IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро да е и от мен,

Сутрин от 6 до 8 си е най-доброто време за взимане на решения.
    Хем вече свеж проглеждам какви съм ги здробил вчера, хем още не съм почнал да ги върша днешните простотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ха добро утро приятели... Най накрая е събота. Обаче си идва зима. А аз да се таковам у главата сложих климатик в хола а в стаята дето спя (спалнята) не.. И днес мисля да ходя или да туря един климатик и там или да купя един маслен радиатор. Вчера ми се отвори много интересен бизнес. Една много яка групировка иска да сключим договор да им търся Банка в БГ.. И комисионната е много яка. Аз знам две банки дето се продават.. Ама не знам дали да се хващам на тая въдица??? От друга страна идват избори и няма да е лошо да ида с имиджа на банкер, а не на пропил се строител... Ама ще го мисля.. Обаче почти съм го решил защото ако им намеря Банка (а това не е проблем, въпрос на цена) ще ми дадат 3% от сделката... Абе днес няма да го мисля.. Днес след като реша въпроса с отоплението, трябва да ходя до майка ми и баща ми да им дам парите за месеца, полсе съм обещал на един колега (бивш, сега много забогатя и се издигна) да му намеря товарна кола че се пренася (имам едно камионче в автокъщата, ще му туря временни ниомера и ще го разходя) и ще ида да направим два-три курса, па послее ще почерпи и ето ти един пълноценен ден... А, забравих да Ви кажа онзи ден с каква мацка ме запознаха - рокерка с огромни гърди. Прилича на мъж и така и говори, но гръдната и обиколка е поне 120 см, естествени огромни дини... И има вид точно на секси рокерките от американските филми... И не е дебела. Вярно че е висока поне 180 см. но аз и без това не харесвам разни дребосъци... То не ми и отиват - стигат ми до чатала....Мисля и на нея да звънна за довечера.. Ако клъвне, купувам виагра и се назобвам като животно, защото тая секс машина ще ми изпие силите..

Желая Ви лек ден на всички инвеститори и инвеститорки.. Аз отивам да работя върху биологичният си часовник.. Четох в една книга че ако си приучиш стомаха да дефекира по едно и също време, ще ти отпадне приоблема с аварийните дефекации по магазини, паркове, градинки, кръчми, самолети, летища и химически тоалетни...
      Ей, "машина" си. Събота в 6ч и вече "мачкаш" уикендО в профи и личен план - хихи

П.П. Дано зимата падне сняг само за Коледа и Нова година, че иначе Дядо Коледа ще закъса с шейната и еленчетата нейде поради липса на "път", а през другото време 35 градуса на сянка и готово.

Ще къркаме само Мохито и рокерки, накичени със звънчета ще ни веят с палмови листа

Коментар

• Ха добро утро приятели... Най накрая е събота. Обаче си идва зима. А аз да се таковам у главата сложих климатик в хола а в стаята дето спя (спалнята) не.. И днес мисля да ходя или да туря един климатик и там или да купя един маслен радиатор. Вчера ми се отвори много интересен бизнес. Една много яка групировка иска да сключим договор да им търся Банка в БГ.. И комисионната е много яка. Аз знам две банки дето се продават.. Ама не знам дали да се хващам на тая въдица??? От друга страна идват избори и няма да е лошо да ида с имиджа на банкер, а не на пропил се строител... Ама ще го мисля.. Обаче почти съм го решил защото ако им намеря Банка (а това не е проблем, въпрос на цена) ще ми дадат 3% от сделката... Абе днес няма да го мисля.. Днес след като реша въпроса с отоплението, трябва да ходя до майка ми и баща ми да им дам парите за месеца, полсе съм обещал на един колега (бивш, сега много забогатя и се издигна) да му намеря товарна кола че се пренася (имам едно камионче в автокъщата, ще му туря временни ниомера и ще го разходя) и ще ида да направим два-три курса, па послее ще почерпи и ето ти един пълноценен ден... А, забравих да Ви кажа онзи ден с каква мацка ме запознаха - рокерка с огромни гърди. Прилича на мъж и така и говори, но гръдната и обиколка е поне 120 см, естествени огромни дини... И има вид точно на секси рокерките от американските филми... И не е дебела. Вярно че е висока поне 180 см. но аз и без това не харесвам разни дребосъци... То не ми и отиват - стигат ми до чатала....Мисля и на нея да звънна за довечера.. Ако клъвне, купувам виагра и се назобвам като животно, защото тая секс машина ще ми изпие силите..

Желая Ви лек ден на всички инвеститори и инвеститорки.. Аз отивам да работя върху биологичният си часовник.. Четох в една книга че ако си приучиш стомаха да дефекира по едно и също време, ще ти отпадне приоблема с аварийните дефекации по магазини, паркове, градинки, кръчми, самолети, летища и химически тоалетни...

Коментар

• Швейцарците отхвърлили лешперството с референдум.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            На изчезване съм от тук.

Реших да те позахапя, за да знаеш, че не само жените могат да го правят.
            Добронамерените забележки не се броят за захапване

Не може да изчезваш от форума! Мечо като се появи, ще има да разпитва къде си.

П.П. Време му е вече да се разпише в темата. Доста се скатава из океаните - за последно писа на първи октомври.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• MaнкуФ, к'во ши кайш за наречията и правописа им?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• На изчезване съм от тук.
                  Флязоф с ина основна задача - и я направих донекъде.
                  Останалото ми е малко скучно (I'm sorry I'm sorry).

------------------------------------------
                  Реших да те позахапя напоследок, за да знаеш, че не само жените могат да го правят.
                  Last edited by vmаnkov; 26.10.2012, 18:44.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    Едно "нъ", кака.
                    ––––––––––––

Име.
                    Имен ден.
                    Именик.

Няма именен ден.
                    Който мисли, че има, не познава майчиния си език. Безродник той, безродници и родителите му...
                    Дрън, дрън!
                    Къде се затри толкова дни? Не може да напускаш форума за щяло и нещяло толкова време. С Арти отговаряте за музикалното оформление
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Да не би да се закачаш?

Поглеждам превантивният смисъл на деянието.Колкото повече човек има какво да загуби, толкова по-малко емоционални решения взима.
                      Инак, как да изградим здраво семейство?
                      За семейство ли говорим или за взаимни ползи?

Честит празник на имениците!
                      Last edited by val/she; 26.10.2012, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави!
                        +1

http://www.youtube.com/watch?v=LtqKn...e=results_main
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Естествено, не ставай смешен.

Честит имен ден на именниците! Да са живи и здрави!
                          Едно "нъ", кака.
                          ––––––––––––

Име.
                          Имен ден.
                          Именик.

Няма именен ден.
                          Който мисли, че има, не познава майчиния си език. Безродник той, безродници и родителите му...
                          Last edited by vmаnkov; 26.10.2012, 17:57.
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Днес нещо не ми върви глътка... Това значи че утре ще съм ламя...

Коментар

• Аз тия дни съм на сух режим, само диети, без пиене, щото с пиенето завишавам с пъти нормалният ми хранителен прием от други дни и един корем съм пуснал, дето ми върви с минута-две пред мене
                              Last edited by новобранецът; 26.10.2012, 12:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                http://news.ibox.bg/news/id_633932991
                                ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
                                Добро да е Кире.. Днес се очертава голямо пиене и ядене... Та чак до неделя.

Коментар

Working...
                                X