Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМи то май е нормално... Не съм запознат де..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩом е цяло пакетче, ще донеса зелени !!!
И на мен ще ми е мъчно. Ти какво ще ми дадеш ???
Но пък ти ми донесе перли, даде ми един прицеп с пиратско злато, сега ще ми донесеш зелени камъчета /големи/ ... мисля, че е време да ти върна жеста
Какво искаш да ти дам?
Last edited by tnm; 20.09.2012, 19:16.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДобре че мерцедеса е огромна и тежка кола...
http://dnes.dir.bg/news/mertzedes-12030826
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато доближа книга на десетина сантиметра до очите си и не мога да виждам буквите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе те знам как си с кръвното - за смъкването му моите колеги си правят някаква смес от мед и цейлонска канела и казват, че се чувстват добре.
Аз предпочитам липов мед. Харесвам също и слънчогледовия. Понякога рано на пролет успяваме да извадим мед от цвят на глог. Той е много тъмен, почти черен и има странен, тръпчив аромат.
Мановият мед е по-скоро прехвален, отколкото полезен. Поне аз мисля така.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМани мани. Трябва да пътувам с кола до Италия другата седмица. Навиват ме за нощен преход, а мен вече ме е страх да не се претрепяКато дедовците ще тръгна в 6. По светло
Абе мен ако питаш карай по светло... Много е път. Трябва малко да слезем на земята че да не направим някоя беля... Преди няколко месеца един братовчед беше заспал в колата на връщане от Варна точно преди София, и е било сътринта. От бедната мантинела в другата. Добре че мерцедеса е огромна и тежка кола...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТрябва да внимаваме.... Явно годините си напредват и вече дори дребни неща като смяна на климата и недоспиване ни влияят и може да направим някоя беля...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТрябва да внимаваме.... Явно годините си напредват и вече дори дребни неща като смяна на климата и недоспиване ни влияят и може да направим някоя беля...Като дедовците ще тръгна в 6. По светло
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе те знам как си с кръвното - за смъкването му моите колеги си правят някаква смес от мед и цейлонска канела и казват, че се чувстват добре.
Аз предпочитам липов мед. Харесвам също и слънчогледовия. Понякога рано на пролет успяваме да извадим мед от цвят на глог. Той е много тъмен, почти черен и има странен, тръпчив аромат.
Мановият мед е по-скоро прехвален, отколкото полезен. Поне аз мисля така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе нещо не съм добре тия дни.. Ония ден паднах по стълбите, като че временно загубих съзнанние, та трябва нещо да се стабилизирам... И ги гледам моите мамути всичките пият разни витамини, хранителни добавки, мед, чесън, оцет.. Аз поркам по един литър водка на ден...
Кажи моля те че ти си по спе по тези илачи? То и бат Маранди може да знае някой мед?
Мановият мед е по-скоро прехвален, отколкото полезен. Поне аз мисля така.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз съм сам в офиса. Обичам си го това временце от 5 до 7, дето съм си сам самичък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАма нека да са големи. Както и преди ти написах - харесвам зелени, но няма да се разсърдя и на друга разцветка
П.П. Пък аз снощи едно пакетче с кърпички унищожих да плача за теб
И на мен ще ми е мъчно. Ти какво ще ми дадеш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМамата си е еАз пък се изтърсих пред банята. Нахаках се много яко, на входния ръб. Добре че не улучих гръбнака, а си ударих сланинката. Добре, че бях и с дебела кърпа. Старост нерадост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного е пивка и няма махмурлук от нея... Хас наздраве.. Каква саладка от руска сельодка ми направи една колежка - с лук, руски подправки и три вида маслини... Нема такова мезе... Тя майка и е рускиня и от нея я знае.. Пак си останах сам в офиса... Ей така най обичам сам да си поркам и да си мисля за живота... Ама и хората от форума сте номер едно. Изключително ми е рпиятно във вашата вирттуална компания.
Коментар
Коментар