Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА ипотеките и лизингът за мъжаКоето не значи, че не продължават да се ползват активите от жената:)
Добрутро и от мен!.
Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави!Last edited by tnm; 26.10.2012, 08:54.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА придобитото по време на брака при развод се дели на две равни части и остава за жената
Добро утро, тайфата!
Което не значи, че не продължават да се ползват активите от жената
Добрутро и от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо затова има предбрачни договори.А може и зестрата да не е на нейно име.А и всичко придобито преди брака нали знаеш чие е?
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеДа не би да се закачаш?
Поглеждам превантивният смисъл на деянието.Колкото повече човек има какво да загуби, толкова по-малко емоционални решения взима.
Инак, как да изградим здраво семейство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТо затова има предбрачни договори.А може и зестрата да не е на нейно име.А и всичко придобито преди брака нали знаеш чие е?
Поглеждам превантивният смисъл на деянието.Колкото повече човек има какво да загуби, толкова по-малко емоционални решения взима.
Инак, как да изградим здраво семейство?
Коментар
-
Любовта е измислена от древните гърци като понятие, което фиксира една висша и рядко срещана форма на отношения между двама мъже.
Техните философи и моралисти и за миг не са допускали, че някога жените ще бъдат способни да изпитват такива чисти и всеотдайни чувства.
Поради това въобще не са ги слагали в сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеБате Пешо, Пусни една твоя снимка да добием представа за кекс машина ли става въпрос, или за стара кримка с лавров венец за заслуги, на който заради положението му е позволено да дава оценки за дами, които ги няма тук-форума, за да се защитят?
Дамите са тук и четат, но не им стиска да влязат в прения.
Ще се учудиш колко много жени и колко често влизат в темата и я следят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе се замислям.
Направо филтрирам.
Зестрата ми трябва като гаранция, че ако я взема и в даден етап пощръклее - да има какво да загуби.
И това далеч не е единственото ми изискване.
Аз съм моногамен.Никога не изневерявам на своето момиче.
Дори, когато то прави това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеБате Пешо, Пусни една твоя снимка да добием представа за кекс машина ли става въпрос, или за стара кримка с лавров венец за заслуги, на който заради положението му е позволено да дава оценки за дами, които ги няма тук-форума, за да се защитят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗестри, а се чудите защо някои- по-окумуш девойки се интересуват от финансовия статус на " избраника" и като как ще бъде съпортнат и развит във времевата координата.
Не се учудвам.Предпочитам ги.Лошото е че зачезнаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСерги а ти замисли ли се дали жените които имат зестра биха поискали да те вземат
Не се замислям.
Направо филтрирам.
Зестрата ми трябва като гаранция, че ако я взема и в даден етап пощръклее - да има какво да загуби.
И това далеч не е единственото ми изискване.
Аз съм моногамен.Никога не изневерявам на своето момиче.
Дори, когато то прави това.
Коментар
Коментар