Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХъъ...
Дано да е нещо свързано с теоремата на Питагор, неутрализацията като химична реакция или втория закон на Нютон
Бах маа му!
Има нещо човешко в теб.
Тва се едно да имам талавизор и да гледам интервю с Мнистъро на образованието и регионалните ракурси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБре Мечо!
Откакто ме познавате, винаги съм играл.
И то по няколко.
Ти пък намери кога да ме питаш!
Играй играта!
Аз как играя твоята?
Ако ти писне, кажи си.
Нали сме глутница?
.................................................. ..
Напцувай ме!Поне ще ти мине.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЧе аз все още не съм ти задал въпроса!
Дано да е нещо свързано с теоремата на Питагор, неутрализацията като химична реакция или втория закон на НютонПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРоля ли играеш ???
Бре Мечо!
Откакто ме познавате, винаги съм играл.
И то по няколко.
Ти пък намери кога да ме питаш!
Играй играта!
Аз как играя твоята?
Ако ти писне, кажи си.
Нали сме глутница?
.................................................. ..
Напцувай ме!Поне ще ти мине.Last edited by sergo; 23.09.2012, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ не мое ли веднъж да отговориш кат човек?
Много ли поисках?.
Моите отговори следват линията, начертана от твоите въпроси.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИстината, както казва един съфорумец, е въпрос на вкус
.........казало кучето и се облизало под опашката............................
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ не мое ли веднъж да отговориш кат човек?
Много ли поисках?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа жена
Това, че не отговарям на въпросите по начина, по който очакваш съвсем не означава, че не те чета внимателно. Пък и ти на всеки мой отговор задаваш нов въпрос. Мислите ни текат в различни посоки.
Че аз все още не съм ти задал въпроса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЩо се праиш на гламав?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНа жена
Това, че не отговарям на въпросите по начина, по който очакваш съвсем не означава, че не те чета внимателно. Пък и ти на всеки мой отговор задаваш нов въпрос. Мислите ни текат в различни посоки.
Е не мое ли веднъж да отговориш кат човек?
Много ли поисках?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСал, читателите ли разбрахме, какво ви пита Серго?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ, те сега те фанах да не четеш внимателно!
Зарко може, мене не!
Ако не се поправиш, перкулясвам и си накатавам нова тема:
"Дзен или начина да се подгъне панталон/"Зара"/"
Или:
"Трябва ли да готвим бидейки инвестмъни или какво знаем за подземният живот на мравките живяли по времето на Буда, оставяйки ги да сечат заблудите на воля, макар и с риск да пропуснат някои империци сред своите."
Пък аз веднъж да те попитам нещо, пък ти да се излундзиш!
На що ли ми напомняш?
.................................................. ...
Правописът ми е Колеблив. Добър правопис е, но се Колебае и буквите отиват на грешни места...
Пух
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар