IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Въобще не можах да си отдъхна през тази неделя. Да взема да стана съботянка /или както там му се вика/, че да не ме закачат и да ме карат да ходя на работа в събота!?

Серго, дооообър вечер /ами то още е съвсем тъмно, може да мине за вечер/!

Добра да е и за теб.

Да ама за мен все още е привечер.Имам още четри- пет часа до лягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро красавици и юнаци

Е, чак пък извинение. Той има спор (закачка) с Вал и ноблес оближ не му позволява да извърта като еврейче. По скоро откровение. Човека като е добър - да се срамува ли ???

И аз я обичам добрата клюка, особено когато си мисля, че няма кой да ме издаде. На теб мога да разчитам, щото съм приел за света истина поговорката за гарван и гарвану.

Щото, от страни изглежда сякаш пишете не в различни теми, ами направо в различни форуми.
      Той те мисли, поздравява, а пък ти се правиш все едно го липсва.
      Непростимо!

Ама що ли ти дудна нахалост?Ти си си ти!

А бе Мечо, ти с колко ча̀са си на ебѐм ти страна̀?

Коментар

• ха дюбрутру и от мен
        тая седмица съм ученик
        и ще трябва да ставам рано, рано
        как го правите всеки ден ,бе хора
        нечовешко е
        слагам си конска доза кафе
        и потеглям да усвоявам знания
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Въобще не можах да си отдъхна през тази неделя. Да взема да стана съботянка /или както там му се вика/, че да не ме закачат и да ме карат да ходя на работа в събота!?

Серго, дооообър вечер /ами то още е съвсем тъмно, може да мине за вечер/!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• До-о-обро утро-о-о!

Виетнам!

Поздравявам Маранди, Манчо, Темидчето и всички други серсеми дето ми правят скомина в тази тема!

Също им пожелавам метрото да мине върху кухните им.Та да им изпотроши сички тенджери и чинии.Качета, хаванчета и тем подобни.....без да се броят бутилките.

На ви:
            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rCK6zvWEN_Q
            Last edited by sergo; 01.10.2012, 07:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Не си.
              Ма той по-после клекна.Даже на извинение го докара.Пък ти се направи на загадъчен.
              И го остави да увисне.

А на мен ми се ще още ваши спорове да прочитам.
              Щото научавам.
              Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Е, чак пък извинение. Той има спор (закачка) с Вал и ноблес оближ не му позволява да извърта като еврейче. По скоро откровение. Човека като е добър - да се срамува ли ???

И аз я обичам добрата клюка, особено когато си мисля, че няма кой да ме издаде. На теб мога да разчитам, щото съм приел за света истина поговорката за гарван и гарвану.
              Last edited by mechobikov; 01.10.2012, 02:31.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Вярно я разбираш литературата !!!
                Това е чужда мисъл. На брата по оръжие. Но и моя. Аз виновен ли съм, че той се изчетка пръв ???

Не си.
                Ма той по-после клекна.Даже на извинение го докара.Пък ти се направи на загадъчен.
                И го остави да увисне.

А на мен ми се ще още ваши спорове да прочитам.
                Щото научавам.

Коментар

Искаш да кажеш, руси каки с огнен поглед ???

Въпрос на възприятие......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да им завидя на жиотните в твоята къща......
                    Аз си имах котка и много се спогаждахме....Когато мрънкаше, бягаше преди чехъла....

Мечо, честита ти "земя" под краката....С тези 10 часа полет, направо те жаля.....

пп Малко съм ви сърдит....
                    Правим лютеница и аз пека чушките( щото навън е само 30градуса..).....Едните ги буша а другите за камерата не.......
                    Едните се пекат във фурната а другите не.........Чак на последната фурна ми светва, че НЕ ТРЯБВА ДА ГИ БУША.....Създава се( задържа се) вътрешна топлина и се пекат по - лесно и се белят чудесно....

Изгоряха......
                    Бау-бау, добри 'орица

Чиче,

ръгни от тия "изгорените" едни печени пиперки по панагюрски. Вчера ги правих на Ламята и стават с поглед - демек за 15 мин.

Досега умувах днес какво да му забъркам ( колебаех се между огретен и един мой кавър на гръцка мусака - без ония гадни тиквички и патладжан в нея, а с други екстри ), ама днес не ми е готвещо и му спретнах една картофена яхния с месце.

Ама, понеже още не си е изял 5л тенджера с леща, а нея я фраснах с чубрица и сега му смених тактиката и картофите с месцето му ги спретнах с мащерка и дафинов лист като акцент

П.П. Ай, чиърс, че тъкмо се махнах от печките пак - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Като малък участвах в обесване на котка. И я обесихме, умря от обесване.
                      Ние я убихме, 10 - 11 годишни момчета.

И тогава не ми харесваше историята още от началото, цела нощ ме болеше съзнанието.
                      Но я обесихме, на сутринта отидох да видя - да, озъбена беше, студена и твърда като кокал. Виси със страшна сила...

От тогава май се осъзнах към всички създания на нашата земя.

Прочее, котката я свалиха моите възръстни от семейството.
                      Имаше разговор... но понеже ми вярваха, не ме обявиха за изверг тогава.

Имам научено от това.
                      Нещо се научих.
                      ВМанков, с общи усилия я спретнахме саламурата.
                      Ама докато кажа на татко да не бели лютите чушлета, той ги обели.
                      Пилето го сварих и после го опекох съвсем леко. То по-скоро прегоря, а не стана златисто. Опекох и домати на половинки.
                      После сложих ред пиле, ред чушки , ред домати и пак ред пиле, ред чушки, ред домати и ги залях с бульона.
                      Сложих и черен пипер на зърна и накрая магданоз. Чесън не съм слагала.
                      Ами... какво да ти кажа. Няма саламура за вечеря
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        В моя случай,експеримента се оказа негативен.

П.П. http://www.youtube.com/watch?v=lfldLLadNWk
                        Last edited by vmаnkov; 30.09.2012, 18:03.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Райски ябълки и мушмули.....Всичко друго е рус вятър в косите и пламъци в очите.....
                          Искаш да кажеш, руси каки с огнен поглед ???
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Много зле ги понасям полетите на стари години. Общо четири бяха, най дългия 11 часа. Економисват чорбаджиите.

Ти кажи ся има ли нещо гнило в Дания
                            Райски ябълки и мушмули.....Всичко друго е рус вятър в косите и пламъци в очите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Като малък участвах в обесване на котка. И я обесихме, умря от обесване.
                              Ние я убихме, 10 - 11 годишни момчета.

И тогава не ми харесваше историята още от началото, цела нощ ме болеше съзнанието.
                              Но я обесихме, на сутринта отидох да видя - да, озъбена беше, студена и твърда като кокал. Виси със страшна сила...

От тогава май се осъзнах към всички създания на нашата земя.

Прочее, котката я свалиха моите възръстни от семейството.
                              Имаше разговор... но понеже ми вярваха, не ме обявиха за изверг тогава.

Имам научено от това.
                              Нещо се научих.

В моя случай,експеримента се оказа негативен.
                              Гат ѝ махнахме връвта сабалем - изхърка, наежи се и ръгна през дувара, та на покрива.
                              И пак влачеше бълхите в одаята.Пък мен една такваз гадинка да ме пролази и целия се изприщвах!И сърби-и, та се нетрае.
                              И после ме срам да ода в даскалото, от мометата хихикат.
                              Last edited by sergo; 30.09.2012, 17:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Aми, моята, като ми чуеше токчетата (това по думи на останалото домочадие) и изприпкваше до вратата, за да ме посрещне и завърти опашка, да се протегне 2-3 пъти и опре муцунка в ръката ми, което си е целувка , при това- не я хранех аз, а децата. Само последните 2-3 дни- преди да умре не го правеше- беше много болна.
                                Е и ние сме по ритуалите, чуе ли ми колата на бегом се прибира, застава мирно, докато отворя вратата на двора и после с гордо вдигната опашка до къщата ме води. Отърка се в крачола и отвън на пост застава, докато храна му изнеса. Нещо ако е уловил, мишка или птичка, пред вратата я оставя, да оценим ловните му качества.

Коментар

Working...
                                X