IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    С една флейтистка сме прайкали кекс за една нощ, ама то т'ва чудо ме свърши 2 пъти още на фелацио един след друг кат' за начало. После не ме питай как се блъска 1 час отгоре да й връщам "жеста".

Тия с духовите инструменти са магьоснички направо ...

П.П. Та, кажи скайпО на киндера си и Русото да му се включи и вместо ти да го пращаш на уроци по БЕЛ ... - май то трябва тИбя да праща на курсове по "изкуства"

Е това им е номера на хитрите златотърсачки... Правят супер свирки и после секса може и да не почне... Хитри жени ей...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Хахах. 2 познавам даже, но не съм спал ни с едната
      Днес е твоя ден. Звънни им веднага с по едно неприлично предложение на което не могат да откажат...

Коментар

С една флейтистка сме прайкали кекс за една нощ, ама то т'ва чудо ме свърши 2 пъти още на фелацио един след друг кат' за начало. После не ме питай как се блъска 1 час отгоре да й връщам "жеста".

Тия с духовите инструменти са магьоснички направо ...

П.П. Та, кажи скайпО на киндера си и Русото да му се включи и вместо ти да го пращаш на уроци по БЕЛ ... - май то трябва тИбя да праща на курсове по "изкуства"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Такова даже не познавам жена да свири на него... Ти къде я намери?

Коментар

Хихи ...

навремето кат' млади фитили ( понеже бяхме голяма тайфа ) и кат' се разгорещят страстите и тоя лаф беше кодов за смяна на темата. Демек, беше нещо от типа:

"КопИ'ета, ай да си говорим за Изкуство вече! Някой спал ли е с балерина?"

П.П. Но се радвам, че си експерт и в изкуствата
            --------------------------------
            Малей, вчера така съм олютил пицата, че днес при дефекацията ( както казва Ринчето ), чак задникът ми "пареше"

Манков, ще се гордее с мИня - хихи
            Е за това не ям люто.. Че аз имам и хемороиди и си е направо оргазъм.. Чувствам се като рИкета Пършинг...

Коментар

Едната ми съпруга дълги години беше собственик и водещ изпълнител в един от най известните ни модерни балети.... А иначе като дете беше тренирала дълги години класически балет. Та така..
              Хихи ...

навремето кат' млади фитили ( понеже бяхме голяма тайфа ) и кат' се разгорещят страстите и тоя лаф беше кодов за смяна на темата. Демек, беше нещо от типа:

"КопИ'ета, ай да си говорим за Изкуство вече! Някой спал ли е с балерина ( художничка, актриса и т.н.?"

П.П. Но се радвам, че си експерт и в изкуствата
              --------------------------------
              Малей, вчера така съм олютил пицата, че днес при дефекацията ( както казва Ринчето ), чак задникът ми "пареше"

Манков, ще се гордее с мИня - хихи

Коментар

Просто си говорим за изкуство

Такова даже не познавам жена да свири на него... Ти къде я намери?

Коментар

КОе беше фагот?
                  Просто си говорим за изкуство

Коментар

Като се заговорихме за изкуство, спали ли сте с фаготистка?
                    КОе беше фагот?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Но отдавна, много отдавна, в мен има въпрос, на който нямам собствено решение или пък добър отговор отвън:
                      Възможно ли е една дама (или джентълмен) да пърди?
                      Пърдят ли дамите и джентълмените въобще?

Е, аз си попръдвам, ннам... <flush>

А и не слагам ненужните у нас тъмни очила - най-малкото не съм циганин.

--------------------------------------------------------
                      Вие, които си слагате тъмни очила пред гузните си очи - тук, в България - сте като този румънски циганин-мъртвец:

Прочее, покажете свободно очите си на хората - който не го е срам или страх да ги покаже.

За джентълмените не знам ама аз как пърдя... Тайфун. Някой път въздушната сила е толкова силна че изхвърля дребни (колкото бобче) парчета фекалии (както Ринчето би казала) и ги размазва по гащите...

Коментар

Мхм ...

и аз викам стига с т'ва бачкане, че то все не свършва. Ами, да си поговорим за изкуство -

Космо, ти спал ли си с балерина, браточка? Ърмм ...?

П.П. Чиърс-а дан' забрайкам!
                        Като се заговорихме за изкуство, спали ли сте с фаготистка?

Коментар

Мхм ...

и аз викам стига с т'ва бачкане, че то все не свършва. Ами, да си поговорим за изкуство -

Космо, ти спал ли си с балерина, браточка? Ърмм ...?

П.П. Чиърс-а дан' забрайкам!
                          Едната ми съпруга дълги години беше собственик и водещ изпълнител в един от най известните ни модерни балети.... А иначе като дете беше тренирала дълги години класически балет. Та така..

Коментар

• Маани, батка.
                            Тея тъвни очила от американските полицайски филми станаха на мода тука некъде от 3 - 5 години насам.

Повтарям - за мен човек със скрити очи е по-долу от просто обикновено куче.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Ако се налага - да. Дощерка ми, например, е с диоптър, на който няма да повярвате, и с болни очи - па даже тя си слага тъмните очила от дъжд на вятър, един път на седмица летос.

И сега, батка, забележи, как с идването на облачното време тези тъмни прикриващи очилца - прикриващи тъпи путки, продажни мъжленца, излъгани юношчета бледни - виж, че ще останат в същото количество, както и през лятото (ослепяващо ярко)
                              Некак си не помна дедовците и бабите ни да носеха тъмни очила - пък имаха по-добро зрение от нас, хе-хе).

За мен носенето на тъмни очила тук, у нас, в България, е сериозен личен психиатричен проблем на хора, които нямат доверие даже на себе си.

Такива ги давам у лево ясно, постоянно и винаги - нé ми е кеф да говоря с човек без очи. И не говоря.
                              Не съм се замислял какво крият Аз не нося щот ми променят светогледа. Всичко става различно. На шофиране, определено ми пречат, щото карам бързичко, но много внимателската, гледайки какво се случва километър напред. Инак, за психото - да!!! Мой близък, когато не е добре носи слънчеви очила почти постоянно.

Коментар

Очила - Не
                                Пърдене - Да

Никога не съм носил слънчеви очила, но май ще ми се налага дъртофейски да слагам
                                Ако се налага - да. Дощерка ми, например, е с диоптър, на който няма да повярвате, и с болни очи - па даже тя си слага тъмните очила от дъжд на вятър, един път на седмица летос.

И сега, батка, забележи, как с идването на облачното време тези тъмни прикриващи очилца - прикриващи тъпи путки, продажни мъжленца, излъгани юношчета бледни - виж, че ще останат в същото количество, както и през лятото (ослепяващо ярко)
                                Некак си не помна дедовците и бабите ни да носеха тъмни очила - пък имаха по-добро зрение от нас, хе-хе).

За мен носенето на тъмни очила тук, у нас, в България, е сериозен личен психиатричен проблем на хора, които нямат доверие даже на себе си.

Такива ги давам у лево ясно, постоянно и винаги - нé ми е кеф да говоря с човек без очи. И не говоря.
                                Last edited by vmankov; 07.10.2012, 16:50.

Коментар

Working...
                                X