IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Щом и бат Маранди е буден няма да лягам... Ще пия два ред була и съм чук. Ха наздраве.. Пия една водка но ми горчи. май съм вдигнал кръвна захар.
    Бе, ако те събаря за сън се опъни за малко да си поспиш. Тоя Ред Бул само ще опъне нервите

Завчера, си викам няма да спя, ко толкоз 1 ден да се прескочи. Ама към 7 сутринта устисках първата вълна да си легна и към 18ч съм заспал баш на Пиронкова и Фулъм с Бербо даваха и 2 часа съм поспал - хихи

П.П. И сега я карам кат' ми се спи - спя, кат' ми се кърка си къркам, кат' ми се хапва си хапвам и т.н.

А, по-рано можех по 3 дни да не спя и не ми личеше въобще. Ся одъртях ма'а му да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бау-бау, раднобудници!

Да'е и простотията - .. само са скапали парти-то на бат' Космо баш накрая. И на мен ми мяза на комбина с бакшиша, демек постановка, а не че е бил "джентълмен".

Че и веднага хукнали да го изкарат средна-телесна, да клинчат повече после. Някой ги е светнал и какво точно да пишат. Явно не им е сефте.

П.П. Сипах си 1 бира, че се ядосах. Ай, дзън
      Щом и бат Маранди е буден няма да лягам... Ще пия два ред була и съм чук. Ха наздраве.. Пия една водка но ми горчи. май съм вдигнал кръвна захар.

Коментар

• Педалчета са си... Да са чудиш кои са мъжете кои жените и после в районното се чудят защо си бил момичетата а чукал момчетата а не обратното... Колеги отивам да спя че много ми дойде..

Коментар

• Космо пак си преживял интересна история. Те такива напивания и истории идват само от ветераните, дето са преживели 90,те и са били по–стари от 20г. Днешните млади нито могат да пият, нито да правят купони , нищо с една дума. Едни лиглювци се разхождат по улиците и това било бъдещето на България. Няма го този хъс за борба. Все едни такива послушни и със страх от закона. Може пък и да е за добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
            Такова нещо не се забравя, особено ако си го качвал с противогаз. Викаха му Цицата.
            Големо нагорно е мааму да е...

Коментар

Как се казваше ония хълм до поделението (близо до язовир Пчелина) дето го катерехте постоянно?
              Такова нещо не се забравя, особено ако си го качвал с противогаз. Викаха му Цицата.

Коментар

В немско застраховката на кола, която струва 500 евро може да е по–скъпа от кола, която струва 30000.
                Има логика.. Особенно за гражданска отговорност..

Коментар

• В немско застраховката на кола, която струва 500 евро може да е по–скъпа от кола, която струва 30000.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Е не може за 500К автомобил да искаш 5К застраховка Както и да е Да му мислят тези които ги карат
                    Ми то има една граница дето си заслужава сам да си носиш риска при положение че от кражба не се притесняват хората...

Коментар

Ей този филм Командо като бях в казармата, вътрешни войски в Разград ни го пускаха поне по два пъти на месец ,наизуст го зная и все ми е интересен като го гледам
                      Как се казваше ония хълм до поделението (близо до язовир Пчелина) дето го катерехте постоянно?

Коментар

Не знам. На мен ми отказват или ми казват такива премии че сам да се откажа...
                        Е не може за 500К автомобил да искаш 5К застраховка Както и да е Да му мислят тези които ги карат

Коментар

• Ей този филм Командо като бях в казармата, вътрешни войски в Разград ни го пускаха поне по два пъти на месец ,наизуст го зная и все ми е интересен като го гледам

Коментар

Това не е вярно Застраховат си Не знам как стои въпросът с тези втора употреба, но нови застраховат
                            Не знам. На мен ми отказват или ми казват такива премии че сам да се откажа...

Коментар

Застрахователите в България не застраховат такива автомобили (говорим за свръх луксозни поръчкови коли).
                              Това не е вярно Застраховат си Не знам как стои въпросът с тези втора употреба, но нови застраховат

Коментар

Не мога дори и да си помисля за незастрахован автомобил
                                Застрахователите в България не застраховат такива автомобили (говорим за свръх луксозни поръчкови коли). Тия дето застраховат не плащат после. И са прави защото от едно такова бентли само от застрахователни щети могат да се изкарат поне 100 бона годишно.. От Мерцедеса пак толко... Абе проблема е на кретените коиот дават по 300-400-500 хиляди за кола и ги трошат по нашите пътища и се състезават с тях.. Е аз примерно покрай бизнеса с колите карам различни коли всеки месец...

Коментар

Working...
                                X