IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://news.ibox.bg/news/id_633932991
    ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      А ипотеките и лизингът за мъжа Което не значи, че не продължават да се ползват активите от жената:)
      Добрутро и от мен!
      Естествено, не ставай смешен.

Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави!
      Last edited by tnm; 26.10.2012, 08:54.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        А придобитото по време на брака при развод се дели на две равни части и остава за жената

Добро утро, тайфата!
        А ипотеките и лизингът за мъжа Което не значи, че не продължават да се ползват активите от жената
        Добрутро и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          То затова има предбрачни договори.А може и зестрата да не е на нейно име.А и всичко придобито преди брака нали знаеш чие е?
          А придобитото по време на брака при развод се дели на две равни части и остава за жената

Добро утро, тайфата!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добро утро сладуранки и сладурани!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Да не би да се закачаш?

Поглеждам превантивният смисъл на деянието.Колкото повече човек има какво да загуби, толкова по-малко емоционални решения взима.
              Инак, как да изградим здраво семейство?
              Здраво - в какъв аспект, на неемоционалните ползи и вреди ли ...или...

Коментар

То затова има предбрачни договори.А може и зестрата да не е на нейно име.А и всичко придобито преди брака нали знаеш чие е?
                Да не би да се закачаш?

Поглеждам превантивният смисъл на деянието.Колкото повече човек има какво да загуби, толкова по-малко емоционални решения взима.
                Инак, как да изградим здраво семейство?

Коментар

• Любовта е измислена от древните гърци като понятие, което фиксира една висша и рядко срещана форма на отношения между двама мъже.
                  Техните философи и моралисти и за миг не са допускали, че някога жените ще бъдат способни да изпитват такива чисти и всеотдайни чувства.
                  Поради това въобще не са ги слагали в сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    Бате Пешо, Пусни една твоя снимка да добием представа за кекс машина ли става въпрос, или за стара кримка с лавров венец за заслуги, на който заради положението му е позволено да дава оценки за дами, които ги няма тук-форума, за да се защитят?

Дамите са тук и четат, но не им стиска да влязат в прения.
                    Ще се учудиш колко много жени и колко често влизат в темата и я следят!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Не се замислям.
                      Направо филтрирам.

Зестрата ми трябва като гаранция, че ако я взема и в даден етап пощръклее - да има какво да загуби.

И това далеч не е единственото ми изискване.

Аз съм моногамен.Никога не изневерявам на своето момиче.
                      Дори, когато то прави това.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                        Бате Пешо, Пусни една твоя снимка да добием представа за кекс машина ли става въпрос, или за стара кримка с лавров венец за заслуги, на който заради положението му е позволено да дава оценки за дами, които ги няма тук-форума, за да се защитят?
                        Айде стига бе.Ти ако на това му викаш дами значи работата е сериозна.Ще вземе да спечелиш

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Зестри, а се чудите защо някои- по-окумуш девойки се интересуват от финансовия статус на " избраника" и като как ще бъде съпортнат и развит във времевата координата.

Не се учудвам.Предпочитам ги.Лошото е че зачезнаха.

Коментар

Серги а ти замисли ли се дали жените които имат зестра биха поискали да те вземат

Не се замислям.
                            Направо филтрирам.

Зестрата ми трябва като гаранция, че ако я взема и в даден етап пощръклее - да има какво да загуби.

И това далеч не е единственото ми изискване.

Аз съм моногамен.Никога не изневерявам на своето момиче.
                            Дори, когато то прави това.

Коментар

• Бате Пешо, Пусни една твоя снимка да добием представа за кекс машина ли става въпрос, или за стара кримка с лавров венец за заслуги, на който заради положението му е позволено да дава оценки за дами, които ги няма тук-форума, за да се защитят?

Коментар

• Зестри, а се чудите защо някои- по-окумуш девойки се интересуват от финансовия статус на " избраника" и като как ще бъде съпортнат и развит във времевата координата.

Коментар

Working...
                                X