IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    ДА!
    Сещам се,че нещо ми убягва от заглавието
    Не ти филм,не ти чудо!
    http://vbox7.com/play:b12b0c3b
    И "Крал Ищван" - рок операта я бяха филмирали, с Хобо блус бенд

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      "Плешивото куче" - http://vbox7.com/search/?completed=1...7%D0%B5&page=1

6 пъти ходих да го гледам
      ДА!
      Сещам се,че нещо ми убягва от заглавието
      Не ти филм,не ти чудо!
      http://vbox7.com/play:b12b0c3b
      Last edited by bingo; 25.09.2012, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
        Аноне едно време пуснаха един унгарски филм -Кучето
        мисля,че така се казваше !Невероятен за времето си!Там имаше и част от концерт на групата
        "Плешивото куче" - http://vbox7.com/search/?completed=1...7%D0%B5&page=1

6 пъти ходих да го гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Аноне едно време пуснаха един унгарски филм -Кучето
          мисля,че така се казваше !Невероятен за времето си!Там имаше и част от концерт на групата

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Хммм, ще си помъкна въоръжението. Обаче ме притеснява, че Колето няма да е склонен да танцува на пилона, ако пеем баш тази песен.
            Правил съм го !!!
            Ама на обилна мастика ... Иначе не мога да стана ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Хммм, ще си помъкна въоръжението. Обаче ме притеснява, че Колето няма да е склонен да танцува на пилона, ако пеем баш тази песен.
              Бе, Русото шъ изле'е на пилонЯ - тъкмо да видиш, че може пилон да е по-гъвкав от човек.

Шъ ударя танца на "талпата"

Коментар

Ослушва се ВМанков. Значи мисли как да си наложи каската и да заеме кръгова отбрана.
                Аз като ти рекох да действаме изненадващо, ти - не, хора да бъдем ... .
                Тихо,
                атаката вече тече - аз пиша от лакток, докат се спускам с главата надолу по въже от покрива...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ти вземи чифтетата, че то сланина и къркане без пуцане у въздуха - за къде?

П.П. Ъъ ... търси се и солист с дрезгав глас и да взема на бръснарска терца: "Градил Илия килия" и други възрожденски песни - хихи
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Манков,
                    аз предложих, първо да те пробаме с добро ...
                    Ако дадеш доброволно сланината, вдигаме обсадата и те каним на софра (със същата и подобаващи питиенца )...
                    Иначе атака до пълно изтощение...
                    Ни домофон, ни СОТ, ни МОТ могат да спрат лъвината гладни лЮде ...
                    Помисли добре !!!
                    Ослушва се ВМанков. Значи мисли как да си наложи каската и да заеме кръгова отбрана.
                    Аз като ти рекох да действаме изненадващо, ти - не, хора да бъдем ... .
                    Мечо

Коментар

Пропущила съм, ама се върнах назад и прочетох.
                      Най-близкият магазин от тази верига ми е на около 60 километра.
                      Когато те атакуваме заради сланината, аз ще помъкна и горчицата

П.П. Благодаря ти ВМанков! Ако си намеря горчица на прах, непременно ще се пробвам да я направя.
                      Ти вземи чифтетата, че то сланина и къркане без пуцане у въздуха - за къде?

П.П. Ъъ ... търси се и солист с дрезгав глас и да взема на бръснарска терца: "Градил Илия килия" и други възрожденски песни - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        А-а-а, да!

За сланината - има още много, може да атакувате.

Прочее, и нея съм я взел от "Берьозка". Така нареченото украинское сало.
                        Манков,
                        аз предложих, първо да те пробаме с добро ...
                        Ако дадеш доброволно сланината, вдигаме обсадата и те каним на софра (със същата и подобаващи питиенца )...
                        Иначе атака до пълно изтощение...
                        Ни домофон, ни СОТ, ни МОТ могат да спрат лъвината гладни лЮде ...
                        Помисли добре !!!

Коментар

• А-а-а, да!

За сланината - има още много, може да атакувате.

Прочее, и нея съм я взел от "Берьозка". Така нареченото украинское сало.
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            Но Мечо ще се върне и тема ще прегърне.

Á добрЮтро!

Видя ли, че ти обясних по-долу за горчицата?
                            Пропущила съм, ама се върнах назад и прочетох.
                            Най-близкият магазин от тази верига ми е на около 60 километра.
                            Когато те атакуваме заради сланината, аз ще помъкна и горчицата

П.П. Благодаря ти ВМанков! Ако си намеря горчица на прах, непременно ще се пробвам да я направя.
                            Мечо

Коментар

• Утре мой приятел и колега излита за Монреал да се качи на парахода,
                              хем е за по 10 седмици,но пак му е трудно, като оставя близките си.
                              Не е лесна моряшката професия и само това ,че във всяко пристанище
                              чака по една Дулсинея , ни крепи/и аз барабар петко/
                              А Мечо като пристигне на порта,ще купи карта и ще се обади,
                              защото знае,че в тая тема има виртуални приятели
                              я какви поеми се пишат
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Дръж се друже Мечо,
                                темата да тъне,
                                ти да не потънеш,
                                и кат'се завърнеш,
                                тнм и компания ще прегърнеш!

http://www.youtube.com/watch?v=rKjGc...eature=related
                                Last edited by mia11; 25.09.2012, 15:00.
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X