IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
    --------------------
    Сега започвам да гледам последният епизод от вчера, може би той ще хвърли светлина на въпроса ми!

ПС. Изтезаваш си нервите. Най много да се замислиш за живота и обществото и на къде отиваме щом тази шайка от кретени са ни звездите.. Не си го причинявай..

Коментар

Космо, днес ще минавам около този район-четвърто районно.Обаче ако видя изпаднали документи как да знам, че са твоите?

Вчера като никога съм си легнал около дванадесет часа;станах днес в пет часа и от тогава гледам сериите от Големият Брат по Нова Плей!Въобще не ги бях гледал до сега.Въпрос:Дали черната Златка преигра, като припадна в предпоследната серия
      Не ги гледам. Винаги съм се чудел колко трябва да е пропаднала една "звезда" (темата за българските звезди ако я почнем трябва да не станем от комповете) за да иде да се гаврят с него пред половин народ и разхождайки се по гащи и ревейки, тотално да си утрепезвездният имидж....Черната Златка съм я виждал на живо.. Много специфична красота има. Не е по вкуса на всеки. На мен ми харесва защото е едра жена, с големи силикони и много сексуална.. Малко ми е повече брюнетка от необходимото. Но на по нисък или интелигентен мъж няма да се понрави... Нещастието на този тип жени е че рано или късно тръгват да си търсят сериозна връзка и разбират че с имиджа на секс машини, който са си изградили (често е само имидж) най-много да ги забремени и изостави някоя мутра, наркопласьор или комплексиран политик...

Коментар

Космо, днес ще минавам около този район-четвърто районно.Обаче ако видя изпаднали документи как да знам, че са твоите?

Вчера като никога съм си легнал около дванадесет часа;станах днес в пет часа и от тогава гледам сериите от Големият Брат по Нова Плей!Въобще не ги бях гледал до сега.Въпрос:Дали черната Златка преигра, като припадна в предпоследната серия
        --------------------
        Сега започвам да гледам последният епизод от вчера, може би той ще хвърли светлина на въпроса ми!

Коментар

• Космо, днес ще минавам около този район-четвърто районно.Обаче ако видя изпаднали документи как да знам, че са твоите?

Коментар

------------------
            Космо, ставаш или сега ще лягаш?
            Ставам.. Днес ще го дам по леко че утре явно ще съм по разни институции покрай загубените документи и няма да е добре да съм на кокал..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ей Ринче много ни липсваше.. Кка си ти? Какво ново около теб?
              ------------------
              Космо, ставаш или сега ще лягаш?

Коментар

• Днес ще чакам някой съвестен гражданин да ми върне документите.. Ако не утре Ви е ясно - 4то районно, банката, Л'койл, Еко Елда, Петрол итн.... Мама му да е.. къде съм ги изсипал идея нямам.. Е това е едно от лошите неща на пиенето - ставаш неадекватен и имаш проблеми дето трезвен много по трудно би проимал..

Измислих клакво ще правя със смръдльото в офиса - В понеделник го викам и казвам"Понеже държа на теб и не исакам да си провалиш бъдещето... Постъпили са оплаквания.. С какво да ти помогна... Демек аз съм ти приятел и го правя за добро - Така ем ще му кажа е смърди, ем ще изляза сух от водата.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  Мекицата - събирателна за простото земно щастие.
                  Космо , добре го казваш.
                  Ей Ринче много ни липсваше.. Кка си ти? Какво ново около теб?

Коментар

. И какво като имам много пари, а нямам мекици.. Глей пак се размислих за живота.. Лек ден на всички.
                    Мекицата - събирателна за простото земно щастие.
                    Космо , добре го казваш.
                    Last edited by rinaa; 14.10.2012, 00:59.

Коментар

Абе мама му да е... вчера някъде ми е изчезнал портфейла... И не го намерих днес. Пари нямаше (около 200 - 300 лева) но вътре ми бяха всички документи и карти (дебитни, кредитни и за бензин) нали се сещате в какво приключение ще се вкарам,,, Направо не ми се мислои. Надявам се единствено че вътре имам много визитки и някой да вземе и да го хвърли а друг да ми звънне и да ми го върне.
                      И гадост е т'ва. Дано да "изскочат" от нейде

Коментар

• Ето къде ще отиде данък печалба от борсата!
                        12,48 млн. лева ще платят българските данъкоплатци за чисто новите четири водометки, с които МВР се гласи да потушава бунтове през зимата. Разкритието направи за висш служител от жандармерията, под чието командване ще бъдат машините. Явно в ГЕРБ ги тресе страх от народната любов. Източник: радио К2 http://www.radiok2.bg/index.php?k2=1.1519

Коментар

• Ан тъй, бравас на старците-разбойници!

Хапване, къркане и онова "третото" нещо - така го разбирам "капитализма"

Вчера правих нЕкъв паниран, пържен карфиол, дет' беше казала Арти-ту. Баф' ма'а добива вкус между гъби и пиле.

Днес Ламята му правя бамя кат' мусака, ама само с бамя - хихи

Взе ми се акъла да люсна бамята във подсолена, вряла вода за 5 мин., после се оцежда от т'ва гадното лепкаво, дет' пуска.

През т'ва време, задушаване на лук, морков - после се ръга домати ( обелено и накълцано ) и бамята, хакват се малко брашно в студена вода разтворено, червен, черен пипер, мащерка. Бъркаш кат' ахмак 10 мин. да не загори и през т'ва време пусната фурната на 180-200 градуса. След 10 мин. хакаш от тенджерата в подрятата фурна ( вече пресипано в подходяща тава ).

И както ти е топъл котлона, се грабва 1 тиган се бърка за 10 мин. един сос Бешамел.

Отваряш фурната - плесваш бешемела отгоре върху тавата и се чакали до готовоност ( 20-30 мин. макс ).

П.П. Бе, за 1 час става, ама трябва си кат' вятърна мелница в ръцете и к'во цапане и миене пада -не е истина - хихи

Ай, чиърс, че днес яко ще се кърка и филмчета по нощите. И как ми се е доиграло Хероус, ама то не трябва се ляга, ако се закрастя
                          Last edited by marandi; 13.10.2012, 18:22.

Коментар

• Абе мама му да е... вчера някъде ми е изчезнал портфейла... И не го намерих днес. Пари нямаше (около 200 - 300 лева) но вътре ми бяха всички документи и карти (дебитни, кредитни и за бензин) нали се сещате в какво приключение ще се вкарам,,, Направо не ми се мислои. Надявам се единствено че вътре имам много визитки и някой да вземе и да го хвърли а друг да ми звънне и да ми го върне.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Макарони с масло, сирене и захар, като преди това са препечени, си е идеална закуска. Може и с прясно мляко да бъдат направени.

http://www.youtube.com/watch?v=GUcXI...feature=g-vrec
                              И яйца и ванилия

Коментар

• Макарони с масло, сирене и захар, като преди това са препечени, си е идеална закуска. Може и с прясно мляко да бъдат направени.

http://www.youtube.com/watch?v=GUcXI...feature=g-vrec

Коментар

Working...
                                X