IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сипах си едно четворно, защото днес не ми е ден.В този час почивка решавам да си побълбукам с някой и влизам тук.Пък и не ми се излиза навън.
    Мързи ме.

И какво виждам?

Да ви имам проблема!
    С новопоявилите се дефицити се боря напоследък често, но курвите да зачезнат нещо не ми се вярва.Напротив!Всичкото макро и микро-показатели сочат обратното.
    Като няма нови работни места в търговията и услугите, нормално е да се доразвиват алтернативите на същите.
    Нима някой очаква де що има безработен - да се юрне в производството?

Пък и моите скромни наблюдения показват същото.

Е, доста по-гротескно.
    Last edited by sergo; 24.10.2012, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      А бе, чичко Фройд ми изпраща някакви телеграми с тези сънища...
      Мхм ...

шъ тъ водим на бик значи - хихи

П.П. Запалка, я качи снимка и кажи колко вдигаш на лежанка, май ще те сватосаме още днес

Комисиона ми ще е 1 бутилка домашна ракойка, ако стане ра'ултата

ТНМ-чева, няма се дърпотиш 'ноу, че Русото е пресъхнало кат' джибра в сахарската пустиня - хихи
      Last edited by marandi; 24.10.2012, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Приятен и на тебе...!
        С тези цветни сънища и летяща душа, сигурно ще ти е приятно цял ден....

пп. Как сънувате цветно...?
        Аз и черно - бели сънища нямам.....

Както казва жената - липса на емоционална душевност.. - отсечено дърво, демек пън...
        А бе, чичко Фройд ми изпраща някакви телеграми с тези сънища...
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
          -----------------
          Що да питам по ченгесарски?Искаш ли сега дето ме клеветиш с теб да се видим в съда, а?
          ----------------
          В един форум има един на години около шейсет, където за щяло и не щяло искаше да ме съди, а и не само мен.Аз по форумите съм предимно за отбиване на време, но има хора, където се взимат, а и ги взимат нещата много на сериозно, които според мен са опасни.Тоя където го споменах, съм чел как нарежда едно момиче и тя горката се стресира и взе да му се извинява В началото съм си мислил, че се бъзика, но с времето разбрах, че става дума за много луд човек

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Запалката пита малко по ченгесарски.

Запалка, не така се правят нещата.

Космонавте, виж долното видео. Чуй въпроса който задава една от "тризначките" на Мариана. Много се смях, когато ми го пратиха.
            http://vipbrother.bg/?module=video&video=1061

И една песен от мен: (може и да съм я пускал вече, но ме кефи много текста)
            http://www.youtube.com/watch?v=loxEaJYWPgo
            -----------------
            Що да питам по ченгесарски?Искаш ли сега дето ме клеветиш с теб да се видим в съда, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              ПС. Курви днес няма да намерите. Има много акции тия дни и освен ако не се познавате и да си я викнеш, няма да намерите нищо... Иначе в нета има някои не лоши оферти. Естествено ти като опитен юнак, веднага ще забележиш кои снимки са истински и кои са свалени от нета... Разбирай, наруса мацка, с божествено тяло и огромни силикони недвей да звъниш...
              ----------------------
              Курви до сега -вкл. и днес не съм си викал!Но на пияно веднъж направих грешката да помагам на едни познати-уж загорели, да им намирам-курви от моя телефон.Звъниш-почва да ти звучи мелодията-след определено време се вдига и започваш да си говориш с една "малоумничка", където трябваше онези да й обясняват по десет пъти едно и също нещо.............накрая след близо десет минути онази им затвори!!!

Коментар

ПС. Курви днес няма да намерите. Има много акции тия дни и освен ако не се познавате и да си я викнеш, няма да намерите нищо... Иначе в нета има някои не лоши оферти. Естествено ти като опитен юнак, веднага ще забележиш кои снимки са истински и кои са свалени от нета... Разбирай, наруса мацка, с божествено тяло и огромни силикони недвей да звъниш...
                Запалката пита малко по ченгесарски.

Запалка, не така се правят нещата.

Космонавте, виж долното видео. Чуй въпроса който задава една от "тризначките" на Мариана. Много се смях, когато ми го пратиха.
                http://vipbrother.bg/?module=video&video=1061

И една песен от мен: (може и да съм я пускал вече, но ме кефи много текста)
                http://www.youtube.com/watch?v=loxEaJYWPgo

Коментар

Не Ви знам вкуса пичове... Хората са много различни. Различни са и разбиранията за хубави жени и за скъпо и евтино... Вижте в Симьоново, точно преди романс по малкия път, от дясната страна имаше една разкошна и не толкова скъпа механа.
                  --------------
                  В Симеоново съм ходил на няколко места, но имена на кръчми не помня.Хареса ми една механа с остъклени беседки в които сядаш да поркаш(пиеш) и гледаш ТВ секс с компанията-защото във всяка една имаше базиран ТВ-приемник.Може и да те послушам

Коментар

Космо, кажи едно място в София, където да отидем с една компания приятели и да се разпорим от пиене на сносни цени?И също да ми дадеш координати на добри-не по душа момичета-и не някаква скъпотия-хубави, но на сносни цени, с които мазалото да стане пълно!

Коментар

Космо, кажи едно място в София, където да отидем с една компания приятели и да се разпорим от пиене на сносни цени?И също да ми дадеш координати на добри-не по душа момичета-и не някаква скъпотия-хубави, но на сносни цени, с които мазалото да стане пълно!
                      Не Ви знам вкуса пичове... Хората са много различни. Различни са и разбиранията за хубави жени и за скъпо и евтино... Вижте в Симьоново, точно преди романс по малкия път, от дясната страна имаше една разкошна и не толкова скъпа механа.

Коментар

• Космо, кажи едно място в София, където да отидем с една компания приятели и да се разпорим от пиене на сносни цени?И също да ми дадеш координати на добри-не по душа момичета-и не някаква скъпотия-хубави, но на сносни цени, с които мазалото да стане пълно!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Космо пак внесе малко ред в романтиката....

Така си е....

Коментар

• Космо пак внесе малко ред в романтиката....

Коментар

Добро утро, тайфата!

Снощи сънувах много шантав сън. Душата ми беше тъмночервено есенно листо и се носеше из въздуха, носена от вятъра. Беше хубаво изживяване, нищо че беше само на сън
                              Хубав ден на момичетата и момчетата!
                              Приятен и на тебе...!
                              С тези цветни сънища и летяща душа, сигурно ще ти е приятно цял ден....

пп. Как сънувате цветно...?
                              Аз и черно - бели сънища нямам.....

Както казва жената - липса на емоционална душевност.. - отсечено дърво, демек пън...

Коментар

Добро утро, тайфата!

Снощи сънувах много шантав сън. Душата ми беше тъмночервено есенно листо и се носеше из въздуха, носена от вятъра. Беше хубаво изживяване, нищо че беше само на сън
                                Хубав ден на момичетата и момчетата!
                                ...свободата Санчо, свободата... дивото те зове тнм

пускам една френска щото днес имам много рожденници франкофони и като съм ги почнала от сутринта с поздравите стигнах до Лара Фабиан

Lara Fabian -Demain n'existe pas - http://www.youtube.com/watch?v=199Hd...layer_embedded

Усмихнат ден!
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X