IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Мда.
    Имам и дзверска горчица - мое производство.
    Сложиш ли четвърт чаена лъжичка от нея в уста - гълтай, но една минута не вдишвай и не издишвай, само пули очи - такава е!
    Никога не съм правила горчица. Трябва да напишеш рецептата и да се опитам да я направя.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Мда.
      Имам и дзверска горчица - мое производство.
      Сложиш ли четвърт чаена лъжичка от нея в уста - гълтай, но една минута не вдишвай и не издишвай, само пули очи - такава е!
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• tnm,
        съгласих се с твоя съвет - подфащам сланината!
        С ръжения хляб. И лука ше го рапам като ябълка.

Но ше пия, ако потребе, айрянче само...
        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          А за пиене какво имаш?
          Имам каквото душа иска - ама вече съм пил и повече нема Доста ми е.

Домашна добра ракия, домашно бело вино, малко остарело, водка има, още една водка, купешко червено добро вино - но няма значение.
          Са ше пия айрян от киселото млеко, което направих оня ден, когато за малко да го изпусна два пъти заради теб и Зарко.
          Last edited by vmаnkov; 20.09.2012, 20:09.
          Свободен във виелицата.

Коментар

Натам се и облизвам, но ще почакам до срока Хем и апетитът да стане като на TRex.
            А за пиене какво имаш?
            Мечо

Коментар

• Ами яж каквото ти душа сака.
              Телешкото да не е на ръба на годността?

Коментар

Аз съм за сланината и ръжения хляб.
                Натам се и облизвам, но ще почакам до срока Хем и апетитът да стане като на TRex.
                Свободен във виелицата.

Коментар

Абе,
                  що хората говорят чуждични думи, като знаят и същите български?

-----------------
                  Са ше ви питам кво да ям, понеже не мога да реша, като Буриданово магаре:

Освен останалите избори от хладилника, имам предвид два:
                  - една телешка супа от онова детско телешко, дет разказвах по-рано, и дет съм я ял вече дор десет пъти -
                  - или една домашна сланина (сега е в камерата), четири пръста дебела, че кът си я нарежа тънко, прозрачно, че кът си срежа глава кромид лук на четири, и че кът си взема хляба от нашата фурна... и така. А имам и ръжен хляб, истински.

Та не съм решил кое да избера, до половин час ще чакам вашия избор, ако има.

Да, имам и сусамено олио, лют пипер във всекакви форми, ... ъъъ... къри люто, купено тук, и всички български подправки.
                  Аз съм за сланината и ръжения хляб.
                  Мечо

Коментар

• Абе,
                    що хората говорят чуждични думи, като знаят и същите български?

-----------------
                    Са ше ви питам кво да ям, понеже не мога да реша, като Буриданово магаре:

Освен останалите избори от хладилника, имам предвид два:
                    - една телешка супа от онова детско телешко, дет разказвах по-рано, и дет съм я ял вече дор десет пъти -
                    - или една домашна сланина (сега е в камерата), четири пръста дебела, че кът си я нарежа тънко, прозрачно, че кът си срежа глава кромид лук на четири, и че кът си взема хляба от нашата фурна... и така. А имам и ръжен хляб, истински.

Та не съм решил кое да избера, до половин час ще чакам вашия избор, ако има.

Да, имам и сусамено олио, лют пипер във всекакви форми, ... ъъъ... къри люто, купено тук, и всички български подправки.
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Вярно. Ще изглеждам умен.

Още май не съм за очила, щото над 25 сантиметра виждам нормално.
                      Нищо ти няма. Ръцете ти още не са станали къси.
                      Мечо

Коментар

Какъв край, Мечо?
                        Това са нормални физиологични проблеми в резултат на възрастта ни.
                        Животът продължава да е интересен и вълнуващ, дори когато носиш очила.
                        Вярно. Ще изглеждам умен.

Още май не съм за очила, щото над 25 сантиметра виждам нормално.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Значи край !!!
                          Какъв край, Мечо?
                          Това са нормални физиологични проблеми в резултат на възрастта ни.
                          Животът продължава да е интересен и вълнуващ, дори когато носиш очила.
                          Мечо

Коментар

Каквото ти е на сърце !!!
                            Договорихме се.
                            Мечо

Коментар

Пресбиопията - старческо далекогледство.
                              Значи край !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Като доближа книга на десетина сантиметра до очите си и не мога да виждам буквите !!!
                                Пресбиопията - старческо далекогледство.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X