден...

Кажи моля те че ти си по спе по тези илачи? То и бат Маранди може да знае някой мед?

Коментар

И кво Мед от ако
                Горе-долу. Видях, че прозвуча грубо и си поправих поста, но действително е така.
                Мечо

Коментар

Значи още не си започнал да ми събираш камъчета!?

Добър вечер, Мечо!
                  Добър вечер на тайфата!
                  Не съм. Аз имам от Шкорпиловци нашенски камъчета, ама на теб ще ти събера купешки шарени и лъскави
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Но освен това те събират особен вид мед, който се получава от екстрементите на листната въшка, която паразитира по различни дървета, най-вече дъба. Такъв мед вадят обикновено пчеларите, които имат пчелини в близост до горите.
                    И кво Мед от ако

Коментар

Е то и нормалния ми го... Що требе да потрошим толко време за път че да е специално МАНОВ???? Ха наздраяве... Днес как ми върви глътка... Тая водка я гълтам като швепс.
                      Аз продългжавам да правя пълен бойкот на меда вкъщи, но понеже от близо седмица забравям да купя кафе вкъщи, а ставам много рано - си правя Нескафе. Там тайно си слагам по лъжичка, щото нес не мога да пия без сладко Финландийката и аз си я ценя. Хубава и евтина водка

Коментар

Някой има ли идея какво е МАНОВ мед и защо всичките ми колеги си купуват чак от турската граница някъде по 10 буркана? Пиели се по 3 лъжици дневно по една лъжица един час преди ядене???? Питат ме искам ли? В нета нищо важно не откривам, а тук ми разправят едни чудеса как вдигал отписани хора и незнам си какво.

Но освен това те събират особен вид мед, който се получава от остатъците от храна на листната въшка, която паразитира по различни дървета, най-вече дъба. Такъв мед вадят обикновено пчеларите, които имат пчелини в близост до горите.
                        Мечо

Коментар

• Благодаря ти приятелю... Ще си купя някой и друг буркан и ще пробвам два три месеца да видим какво ще стане....

Коментар

Някой има ли идея какво е МАНОВ мед и защо всичките ми колеги си купуват чак от турската граница някъде по 10 буркана? Пиели се по 3 лъжици дневно по една лъжица един час преди ядене???? Питат ме искам ли? В нета нищо важно не откривам, а тук ми разправят едни чудеса как вдигал отписани хора и незнам си какво.
                            http://agronet.bg/bee-keeping/bee-ar...manov-med.html - Тук що е манов мед

http://zonazdrave.com/content/view/916/26/

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=285391
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Отписани хора не знам, но самолета мое и ти го дигне Като всеки медец
                              Е то и нормалния ми го... Що требе да потрошим толко време за път че да е специално МАНОВ???? Ха наздраяве... Днес как ми върви глътка... Тая водка я гълтам като швепс.

Коментар

В нета нищо важно не откривам, а тук ми разправят едни чудеса как вдигал отписани хора и незнам си какво.
                                Отписани хора не знам, но самолета мое и ти го дигне Като всеки медец

Коментар

Working...
                                X