IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ще видиш колко по добре ще ти мине деня.. Ха наздраве..

ПС. Абе нямам ни една прана и изгладена дреха.. Ами сега???? А не е работа да тръгна по костюм за Пловдив....

Ела да те изгладя.Парогенератора вече е загрял.

Но прането изисква време.Тая работа е като оная работа!

Коментар

• Освен да сложа една тениска и дънки.... И някаво яке... Ама и така не върви защото гаджетата са много елитни..

Коментар

• Добрутро! И добър да е денят ви!

Коментар

• Ха наздраве!
          Да са ти спорни начинанията!

Е, така е по-добре!

Темата, дето съм подхванал е толкова болезнена, че бях събрал една топка нерви в корема.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Специално за теб отварям хладилника и пълня чашата!
            Ще видиш колко по добре ще ти мине деня.. Ха наздраве..

ПС. Абе нямам ни една прана и изгладена дреха.. Ами сега???? А не е работа да тръгна по костюм за Пловдив....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Серги брат и ти като Наивник си работохолик.. Спри се бе човек. Днес е събота, един от последните за годината слънчеви дни... Е аз отивам към Пловдив да се напивам с еднио автоджамбази и едни момичета дето са елитни курви в Германия и са се върнали за отпуската в БГ да си видят роднините.... Полсе ще ходя заедно с тях до Германия че един приятел дето им беше импресарио загазил... Ха наздраве че трезвен не мога да пътувам - изнервям се като не карам аз.

Та теорията на трудовата дейност показва неоспоримият факт, че колко повече работи човек, толкова по нещастен се чувства и по малко се развива в обществото... Факт... За това взимай близките хора и тръгвайте на някъде и се върни чак другата сряда, че най добре се почива кога другите работят..

Специално за теб отварям хладилника и пълня чашата!

Коментар

• Продължавам:

90% от завършилите моди и текстили не кандидатстват по обявата ми „Стаж за моделиер“А тя е единствена.
                Стават барманки и продавачки.
                70% от поканените на интервю не идват на същото, без да си направят труда да ме информират за това тяхно си намерение.
                80% от дошлите отказват стаж, който започва с гладене.
                100% от приелите не издържат и един месец.
                А това е мениджърска длъжност – ще трябва да управляват активи и хора на малка, но най-старата фирма в бранша, която държи премиум сегмента.
                А пък аз ще трябва да си сложа главата за кредит над 100К, за да могат да правят колекции и ревюта от свое име.

Това са и вашите дъщери!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Добро утро-о-о Виетнам,

Аз вече съм в дюкяна, ма преди да ме подкара работата̀, реших да се вястна тъдява!
                  Серги брат и ти като Наивник си работохолик.. Спри се бе човек. Днес е събота, един от последните за годината слънчеви дни... Е аз отивам към Пловдив да се напивам с еднио автоджамбази и едни момичета дето са елитни курви в Германия и са се върнали за отпуската в БГ да си видят роднините.... Полсе ще ходя заедно с тях до Германия че един приятел дето им беше импресарио загазил... Ха наздраве че трезвен не мога да пътувам - изнервям се като не карам аз.

Та теорията на трудовата дейност показва неоспоримият факт, че колко повече работи човек, толкова по нещастен се чувства и по малко се развива в обществото... Факт... За това взимай близките хора и тръгвайте на някъде и се върни чак другата сряда, че най добре се почива кога другите работят..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Аха,

ще разменяме позициите - малко сеир за публиката

Кое им "чистоплътното", ако не е тайна?

Да ходят на "нокти" за 50 лв./ на 3 седмици, на фризьор за 50 лв. на 2 мес., на фитнес 2 пъти/седмично, на козметик - 1 път/седмично, на хирург за цици, джуки, бръчки и сланини 3-4 пъти през живота си.

П.П. Сега ти обръщам "картинката".

В същото време не могат да готвят и ядат лайна. Не перат и не гладят вече. Кенеф не могат да изчистят, прах да забършат и прахосмукачка да пуснат, щот' били "дами" със синя кръв?

Ся - да те питам, ако една жена живее в лайна, прахоляк, яде лайна, не може да пусне една пералня и да измие една чиния - според теб "поддържана" ли е?

П.П.П. За деколтета-та и чупките с навеждането кат' изведат бебето с количката го знаем - всеки ден си чупят кръстта кат' излизам. Демек, да си покаже техническите "данни" и .....?

95% от кандидатите са жени.
                    80% са шивачки с образование и опит.
                    40% са със повече от 10 години опит.
                    20% са имали собствена дейност.

90% напускат през първата седмица.
                    Защото започвам обучението от гладене, пране и чистене на петна.Чак после преминаваме на шиене.
                    Тръгват си, когато разберат че научаването на тези "сложни" дейности изискват усилие и време.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Sergo, възрастовата граница във форума е от 19 до 70+г. От твоята камбанария сексът може и да е бита карта, но от позицията на 30- по друг начин стоят нещата, така че не кори Арти.

Не познаваш друг, който продължава да плаща една огромна цена, за да съхрани пиетета си към жените и тайнството на секса.

Границите в ежедневието ми са от 14 до 65 вече 30+ години.

От шест месеца 40% от кандидатите ми за работа на позиция "шивачка на панталони" са профайла на Темидчето - студентки, завършили магистратури по право, със стажове по кантори и администрации.И изведнъж се сещат, че са завършили шивашки техникум или могат да рисуват! Примамени от високото заплащане, което предлагам.
                      Има и парадокси - второ и трето поколение прависти.С действащи кантори на родителите им.
                      Не че няма икономисти, строителни джинджинери, маркетолози и публична администрация.
                      Най-добрия ми калфа още не си е закрил строителната фирма.След четри месеца учене и на двамата ни е ясно, че още дълго няма да видя печалба от него.
                      Но той се бори - здраво семейство с болна жена и две деца, завършили архитектура.Дъщеря му стажува в Австрия.
                      В понеделник щял да черпи, щото ТЕЛК разрешил на една жена без далак и бъбрек да стане инвалид.

Та такива момета/и много по-дърти/, ги уча първите шест месеца.Това мое начинание ми коства три бона месечно само като разходи за ателието.

Аз ли не знам, че за тази сума мога да имам тамън три като държанки?
                      Мислите ли, че не ми е предлагано?

И да ги ибъ?
                      Щото да изглежда, че "от моята камбанария сексът може и да не е бита карта"?
                      Last edited by sergo; 03.11.2012, 10:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

това ще си го запиша в "бисери", посветени на мъжката борба

btw...ти не беше ли отскоро, ...бързо си се уредил да раздаваш клубните карти

п.п....за Арти не знам дали продава нещо, но има и душа, и аромат в нея, жива е )

Позицията ми
                        и забравят, че докато са приети на терен, който мъжете са отвоювали, ще трябва да играят по нашите правила.
                        Все едно да вляза в "Мамче" и да им се връцна щото не желаят да си гугукаме за политика.
                        визира отношения само между интелигентни хора.
                        Често се случва те да вложат доста усилия, нерви и време за да регулират и дефинират отношенията помежду си.И се получава една неповторима амалгама.
                        По някое време обаче може хармонията да се наруши и от най-стария член на тази "банда", макар че случая не бе такъв.

Ако Арти нямаше душа и не смърдеше на хубаво от към нея, щях да приема връцкането ѝ като нещо нормално.

Интелекта задължава.

Коментар

• Добро утро-о-о Виетнам,

Аз вече съм в дюкяна, ма преди да ме подкара работата̀, реших да се вястна тъдява!

Коментар

• Ха добрутро!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              ....
                              Лека от мен!

Днес беше добър ден на пазарите и ще го полея подобаващо..... и утре нов аналгин.
                              Браво и само така!

Аз си играя сега да вкарам 1 система по сега действащия ик. модел и май е готова, но искам да направя поне още 2-3 проверки.

Т.е. как се почва с 2 цифрен акаунт и за 2-3 месеца се прави 4-ри цифрен ( около 10% дневен нет профит се пада капитализирано ).

П.П. Но тия неща са специфични и докато не проверя от 10 ъгли дали крайния резултат е близък няма да клатя гората. Просто принцип

Наздраве и още по-голям успех тоя месец!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                П.П. Накратко по статистика ( да ме прости Анон-чи ) - 70% от всички случаи на фатален край са предизвикани от храна.

Почнете ли да приемате химия ( медикаменти ), се забавя не само обмяната на веществата, а и усвояемостта на всички нужни витамини, минерали, аминокиселини и прочие, които са нужни на всеки организъм.

Оттам се стига до т.нар. преяждане или джънк-храни, понеже количеството нараства, а качествоо пада.

П.П.П. По статистика примерно от нужните около 140 минерала за човешкия организъм като дневен прием - в Европа в храните се съдържат около 45, а в Америка едва 16. Гледали сте филми и знаете къде са по-дебели.

Друг е въпроса, че вече т'ва, което пише не е онова от преди 20 години. Нито Кока-Кола е същата, нито Тийчърс е същото, нито Туборг е Туборг и нито Тоблерон е Тублерон и т.н. ( за домати, млечни продукти и меса - няма да говоря хич ).

Но ...... Русото умее добре да си ги "съчинява" и така ...
                                Защо да те "простя"?!?!?
                                Аз го споделям. Ние сме ДНК и храната, която поглъщаме.

Да чукна на дърво, досега през годините (а те не са малко), освен ваксинациите и няколкостотин аналгина след препиване , други илачи не съм взимал.

Карам го на пчелни продукти и ефектът е добър. Водя се от максимата, че пчелите умират, ако събират некачествена храна, ерго - щом са произвели продукт, значи суровината е добра.

Лека от мен!

Днес беше добър ден на пазарите и ще го полея подобаващо..... и утре нов аналгин.

Коментар

Working...
                                X