IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тежките новини и времето след тях :

http://www.zamunda.net/details.php?id=174791&hit=1

http://www.zamunda.net/details.php?id=3862&hit=1

Коментар

• Много рано пона да гони нещо Алцхаймера
      ремонт на покриви

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        Какъв биг-босс си ти тогава
        Егати работата,щом трябва да работиш
        Че, кой казал че съм биК-боз бря И от мен да знаеш - най много се работи работа, която трябва да се работи

Коментар

• И-и-и, батка!

Още си малка, не ти се полага просто - да ги мислиш тея неща. Изкривено е това

---------------------------------
          Чао, батка. Чао и на всички - ше отстъпвам кимпютерицата на дъщерята, ше гледа кино
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Кака, аз те разбрах, но реших да те подразня, че и без това, ти тук, най-го удряш на мъжество.
            И аз съм го мислила това, включвайки и алцхаймер ("предимство" на нашата раса ) към тези неволи. За телесните страдания си имам решение без да се въвличат други, но за душевните- не. Вероятно трябва да се използва някакъв проблясък в личното обезумяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Черни мисли, евтаназии.. Манков, истинските мъже не мислят за облекчение и страх от болката. Морфинът е за слабаците като нас, за теб, несгодите от телесата трябва да са възможност за израстване- така мисля. Нали Ти възкликна с/у "малодушен" юзър тъдява: "Слънцето няма да грее.." (или нещо подобно ) ?!
              И повтарям - не са черни, понеже смъртта е част от живота.

Не, не говорех за собствената евентуална болка, Вал, ами говорех за мъчението в семейството с един полутруп. Като мъчението на полутрупа, душевното, е по-тежко от това на здравите в семейството, и тези последните също го разбират... и става една, че требе да дойде достойната смърт тогава, бързо ще е добре - но... чичко лекар и чичко полицай ще попитат дали това не е убийство.
              Тава е проблемът, кака
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Спарт, фалим, и ти мислиш като мен.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                ПС2: "Казусът" ти с парабелума наистина оставя големи съмнения и не е издържан отникъде.....ако беше се случил!
                Сичко си е така, както разказах.
                Кое ти изглежда измислено?
                Я премисли ситуацията ... (баща ми беше и юрист).
                Свободен във виелицата.

Коментар

Maнков,какви са тез черни мисли
                  Е, не са черни.
                  Смъртта е част от жювота, все пак.

Не, не са черни.
                  --------------------------------

Една рецепта за картофи, от родината на картофите - да кажем, Перу (щото аз съм наследник на инките):

Настъргвате на едрата стъргалка картофа, или картофите.
                  Докато стържете, сте сложили вода да заври.
                  Слагате настърганото в гевгир, потопявате го във врящата вода и го варите, след като кипне, от една до три минути.
                  Докато ври, слагате един малък тигань на огъня, след като се нагрее наливате малко олио (ако имате добър шарлан - нека е шарлан), сипвате в олиото едър лют пипер, изключвате огъня, наръсвате доста сладък червен пипер - и докато пиперът се пържи в олиото (не го прегаряйте), изливате от тиганчето върху настърганите сварени картофи.
                  По картинно е да го направите на масата, пред гладните хора. Щото цвърка и се разнася свой особен аромат.

Това е основата.

Добафки - кой каквито си вуубрази, повечето от млечните производни, други неща са подпрафки, зелени, сухи. Кориандър малко, на зърна, в олиото, преди лютия пипер - върви, например.

Послепис: Аха, аха... Бирата накрая става също
                  Last edited by vmаnkov; 04.10.2012, 20:12.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Добрутро! Минимум двама сме Аз в 5:45 съм на крак, за да може синковецът да поспи
                    Какъв биг-босс си ти тогава
                    Егати работата,щом трябва да работиш
                    Манков ,послуша ли ме
                    подкрепи ли родното образование
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Tnm, нервната с-ма на децата е подложена на сериозен натиск и това е една от причините за неспокоен сън.

Черни мисли, евтаназии.. Манков, истинските мъже не мислят за облекчение и страх от болката. Морфинът е за слабаците като нас, за теб, несгодите от телесата трябва да са възможност за израстване- така мисля. Нали Ти възкликна с/у "малодушен" юзър тъдява: "Слънцето няма да грее.." (или нещо подобно ) ?!

Коментар

Ами що си вземате кучета бе хора? Моят котарак стана с нас сутринта, завъртя се..., изпика се, поиска си храна, разбра, че от мен и сина ми няма да получи и си легна отново
                        Ами, какво да ти кажа!? Синът ми имаше навика да се разхожда из апартамента през нощта. Един път го хванах точно когато влизаше в асансьора.
                        Ходихме на лекар, измервахме някакви вълни / ала -бала, тинтири - минтири/ и се оказа, че във фазата на дълбок сън детето не наня. И трябва спешно поема лекарства.
                        Обаче, аз реших да използвам алтернативни методи, защото бях гледала как кучета предупреждават епилептици за предстоящ припадък. Взехме дебелото псе, то се настани в краката на сина ми и нощните разходки се преустановиха
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Добро утро, тайфата!

Милом, надигнала съм се в 6:00, защото съм дежурна по дебело псе.
                          Май " златната палмата" е за мен
                          Ами що си вземате кучета бе хора? Моят котарак стана с нас сутринта, завъртя се..., изпика се, поиска си храна, разбра, че от мен и сина ми няма да получи и си легна отново

Коментар

Добрутро! Минимум двама сме Аз в 5:45 съм на крак, за да може синковецът да поспи
                            Да му се не види! Наградата отива в теб
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Милом, надигнала съм се в 6:00, защото съм дежурна по дебело псе.
                              Май " златната палмата" е за мен
                              Мечо

Коментар

дюбрутру
                                май аз съм дежурен по идиотия
                                да ставам толкова рано
                                на тия които още не са легнали
                                наздраве

Коментар

Working...
                                X