IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • не остана
    http://milom.blog.bg/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Нещо уникално се случва днес в световен мащаб, дано да е успешно!
      Коки, по БГ ОН ЕЪР върви много хубаво предаване цял следобяд, с много коментари и ценна информация за всичко, а евентуалните рискове са доста - този човек е ГОЛЯМ! Сигурен съм, че го прави най-вече за да тества себе си, а и в заставките сам си каза че това е неговият начин на живот - на ръба!
      Колко ли незначителни в такъв момент може да изглеждат ежедневните проблеми и неща на хората, през неговия поглед

      Успех Феликс!
      Знам уважаеми .Освен от ютуба и bgonair.bg съм си го пуснала да слушам.Това си най- голямото приключение на десетилетието.Но като се има предвид ,че основна цел в живота му е независимост и свобода,нищо чудно няма в това ,че се е решил на тоя скок който си е и риск . Ето ви и една малка статийка за него http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1585345
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

      Коментар


      • Нещо уникално се случва днес в световен мащаб, дано да е успешно!
        Коки, по БГ ОН ЕЪР върви много хубаво предаване цял следобяд, с много коментари и ценна информация за всичко, а евентуалните рискове са доста - този човек е ГОЛЯМ! Сигурен съм, че го прави най-вече за да тества себе си, а и в заставките сам си каза че това е неговият начин на живот - на ръба!
        Колко ли незначителни в такъв момент може да изглеждат ежедневните проблеми и неща на хората през неговия поглед, ако въобще се замисли за това де

        Успех Феликс!
        Last edited by kev; 14.10.2012, 19:39.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Литнаааа
          В момента все още се изкачва.Нещо ми забива нета ,че не мога да го следяДано да успея да видя скока .
          Last edited by коки; 14.10.2012, 19:34.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Литнаааа

            Коментар


            • Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Абе навремето ни знаехме кво е стреч, ни - фолио.

              В по-сложните случаи, като моя долу, използвахме нещо, наречено хартия. Можеше да е пергаментова, можеше и да е вестник.

              Нейсе, Вал.


              Реших да направя руло Стефани с колкото може по-тънък слой кайма. То ест - с най-много пълнеж.

              Га омесих каймата, я разстлах колкото може тънко върху тавата, леко омазана с олио.
              Разстлах върху каймата парче домашно полиетиленово хволио.
              Обърнах бързо тавата надолу върху масата и каймата беше вече върху фолиото. Както е така, разстлах върху неги плънката.
              От тук нататък фанах фолиото с десетте пръста и почнах да го надигам, завъртайки двата слоя в руло.
              Завъртено докрай, пренесоф рулото, както е на хволиото, и го изтъркалях върху тавата. Секнах го на две (може и на три), положиф още неща на тавата, добавиф още малко олио, ливнах и полвин чашка бело домашно - и я метнах у пещта, вече силно нагряла се.

              15 минути, изключиф огино, още пет минути, дорде се съберат хората на масата - и извадиф пред тех леко цвъркащото руле. Резнах по парче всекиму и го сложих в чинията му, в която вече чакаше току що направеното картофено пюре, вдигащо пара с малко допълнителен аромат от една скилидка чесън и едно дафиново листо.

              Само класика.

              ------------------------
              А съги шъ права пиле на комбинация от две грузински рецепти.
              Де да видим къ шъ стане...
              vmаnkov,все пак вестника съдържа мастило и не е препоръчително, макар и за увиване да се използва.Аз си го правя без да изпозлвам фолио по следният начина . Вземам найлонова торбичка или някаква н. кесия и за да стане по- голяма я разрязвам с ножицата от двете и страни.В/у нея слагам каймата в която има настърган лук +подправки и си я разстилам според дебелината каквато желая .Отгоре но не по средата и а към края, си нареждам разрязаните яйца на четери,покрай тях кисели краставички и моркори .Хващаш найлона и с помоща на него почвам да навивам разсланата кайма + плънката във вид на руло.Като стане готово както е с найлона ,хващам го и го изсипвам в тавата .Отгоре може да се настърже кашкавал и да се намаже с един белтък .За гарнитура освен с картофено пюре, върви и с пържени картофи .пп.Картофи могат да се наслагат и около рулото и така да се пече .
              Last edited by коки; 14.10.2012, 18:37.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Използвай стреч фолио.
                Абе навремето ни знаехме кво е стреч, ни - фолио.

                В по-сложните случаи, като моя долу, използвахме нещо, наречено хартия. Можеше да е пергаментова, можеше и да е вестник.

                Нейсе, Вал.


                Реших да направя руло Стефани с колкото може по-тънък слой кайма. То ест - с най-много пълнеж.

                Га омесих каймата, на другия ден я разстлах колкото може тънко върху тавата, леко омазана с олио.
                Разстлах върху каймата парче домашно полиетиленово хволио.
                Обърнах бързо тавата надолу върху масата и каймата беше вече върху фолиото. Както е така, разстлах върху неги плънката.
                От тук нататък фанах фолиото с десетте пръста и почнах да го надигам, завъртайки двата слоя в руло.
                Завъртено докрай, пренесоф рулото, както е на хволиото, и го изтъркалях върху тавата. Секнах го на две (може и на три), положиф още неща на тавата, добавиф още малко олио, ливнах и полвин чашка бело домашно - и я метнах у пещта, вече силно нагряла се.

                15 минути, изключиф огино, още пет минути, дорде се съберат хората на масата - и извадиф пред тех леко цвъркащото руле. Резнах по парче всекиму и го сложих в чинията му, в която вече чакаше току що направеното картофено пюре, вдигащо пара с малко допълнителен аромат от една скилидка чесън и едно дафиново листо.

                Само класика.

                ------------------------
                А съги шъ права пиле на комбинация от две грузински рецепти.
                Де да видим къ шъ стане...
                Last edited by vmаnkov; 14.10.2012, 18:01.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

                Коментар


                • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  от фейса
                  Като допълнение ,освен от там и в статия от сп. Мениджър бе посочен и другият линк http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MrIxH6DToXQ който визирах по -долу.Да пожелаем успех на австриецът Феликс Баумгартнер и на екипа на Red Bull.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Според мен не са едно лице, ама поне линка откъдето са го копнали...
                    от фейса

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      кикорина.....
                      Според мен не са едно лице, ама поне линка откъдето са го копнали...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Тези послените два еднакви поста какво трябва да означават?

                        кикорина.....

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Тези послените два еднакви поста какво трябва да означават?
                          Означават ,че тоя скок не е за изтърване.Тук http://www.youtube.com/watch?feature...&v=MrIxH6DToXQ също може да се проследи .
                          Last edited by коки; 14.10.2012, 16:01.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • Тези послените два еднакви поста какво трябва да означават?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                              http://bgonair.bg/bg/tvonline/
                              Гледайте - ще скача!
                              Стартовото броене бе изместено отново, с малко повече от час напред заради все още неутихващия вятър. Излитането е пренасрочено за 17.45 часа българско време
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                10x, Ринче! Не знаех че вторият опит е днес
                                Стартовото броене бе изместено отново, с малко повече от час напред заради все още неутихващия вятър. Излитането е пренасрочено за 17.45 часа българско време

                                Коментар

                                Working...
                                X