не остана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеНещо уникално се случва днес в световен мащаб, дано да е успешно!
Коки, по БГ ОН ЕЪР върви много хубаво предаване цял следобяд, с много коментари и ценна информация за всичко, а евентуалните рискове са доста - този човек е ГОЛЯМ! Сигурен съм, че го прави най-вече за да тества себе си, а и в заставките сам си каза че това е неговият начин на живот - на ръба!
Колко ли незначителни в такъв момент може да изглеждат ежедневните проблеми и неща на хората, през неговия поглед
Успех Феликс!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Нещо уникално се случва днес в световен мащаб, дано да е успешно!
Коки, по БГ ОН ЕЪР върви много хубаво предаване цял следобяд, с много коментари и ценна информация за всичко, а евентуалните рискове са доста - този човек е ГОЛЯМ! Сигурен съм, че го прави най-вече за да тества себе си, а и в заставките сам си каза че това е неговият начин на живот - на ръба!
Колко ли незначителни в такъв момент може да изглеждат ежедневните проблеми и неща на хората през неговия поглед, ако въобще се замисли за това де
Успех Феликс!Last edited by kev; 14.10.2012, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЛитнааааДано да успея да видя скока .
Last edited by коки; 14.10.2012, 19:34.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе навремето ни знаехме кво е стреч, ни - фолио.
В по-сложните случаи, като моя долу, използвахме нещо, наречено хартия. Можеше да е пергаментова, можеше и да е вестник.
Нейсе, Вал.
Реших да направя руло Стефани с колкото може по-тънък слой кайма. То ест - с най-много пълнеж.
Га омесих каймата, я разстлах колкото може тънко върху тавата, леко омазана с олио.
Разстлах върху каймата парче домашно полиетиленово хволио.
Обърнах бързо тавата надолу върху масата и каймата беше вече върху фолиото. Както е така, разстлах върху неги плънката.
От тук нататък фанах фолиото с десетте пръста и почнах да го надигам, завъртайки двата слоя в руло.
Завъртено докрай, пренесоф рулото, както е на хволиото, и го изтъркалях върху тавата. Секнах го на две (може и на три), положиф още неща на тавата, добавиф още малко олио, ливнах и полвин чашка бело домашно - и я метнах у пещта, вече силно нагряла се.
15 минути, изключиф огино, още пет минути, дорде се съберат хората на масата - и извадиф пред тех леко цвъркащото руле. Резнах по парче всекиму и го сложих в чинията му, в която вече чакаше току що направеното картофено пюре, вдигащо пара с малко допълнителен аромат от една скилидка чесън и едно дафиново листо.
Само класика.
------------------------
А съги шъ права пиле на комбинация от две грузински рецепти.
Де да видим къ шъ стане...Last edited by коки; 14.10.2012, 18:37.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИзползвай стреч фолио.
В по-сложните случаи, като моя долу, използвахме нещо, наречено хартия. Можеше да е пергаментова, можеше и да е вестник.
Нейсе, Вал.
Реших да направя руло Стефани с колкото може по-тънък слой кайма. То ест - с най-много пълнеж.
Га омесих каймата, на другия ден я разстлах колкото може тънко върху тавата, леко омазана с олио.
Разстлах върху каймата парче домашно полиетиленово хволио.
Обърнах бързо тавата надолу върху масата и каймата беше вече върху фолиото. Както е така, разстлах върху неги плънката.
От тук нататък фанах фолиото с десетте пръста и почнах да го надигам, завъртайки двата слоя в руло.
Завъртено докрай, пренесоф рулото, както е на хволиото, и го изтъркалях върху тавата. Секнах го на две (може и на три), положиф още неща на тавата, добавиф още малко олио, ливнах и полвин чашка бело домашно - и я метнах у пещта, вече силно нагряла се.
15 минути, изключиф огино, още пет минути, дорде се съберат хората на масата - и извадиф пред тех леко цвъркащото руле. Резнах по парче всекиму и го сложих в чинията му, в която вече чакаше току що направеното картофено пюре, вдигащо пара с малко допълнителен аромат от една скилидка чесън и едно дафиново листо.
Само класика.
------------------------
А съги шъ права пиле на комбинация от две грузински рецепти.
Де да видим къ шъ стане...Last edited by vmаnkov; 14.10.2012, 18:01.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеот фейсаВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСпоред мен не са едно лице, ама поне линка откъдето са го копнали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
кикорина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТези послените два еднакви поста какво трябва да означават?
кикорина.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТези послените два еднакви поста какво трябва да означават?Last edited by коки; 14.10.2012, 16:01.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеhttp://bgonair.bg/bg/tvonline/
Гледайте - ще скача!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение10x, Ринче! Не знаех че вторият опит е днесСтартовото броене бе изместено отново, с малко повече от час напред заради все още неутихващия вятър. Излитането е пренасрочено за 17.45 часа българско време
Коментар
Коментар