Първоначално изпратено от vmаnkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА за пиене какво имаш?Доста ми е.
Домашна добра ракия, домашно бело вино, малко остарело, водка има, още една водка, купешко червено добро вино - но няма значение.
Са ше пия айрян от киселото млеко, което направих оня ден, когато за малко да го изпусна два пъти заради теб и Зарко.Last edited by vmаnkov; 20.09.2012, 20:09.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеНатам се и облизвам, но ще почакам до срокаХем и апетитът да стане като на TRex.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз съм за сланината и ръжения хляб.
Хем и апетитът да стане като на TRex.
Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе,
що хората говорят чуждични думи, като знаят и същите български?
-----------------
Са ше ви питам кво да ям, понеже не мога да реша, като Буриданово магаре:
Освен останалите избори от хладилника, имам предвид два:
- една телешка супа от онова детско телешко, дет разказвах по-рано, и дет съм я ял вече дор десет пъти -
- или една домашна сланина (сега е в камерата), четири пръста дебела, че кът си я нарежа тънко, прозрачно, че кът си срежа глава кромид лук на четири, и че кът си взема хляба от нашата фурна... и така. А имам и ръжен хляб, истински.
Та не съм решил кое да избера, до половин час ще чакам вашия избор, ако има.
Да, имам и сусамено олио, лют пипер във всекакви форми, ... ъъъ... къри люто, купено тук, и всички български подправки..
Мечо
Коментар
-
Абе,
що хората говорят чуждични думи, като знаят и същите български?
-----------------
Са ше ви питам кво да ям, понеже не мога да реша, като Буриданово магаре:
Освен останалите избори от хладилника, имам предвид два:
- една телешка супа от онова детско телешко, дет разказвах по-рано, и дет съм я ял вече дор десет пъти -
- или една домашна сланина (сега е в камерата), четири пръста дебела, че кът си я нарежа тънко, прозрачно, че кът си срежа глава кромид лук на четири, и че кът си взема хляба от нашата фурна... и така. А имам и ръжен хляб, истински.
Та не съм решил кое да избера, до половин час ще чакам вашия избор, ако има.
Да, имам и сусамено олио, лют пипер във всекакви форми, ... ъъъ... къри люто, купено тук, и всички български подправки.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВярно. Ще изглеждам умен.
Още май не съм за очила, щото над 25 сантиметра виждам нормално..
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакъв край, Мечо?
Това са нормални физиологични проблеми в резултат на възрастта ни.
Животът продължава да е интересен и вълнуващ, дори когато носиш очила.
Още май не съм за очила, щото над 25 сантиметра виждам нормално.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи край !!!?
Това са нормални физиологични проблеми в резултат на възрастта ни.
Животът продължава да е интересен и вълнуващ, дори когато носиш очила.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКаквото ти е на сърце !!!.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПресбиопията - старческо далекогледство.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато доближа книга на десетина сантиметра до очите си и не мога да виждам буквите !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар