IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    А как е лявуту уко? Дан са те били?

Цървено и гурлясало, принцесата я намаааа ама нейде се крие една спяща красТавица

п.п. Космо наздраве! Туй дъждовно време предразполага към шкембе чорба с много чесън и лют пипер и една изстудена домашна
    Last edited by artemida_sofyanska; 01.11.2012, 09:27.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Оооо Наивник. Пак работиш... Сипи си едно малко приятелю че от работа само се гърбавее..

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        Бате, поне десет пъти съм бил между живота и смъртта, съответно няма как да не махна небрежно с ръка на житейските несгоди, и вече възвишено, с поглед отгоре да гледам на нещата от живота!!!

Виждам в теб сродна душа-изстрадала и видяла много през годините, човек с опит, който може да му послужи в няколко живота напред!!!
        Вярно е приятелю че натрупах много опит, ама по трудният начин... Всеки урок си остави белега върху мен, всяка спечелена битка - раните... Да ти кажа малко съм като клоуните - слагам маска, правя се на мъж, правя веселби и програми, ама на края на вечерта като сваля грима и костюма, остава един тъжен човек с много проблеми... Мен ме спасява само факта че финансово съм независим... Иначе до сега да съм под земята отдавна...

Мани философските теми... За жените - с задоволство мога да кажа че от месец два насам виждам все повече стойностни момичета.. Красиви, умни, отговорни, млади, от добри семейства... За мен не стават (поради факта че не ми остава още много време секс, залагам на секс машини дето съумяват да ми го вдигат) ама за брак са супер... Явно разбраха че да си златотърсачка не е пътя... Та сега е момента за тези коиот търсят половинка. Двама от моите колеги намериха приятелки (за сега) в тези организираните срещи дето се виждате 10 момчета и 10 момичета за по 5 минути... Друг много успешен подход за намиране на половинка е човек да се огледа около себе си, защото както е казал един, най доброто скривалище е под дрехата на врага, та нищо чудно докато гониш орела в небето, да се окаже че ще изпуснеш врабчето в ръката... Един познат така се ожени за най добрата пиятелка на сестра си, която познава от 20 години и го е носила пиян до тях поне 50 пъти, както е и спал с нея без да се докосват поне 100 пъти... Съдба... Но като цяло живота е кур и и човек го поема ще не ще, та знае ли се.... Хайде наздраве... Днес ще се пие много защото нямам планирани задачи...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          "Събудих съ сабайлем ут сиклет.
          Идно ми беше свинску и тривожну.
          Потътрих съ да правя туайлет-
          и съ същисъх! Мигар е фъзможну?"

]

Коментар

• "Събудих съ сабайлем ут сиклет.
            Идно ми беше свинску и тривожну.
            Потътрих съ да правя туайлет-
            и съ същисъх! Мигар е фъзможну?"

ДобрЮтрУ, днес ставайки установих, че няма мЕсто дето да не ме боли, май този грип не ме е подминал Сега само си мечтая за топла пилешка супичка и да съм на топло в леглото Мечтиии...

Айде на работа

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, тайфата!

Времето захладня, народът наля виното в каните, наряза мезетата и започна да си говори/пише за любов

П.П. Милом, забравяш специализацията в Мосад и опреснителните курсове в МИ 5
              ------------------------
              Майтапа на страна, но ако аз трябваше да решавам, всички служители във финансовото разузнаване към ДАНС и БОРКОР щяха да са само от онези силиконови гърли с кученца, където ги виждаме по цял ден се шляят по кафетата.Няма да има нужда от хеликоптери, от които да се снимат скъпи имоти или да се разчита на морала на банкови служители, който да предостави дискове със сметки на бъл. граждани в странство.Възнаградени с много високи заплати, тези дами(самородни таланти) знаят как да открият всяка стотинка или цент, скрити в банка-сейф, сметка или закопани дълбоко в земята.

Коментар

• Добрутро! Честит празник! Има нещо символично в това, че след деня на тиквите следва денят на будителите!

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, тайфата!

Времето захладня, народът наля виното в каните, наряза мезетата и започна да си говори/пише за любов

Ей,
                    и там ли ходите
                    а
                    аз се чудя защо в последно време
                    задобрявате
                    Запалка,чети вицовете за съпрузи
                    много истина има в тях
                    и после като дойде деня Х
                    да се сетиш ,че сме предупреждавали
                    Примерно
                    прибираш се в малките часове ухаещ
                    на женски парфюм,но предвидливо
                    сложил молив на ухото
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

-------------на колко сеанса месечно се равнява унижението, което търпиш???
                        Май не вдяваш - унижението ,е не да правиш секс с жена си ,а това че разбираш последен за нейните изневери ....Друго е тук хеджирането и не е за публичен форум .....
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          ех,не ги разбираш нещата
                          все пак брака е договор
                          и не е желателно едностранно нарушаване
                          а ти препоръчвам горното
                          защото ,мъжете се женят
                          заради безплатния секс
                          но не знаят ,че жената след като сключи
                          брак и хвърли букета всъщност не хвърля
                          букета, а .......
                          затова тая която хване букета вече
                          е с две .......
                          и веднага и излиза късмета
                          кой мъж ще откаже на жена с две .......
                          -------------
                          Милом, приех препоръката ти на сериозно и се оправям да излизам, затова ще гледам бързо да ти отговоря.

Брат, много си го загазил с този договор, който са те излъгали да подпишеш-това според мен, за теб може и да е изгоден!
                          Да те унижава жената само за един безплатен секс, си е чист мазохизъм, ама ти си знаеш.Добре де, да те питам: на колко сеанса месечно се равнява унижението, което търпиш???

Коментар

• ма вии още за либов ли говорите бря
                            Къде е ? ???? леле ако ми падне какво ще я правя............
                            Миналата година й дадох пет лева за кенеф, а тя още не ми ги е върнала гадината

Коментар

------------------
                              Бате, хубаво е това, че си говорим мъжката, и съм съгласен с теб за образованието, плейбой баровете и момичетата, но те съжалявам за неравноправието, в което си поставен спрямо половинката ти, а не ми се виждаш мъж под чехъл!
                              ех,не ги разбираш нещата
                              все пак брака е договор
                              и не е желателно едностранно нарушаване
                              а ти препоръчвам горното
                              защото ,мъжете се женят
                              заради безплатния секс
                              но не знаят ,че жената след като сключи
                              брак и хвърли букета всъщност не хвърля
                              букета, а .......
                              затова тая която хване букета вече
                              е с две .......
                              и веднага и излиза късмета
                              кой мъж ще откаже на жена с две .......
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                Запалка,
                                и друг път съм го казвал
                                подкрепи родното образование
                                всички каки от плейбой баровете
                                са студентки или кандидатки
                                както се пее в една песен
                                има толкова момичета ненацелувани
                                /автора има предвид друго/
                                хайде задействай се ,няма ние женените
                                да ви отсрамваме
                                щото после сме на тест пред половинките
                                които са завършили шпионските школи на ЦРУ и КГБ
                                ама едновременно и то с отличие
                                ------------------
                                Бате, хубаво е това, че си говорим мъжката, и съм съгласен с теб за образованието, плейбой баровете и момичетата, но те съжалявам за неравноправието, в което си поставен спрямо половинката ти, а не ми се виждаш мъж под чехъл!

Коментар

Working...
                                X