IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    следващият път, преди да я сваря ще оставя малко и за пресен вариант....дано издържи теста
    а листата, какво ги правиш
    Не съм ползвала листата на червеното цвекло.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Извинете ме, но българките премахват това, което трябва да се махне, за разлика от посестримите си в централна и западна Европа.
      Момчета, заяждате се или не си подбирате компанията.
      Сестро,

никой не говори за тИбя, а по принцип. Ти от вас излизала ли си някога по улиците и в други населени места? ( риторично ).

П.П. Може да ме пробваш по статистика за данните за т.нар. самотни майки, т.е. без брак и разводи в БГ за последните 20 години.

Предполагам, че си измислям, че едва 41% вече са "бракувани" в БГ-то - останалите са фешън и ги виждаме по улиците всеки ден как в интервала 16-25 год. вървят кат' самолети, а след 30 год. вече мязат на бити педали и се закрехват рязко - затова употребих думата 5 мин. слава, доста от тях не успяват и толкова, демек на 20 вече мязат на слоници

Ъъъ ... "измислям" си отново
      Last edited by marandi; 02.11.2012, 21:31.

Коментар

Настъргано червено цвекло, настъргани моркови, сладка царевица, малко орехи и дресинг по твой вкус.
        следващият път, преди да я сваря ще оставя малко и за пресен вариант - твоя, интересно ми звучи с царевица и орехи )....дано издържи теста
        а листата, какво ги правиш

Коментар

все на пръст ми миришеше...малко като шарана
          Шаранът е прекрасна риба. Тънката част е, че не трябва да го купуваш от магазин.

Намери си връзка с читав собственик на частен микроязовир. Такъв, който го източва и изгребва дъното всяка година преди зарибяване. Купуваш от него шаранчето и ще забравиш, че тази риба има лош дъх.

Коментар

• Извинете ме, но българките премахват това, което трябва да се махне, за разлика от посестримите си в централна и западна Европа.
            Момчета, заяждате се или не си подбирате компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              И аз трудно понасям тенденцията от 30-40 години женските да си бръснат краката и под мишниците
              В България 95% от жените ( ако изключим 5 мин. "слава" при всяка някога си ) изглеждат бедно и занемарено.

Останалите 5%, които трошат луди средства - изглеждат евтино и макар, че съм спорил с чужденци да браня честта на нашенки са прави, че са евтини като излъчване и им личи даже и от Юпитер. Общо 100% "брак" в наши дни. След 20-40 години, ако са останали все още българи - ще видим.

П.П. Нямам идея кой е идеологът на тая схема, но и най-големите мухльовци ( чужденци ) се класират при българките и най-читавите пичове в БГ-то остават ергени, ако разчитат на българка. Иначе чужденките ги лапват кат' топъл хляб, само нашенките ги не сакат, щот' били българи. Голям срам

П.П.П. Поздравления, че вече си без банн и умната в коя графа ще си пратиш щерката от горе-изложените по статистика
              Last edited by marandi; 02.11.2012, 21:25.

Коментар

да, за червено цвекло....но всъщност е цикламено и по-долу, имах предид тревата и грудката--цикламена заедно ))
                странно, сега не ми мирише...и е невероятна салата за тези месеци...опитай с повече оцет или лимон
                Остава да се науча и в суров вид да я ям - напр. настъргано цвекло с кисела ябълка и дресинга
                Настъргано червено цвекло, настъргани моркови, сладка царевица, малко орехи и дресинг по твой вкус.

Коментар

Да, понякога наистина мирише на пръст (ако говориш за червено цвекло).
                  Циклама?
                  да, за червено цвекло....но всъщност е цикламено и по-долу, имах предид тревата и грудката--цикламена заедно ))
                  странно, сега не ми мирише...и е невероятна салата за тези месеци...опитай с повече оцет или лимон
                  Остава да се науча и в суров вид да я ям - напр. настъргано цвекло с кисела ябълка и дресинга

Коментар

направих една салата, която наскоро открих...за себе си
                    сварено цвекло с листата му - след като е вече студено, нарязани и зелении и циклама ) и зехтин с оцет/лимон....няма нужда и от сол
                    А доскоро, като чуех и помиришех цвекло, заобикалях масата....все на пръст ми миришеше...малко като шарана
                    Да, понякога наистина мирише на пръст (ако говориш за червено цвекло).
                    Циклама?

Коментар

• направих една салата, която наскоро открих...за себе си
                      сварено цвекло с листата му - след като е вече студено, нарязани и зелении и циклама ) и зехтин с оцет/лимон....няма нужда и от сол
                      А доскоро, като чуех и помиришех цвекло, заобикалях масата....все на пръст ми миришеше...малко като шарана

Коментар

• И аз трудно понасям тенденцията от 30-40 години женските да си бръснат краката и под мишниците

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Скубането на вежди при мъжете родени през 80-те ми идва в повече- черепите им не предполагат подобно рехаво окосмение над очите. Ако имат буйна разстителност там- могат да я намалят без да изпадат в крайности.

Суетността в умерени дози е положителна- показва някакъв заряд, вкус към живота.
                        Ако питаш кои са по-суетни, все пак е редно да кажем по отношение на какво. Притежаването на определена марка кола също си е суета. В крайна сметка, целта на един автомобил е да те предвижи от т А до т.Б възможно най-бързо, евтино, сигурно и комфортно.

Коментар

за да се отблагодариш, достатъчно е да се сменят половете във вица
                          В мъжки вариант не върви.
                          Ние сме искрени на младини (става, не става) и подчинени на гравитацията след определена възраст.

Коментар

Вал, а някакви наблюдения върху суетността на двата пола )?
                            Скубането на вежди при мъжете родени през 80-те ми идва в повече- черепите им не предполагат подобно рехаво окосмение над очите. Ако имат буйна разстителност там- могат да я намалят без да изпадат в крайности.

Суетността в умерени дози е положителна- показва някакъв заряд, вкус към живота.
                            Ако питаш кои са по-суетни, все пак е редно да кажем по отношение на какво. Притежаването на определена марка кола също си е суета. В крайна сметка, целта на един автомобил е да те предвижи от т А до т.Б възможно най-бързо, евтино, сигурно и комфортно.

Коментар

Е, няма да ти върна "жеста", разказвайки ти виц с подобна тематика.
                              за да се отблагодариш, достатъчно е да се сменят половете във вица

Коментар

Е, няма да ти върна "жеста", разказвайки ти виц с подобна тематика.
                                Що?!

Давай. Петък вечер е....

Коментар

Working...
                                X