Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИзвинете ме, но българките премахват това, което трябва да се махне, за разлика от посестримите си в централна и западна Европа.
Момчета, заяждате се или не си подбирате компанията.
никой не говори за тИбя, а по принцип. Ти от вас излизала ли си някога по улиците и в други населени места? ( риторично ).
П.П. Може да ме пробваш по статистика за данните за т.нар. самотни майки, т.е. без брак и разводи в БГ за последните 20 години.
Предполагам, че си измислям, че едва 41% вече са "бракувани" в БГ-то - останалите са фешън и ги виждаме по улиците всеки ден как в интервала 16-25 год. вървят кат' самолети, а след 30 год. вече мязат на бити педали и се закрехват рязко - затова употребих думата 5 мин. слава, доста от тях не успяват и толкова, демек на 20 вече мязат на слоници
Ъъъ ... "измислям" си отновоLast edited by marandi; 02.11.2012, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНастъргано червено цвекло, настъргани моркови, сладка царевица, малко орехи и дресинг по твой вкус.)....дано издържи теста
а листата, какво ги правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевсе на пръст ми миришеше...малко като шарана
Намери си връзка с читав собственик на частен микроязовир. Такъв, който го източва и изгребва дъното всяка година преди зарибяване. Купуваш от него шаранчето и ще забравиш, че тази риба има лош дъх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ аз трудно понасям тенденцията от 30-40 години женските да си бръснат краката и под мишниците
Останалите 5%, които трошат луди средства - изглеждат евтино и макар, че съм спорил с чужденци да браня честта на нашенки са прави, че са евтини като излъчване и им личи даже и от Юпитер. Общо 100% "брак" в наши дни. След 20-40 години, ако са останали все още българи - ще видим.
П.П. Нямам идея кой е идеологът на тая схема, но и най-големите мухльовци ( чужденци ) се класират при българките и най-читавите пичове в БГ-то остават ергени, ако разчитат на българка. Иначе чужденките ги лапват кат' топъл хляб, само нашенките ги не сакат, щот' били българи. Голям срам
П.П.П. Поздравления, че вече си без банн и умната в коя графа ще си пратиш щерката от горе-изложените по статистикаLast edited by marandi; 02.11.2012, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеда, за червено цвекло....но всъщност е цикламено и по-долу, имах предид тревата и грудката--цикламена заедно))
странно, сега не ми мирише...и е невероятна салата за тези месеци...опитай с повече оцет или лимон
Остава да се науча и в суров вид да я ям - напр. настъргано цвекло с кисела ябълка и дресинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, понякога наистина мирише на пръст (ако говориш за червено цвекло).
Циклама?))
странно, сега не ми мирише...и е невероятна салата за тези месеци...опитай с повече оцет или лимон
Остава да се науча и в суров вид да я ям - напр. настъргано цвекло с кисела ябълка и дресинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениенаправих една салата, която наскоро открих...за себе си
сварено цвекло с листата му - след като е вече студено, нарязани и зелении и циклама) и зехтин с оцет/лимон....няма нужда и от сол
А доскоро, като чуех и помиришех цвекло, заобикалях масата....все на пръст ми миришеше...малко като шарана
Циклама?
Коментар
-
направих една салата, която наскоро открих...за себе си
сварено цвекло с листата му - след като е вече студено, нарязани и зелении и циклама) и зехтин с оцет/лимон....няма нужда и от сол
А доскоро, като чуех и помиришех цвекло, заобикалях масата....все на пръст ми миришеше...малко като шарана
Коментар
-
И аз трудно понасям тенденцията от 30-40 години женските да си бръснат краката и под мишниците
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСкубането на вежди при мъжете родени през 80-те ми идва в повече- черепите им не предполагат подобно рехаво окосмение над очите. Ако имат буйна разстителност там- могат да я намалят без да изпадат в крайности.
Суетността в умерени дози е положителна- показва някакъв заряд, вкус към живота.
Ако питаш кои са по-суетни, все пак е редно да кажем по отношение на какво. Притежаването на определена марка кола също си е суета. В крайна сметка, целта на един автомобил е да те предвижи от т А до т.Б възможно най-бързо, евтино, сигурно и комфортно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеза да се отблагодариш, достатъчно е да се сменят половете във вица
Ние сме искрени на младини (става, не става) и подчинени на гравитацията след определена възраст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВал, а някакви наблюдения върху суетността на двата пола)?
Суетността в умерени дози е положителна- показва някакъв заряд, вкус към живота.
Ако питаш кои са по-суетни, все пак е редно да кажем по отношение на какво. Притежаването на определена марка кола също си е суета. В крайна сметка, целта на един автомобил е да те предвижи от т А до т.Б възможно най-бързо, евтино, сигурно и комфортно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕ, няма да ти върна "жеста", разказвайки ти виц с подобна тематика., достатъчно е да се сменят половете във вица
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕ, няма да ти върна "жеста", разказвайки ти виц с подобна тематика.
Давай. Петък вечер е....
Коментар
Коментар